Ако някой може, нека да помогне Спешна помощ - Варна!
Публикувано: 20 January 2010 - 12:47 PM
Публикувано: 20 January 2010 - 02:29 PM
Публикувано: 20 January 2010 - 02:33 PM
Аз мога да го взема, но също не за дълго. Имам котка, която не е общувала с други животни и незнам дори как ще се разберат. Другото, което ме притеснява е че никога не съм гледала куче и незнам нищо. Другото, което също мепритеснява е че ходя на работа и ако през деня се разлае или нещо подобно съседите ще откачат (малко не се разбираме с тях).Така че ако е вариант за 2-3 дни ок съгласна съм.
Публикувано: 20 January 2010 - 02:39 PM
А през това време ще може да се търси постоянен дом.
И през това време ще видиш как се разбира с писаната, аи как е вечер...Може да пробваш да излезеш за млко и да се ослушваш, скимти ли ....
Остави му някакви играчки или каквото е само да се занимава палето.
Публикувано: 20 January 2010 - 02:47 PM
Публикувано: 20 January 2010 - 03:49 PM
Важно е обезпаразитяването - вътрешно/външно.
Да, аз видях. Всъщност не съм сигурна дали то няма ваксини и други процедури. След няколко часа ще се срещна с момичето и ще се разберем какво да правим. Вече съм донякъде спокойна.

Публикувано: 20 January 2010 - 08:11 PM
Публикувано: 21 January 2010 - 08:53 PM
Малкия направо ме побърка! Само търча с парцала като се прибера. Снощи ме буди 5 пъти, само за да гушна и да заспи.

Публикувано: 21 January 2010 - 09:13 PM
Успех с мотивационното писмо преди всичко!!!
Малкия направо ме побърка! Само търча с парцала като се прибера. Снощи ме буди 5 пъти, само за да гушна и да заспи.

За памперса трябва малко и търпение, някои кучовци веднага го възприемат, но на други им трябва повечко време. Важното е да не се отказваш!
За гушкането нощем - ЗА БОГА, недей! По-добре да изкараш 1-2 безсънни нощи и да изтърпиш скимтежа и мрънкането, но малкият да разбере, че трябва да си знае мястото. Иначе ще страдаш от неговите манипулации, а впоследствие може мъникът да има проблеми с осиновяването - да го връщат,защото скимти или лае или нещо друго подобно. Но сега докато е малко паленцето, бързо ще се отучи да бъде гушкано нощем и да стои самичко, когато се наложи.
Постъпката ти е много великодушна!

Публикувано: 22 January 2010 - 10:16 AM
п.п. кучетата са доверчиви към хората ,защото доста хора им носят храна .Може би това кученце се е загубило когато майка им е обикаляла за храна ,защото те започват да пъплят и да скимтят в района , а сега в тоя сняг незнам дали има оцелели от тях .
Публикувано: 22 January 2010 - 10:57 AM
Тук може да видиш по-подробна информация за Каменар, но определено кучетата трябва да се кастрират http://forum.dog.bg/-t26117.html
Публикувано: 22 January 2010 - 04:22 PM
п.п. кучетата са доверчиви към хората ,защото доста хора им носят храна .Може би това кученце се е загубило когато майка им е обикаляла за храна ,защото те започват да пъплят и да скимтят в района , а сега в тоя сняг незнам дали има оцелели от тях .
Аз го намерих на улица "Петър Райчев". Не мисля, че е на тази "майка", за която говорите Вие, защото то не скимти там от вторник, а още от понеделник. Не знам как така не съм го видяла тогава. Аз се прибирах от училище и чух скимтене. Погледнах към терасите и помислих, че идва оттам и след това си тръгнах. На следващия ден беше огромният студ . Навръщане от училище минавах по същия път и пред мен имаше голяма пряспа. Отново чух скимтене изрових го и то горкичкото беше ни живо, ни умрало. Минавам по този път вече 4-ти ден тази седмица и никъде не видях малки кученца. А да не говоря, че това е моят маршрут към гимназията и го изминавам вече 3 години. Досега наистина никога не съм виждала малки кученца.