А в карта на хартия от издадена преди 2 години Мусагеница нъцки. За Гео Милев поне в скоби отзад пишеше Слатина. Ама както и да е. Това наистина не е темата. Просто исках да кажа, че вероятно объркването за местоположението им идва от тази досадна подробност.
Обезобразени от садист бебета кучета Живи, но търсят спешно дом
Публикувано: 28 January 2010 - 02:50 PM
А в карта на хартия от издадена преди 2 години Мусагеница нъцки. За Гео Милев поне в скоби отзад пишеше Слатина. Ама както и да е. Това наистина не е темата. Просто исках да кажа, че вероятно объркването за местоположението им идва от тази досадна подробност.
Публикувано: 28 January 2010 - 03:03 PM

Публикувано: 28 January 2010 - 04:02 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 28 January 2010 - 04:52 PM
Мусагеница казвате? Кученцата там ли са?
Там са!
С такива неща не се шегува,щом съм го заявила,значи съм сигурна в тази информация,ако не вярвате може сами да се убедите като отидете в Сеславци.От много години се занимавам с бездомните кучета и сме свидетели на още по-ужасни неща...За жалост нямаме пари да наемем частен детектив и да докажем жестокостите,които се случват там.След всяко мое посещение в Сеславци,с цел измъкване на неправомерно прибрани кучета,за които плащаме от собствения си джоб,не мога да спя със седмици.Не пожелавам на никои да вижда и да знае нещата,които се случват на затворени врати...
Днес аз имах среща със Георги Сербезов, уви мога да кажа, че там положението не е добре, тук е още по-зле, дори и с общината, които се правят на някакви си самозаконници, а като цяло в България да не говорим!!!! Но за това трябва да има гластност, обединение, постоянство, натиск за да се променят нещата, аз вече се опитвам да се свържа с редица институции по тези въпроси!!!

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...
Публикувано: 28 January 2010 - 04:55 PM
Източник: http://www.znam.li/P...?evntid=1171799
Коментарите, мисля, са излишни.
Явор,за съжаление хората не са запознати с жестоката истина!
Нека действаме,стига сме кометирали
Добре Уважаеми Съфорумници,
Всички знаете откъде идват парите за общините, за държавата - от нашите данъци!
Когато нещата, които бехаберно се правят по тези места остават скрити за вас, никой не налага този натиск да се даде гласност и свобода до всички материали много ясно, че те ще си правят каквото си искат и няма да си мръднат пръста по конкретните проблеми, да свършат някаква работа!!! Това е една от причините да се дава още по-голяма гласност на проблема по медии, да се натиска държавата и конкретните главни органи за промяна, приемане на закони, озаконяване на нещата и предприемане на сериозни действия, наказателни мерки и т.н.!!! Не разбирам какво чакаме, сами ли сте? Дайте гласност тогава на проблемите, нека народър - ЦЕЛИЯТ НАРОД види една малка част от безхаберията на страната ни!!! Нима това ще е малко, това е една малка стъпка към големи реформи, които са НАЛОЖИТЕЛНИ, амко искаме да сме една добра държава!!!!!

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...
Публикувано: 28 January 2010 - 05:20 PM
Като не сте защитник,защо коментирате тази тема!?!Тази тема беше създадена с цел Зов за помощ към хората,които обичат бездомните кучета!
Ние имаме нужда от помощ,за да спасим тези невинни животни,а именно нека ви напомня с тази снимка нашата кауза...
Ако имате желанието да помогнете с каквото можете,моля,всяка помощ е от полза...В противен случай никой не топлите с думите си,ами напротив!
Публикувано: 28 January 2010 - 05:28 PM
п.с
тази тема
беше за едни нещастни души дето не чакат някой да прави революция, а да им помогне
п.п.с
само да замоля,
ако може да се революционерства в друга тема
Донякъде сте права,но защо да не се възползваме от факта ,че сме се събрали хора около тази кауза с една причина,искаме да помогнем на бездомните кучета ,и в същото време да насочим силите си заедно в нещо по-глобално,ако не искаме отново да сме свидетели на такава жестокост!
И на мен ми писна да чета коментарите на всезнайковците,които с коментарите изобщо не помагат и в същото време,аз да съм един от хората,които всеки ден гледат отрязаните уши и опашки на стресираните кученца,докато други си седят пред компютъра...
Публикувано: 28 January 2010 - 05:36 PM
Публикувано: 28 January 2010 - 05:46 PM
Кой визирате тук?

Не си мислете, че тези които седят пред компютъра, не помагат. Не ви прави чест да хвърляте кал по хора, които дори не познавате, но търсите помощ тук от незнайни за вас такива.
Забелязали ли сте, че темата ви е в "Без дом" и освен вашата, има пуснати още стотици нуждаещи се от помощ? И всеки помага както и с каквото може. Някои са помогнали повече, други по-малко, но това никой не го измерва. Добре е да не го правите и вие. Не помагате така нито на животните, нито на каузата. А всеки от тук пишещите се стреми към едно - по-малко бездомни и измъчени животни. За Сеславци - има обособена тема. Пишете за проблемите там. Дайте предложения. Ако предприемете някакви сериозни начинания в посока животните да са по-добре там, ще получите огромна подкрепа от форума. Но нещо конкретно! Не биене в гърдите и гръмки думи.
П.п. Сега виждам, че докато съм писала, blueocean ме е изпреварила и се препокриваме.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 January 2010 - 05:53 PM
Определено темата се задвижи,защото беше в застой известно време!Не съм искала умишлено да засегна някой,недоразумението е факт.
Още веднъж се извинявам,в случая са важни тези бебета,а не ние...
Публикувано: 28 January 2010 - 05:56 PM
по точно има тема ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ
пишете колко са прибрани
къде, за колко време, каква цена, колко са на улицата
с кави пари разполагате какви не ви достигат
обезпаразитени, ваксинирани, чипирани кое да и кое не
кога се очкава отговор от Бон
тези неща дивжат темата
иначе става мазало
Публикувано: 28 January 2010 - 05:58 PM
netware5 изяви сериозно желание да разбере, къде се намират останалите навън кученца, за да помогне със залавянето.
Ще кажете ли местопложението им?
Публикувано: 28 January 2010 - 06:12 PM
по точно има тема ОП ЕКОРАВНОВЕСИЕ
Мерси, че си ме поправила. Обърках се - ЕКО, Сеславци ...

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 28 January 2010 - 06:33 PM
netware5 изяви сериозно желание да разбере, къде се намират останалите навън кученца, за да помогне със залавянето.
Ще кажете ли местопложението им?
Все още не съм разбрал къде са, за да помогна за залавянето. Докато се дискутираха тук разни други теми, взе че се стъмни и днес нищо не може да се направи. Утре цял ден съм на работа, ако успея да се върна по светло - ОК. Иначе остава за събота-неделя, но в събота може би ще съм зает. Ако случайно някой ги хване и има нужда от помощ за връзка с местния доктор - да пише на лични.