Dog.bg Форуми : Нанук - търси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нанук - търси нейните Хора

#101 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 April 2010 - 10:30 PM

ох,
нещо ме е стиснало за гърлото

дано се харесат и разберът

Нанук е много спецялно куче wub.gif

#102 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 April 2010 - 10:30 PM

Благодаря на всички за положителното отношение и загриженост за Нанук! rc_036.gif Ако щете ми вярвайте, но вече я виждам на дивана.... wub.gif
Аnuk, не се притеснявай, знам, че ти е много скъпа, и няма как да си спокойна, давайки я на непознат. Не омаловажавам ситуацията и отговорността, която поемам. Уверявам те в моите най-добри намерения и сериозния ми поглед върху ситуацията. Също така знам, че в началото няма да ни е лесно, аз съм търпелив и спокоен човек и ще постигнем хармонията, която е нужна, за да се чувства спокойна и обичана милата кучинка. Надявам се и с вашите съвети.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#103 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 13 April 2010 - 10:44 PM

А мъж има ли в семейството ви?До колкото стана ясно момата тачи мъжете повече ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 April 2010 - 10:51 PM

Има, има и мъж. Аз ще и докажа, че може да обича и предпочита жени. smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#105 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 April 2010 - 11:31 PM

Милото ми момиче прекрасно, сърцето ми ще бъде свито тези дни. Успех любимо мое виртуално същество.
User's Signature

Качена снимка

#106 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 08:49 AM

Нямам търпение утре да я нагушкам.С бъдещата и стопанка ежедневно се срещаме на кучешкото ограждение в квартала ни и мога да гарантирам,че тя вече е безвъзвратно влюбена в Нанук-ако съдя по блясъка в очите и,когато говори за нея.Нейната Айра е спокойно и готово винаги за игра куче,и съм сигурна,че Нанук ще бъде приета от цялото семейство с радост и обич.А дали новата стопанка е истинска кучкарка?-аз се подписвам и с двете си ръце за това!
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#107 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 14 April 2010 - 10:48 AM

хайде чакаме добрите новини ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#108 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 06:41 PM

Цитат(Ариел @ Apr 14 2010, 08:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам търпение утре да я нагушкам.С бъдещата и стопанка ежедневно се срещаме на кучешкото ограждение в квартала ни и мога да гарантирам,че тя вече е безвъзвратно влюбена в Нанук-ако съдя по блясъка в очите и,когато говори за нея.Нейната Айра е спокойно и готово винаги за игра куче,и съм сигурна,че Нанук ще бъде приета от цялото семейство с радост и обич.А дали новата стопанка е истинска кучкарка?-аз се подписвам и с двете си ръце за това!
най
Ариел, благодаря за подкрепата! Наистина ми е нужна, заради Anuk, Галя и всички, които милеят за Нанучи. Защото имаш преки наблюдения върху отношението ми към кучовците, без да си пристрастна.
Целувки за Нанук, Галя!
lizka, я да видим каква снимка си сложила на аватара си? ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#109 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 06:58 PM

Случайно надникнах в темата и направо ме хвана за сърцето тая мадама. Радвам се, че май си е намерила нейните хора. Иначе аз .... wub.gif .... почнах вече да мисля как да поднеса идеята на жените в къщи и да питам дали може да общува с животно от вида на Феликсите ......
User's Signature

Качена снимка

#110 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 07:55 PM

Е за това говоря! Направо открадва сърца.... wub.gif
netware5 ea_103.gif, не си го и помисляй! smile.gif

Не знам кое е спам, но подозирам, че ще си навлека гнева на боговете, пардон-модераторите wb_052.gif , затова спирам до тук, чакайте ни със снимки и новини в четвъртък вечер.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 12:17 AM

Тиги, кучето на аватара ми е Бък, моят домашен любимец, именно затова и така трперя за Нанук. Когато я видях в Сеславци ще кажеш нож, проряза сърцето ми. Искрено се надявам да се получи всичко при вас и Нанукчето да заживее живота, който заслужава. wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 04:43 PM

Ако не греша от днес Нанукче трябва да е пробно в евентуалният си нов дом. Моля за някакви новинки, как се приемат двете с вашето куче, как се рабирате и общо взето всичко, за което искате и се сетите да ни споделите

П.П. Свързано с Нанук де ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#113 Потребителят е офлайн   ALEXPZ Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 05:30 PM

Здравейте! Въпреки, че съм от Пазарджик бих искал да помогна на това красиво куче. Признавам че никога не съм имал куче заради моите родители. От няколко месеца се замислям да си взема и случайно попаднах на този форум. Живея в апартамент в края на града. Тих и спокоен квартал с много природа около мен. На 22 години съм и винаги съм искал Куче.
Финансово съм добре мога да му осигуря всички нужди, прегледи. Имам племенник на 4 годинки който би се зарадвал много. Надявам се аз да съм вашият избор, ако не надявам се това същество да си намери най-доброто. GSM 0886354526

С пожелания за касмет от Сашо!!!

#114 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 09:30 PM

Здрасти на всички. smile.gif Така...., по пътя за пловдив, в колота Нанук беше малко неспокойна. В къщи Айра я посрещна добре, подушиха се и бързо излезнахме в градината за кучета да поиграят. Щяха да ме изпотрепят по пътя, но това са подробности. ab_041.gif Страшна гледка бяхме. В първите минути там, Нанукче само гледаше любопитно. Пуснах я от повода и се разтича, хареса си един момък-акита ину wub.gif и завъртя опашка. Поигра и с лабрадорче..., С Айра се гледаха от далече. В момента се гледат от далече...., за сега конфликт няма, о, и принцесата завладя дивана...Много съм уморена, и за това ме извинете за суховатия тон. Ще се реванширам! md_064.gif Забравих, хихих, оголва зъбки , в момента иска спокойствие.
Започвам със снимките..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 09:35 PM

Дано да се раберът двете красавици, но това ме притесни
Цитат(tigi @ Apr 15 2010, 09:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Пуснах я от повода и се разтича,

Моля ви да не избяга
още и е непознато

#116 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 15 April 2010 - 09:48 PM

tigi е късметлийка.Живее точно до една от кучешките градини/заградена от общината/.Тя е писала кучешката градинка,като си е мислила,че всички са наясно,че е оградена.
User's Signature

Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 10:02 PM

tigi, радвам се, че сте решили, че Нанук е Вашето куче и се надявам, всичко да е наред!
Трябва да знаете, че най-вече за Анук, но и за мен, както и за Галя и Лизка, Нанук е много, много специално куче!!! Ние искаме най-доброто за нея!

Сигурна съм, че сте говорили надълго и широко с Галя за Нанук и нейните особености, но въпреки това искам да изкажа своето лично мнение макар и с риск да засегна или обидя някого: Смятам за безотговорно да пускате Нанук още първия ден от повода!
Анук се е изразила много внимателно, но аз не мога! Съжалявам.

Вие със сигурност знаете, че Нанук беше избягала веднъж и беше вдигнала на крак сумати народ... Беше адско преживяване. Вярно, върна се момичето и то самичко, но беше много тежко за всички.

Сега виждам, че Галя пише, че става въпрос за оградена градинка, но въпреки това...

Извинете ме и не се обиждайте.
Надявам се, че ще разберете притеснението ми правилно - Нанук е много специално куче и несъменено й трябва малко по-специфичен подход! Бъдете внимателни и пазете Нучето ни!

Стискам палци всичко да е наред и притесненията ми да са излишни!
User's Signature

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:06 PM

Площадката е за кучета и е оградена, вратата се заключва с резе при влизане и излизане на кучета и собственици.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#119 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 10:57 PM

tigi, много лели има Нанук, не им се сърди - всички я обичат и искат да я видят щастлива, от нежност е това, от нежност и грижа. Пожелавам ви успех с нея, сигурна съм, че ще се справите with a little help from your friends (and aunts) ae_085.gif
На бялата твар - честито, магаре, и си опичай акъла!
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 15 April 2010 - 11:07 PM

Оххх Нанукчето мило, хайде само да се спогодят с другата кучица, с хоратя е ясно, че ще се оправят. Чувала съм, че и чао чао са доста ревниви, но нали всяко правило си има изключения. Още веднъж успех и много много да си ни я пазите.
User's Signature

Качена снимка

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема