Dog.bg Форуми : Нанук - търси

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нанук - търси нейните Хора

#121 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 April 2010 - 11:25 PM

На бялата твар - честито, магаре, и си опичай акъла!-точно ab_041.gif
А на стопанката и-спокойствие и силна храна ae_085.gif Най-важното е стопанинът истински да има желание да преодолее трудностите-тогава няма трудности.
...една от пловдивските лели
User's Signature

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2010 - 11:31 PM

Цитат(lizka @ Apr 15 2010, 11:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Оххх Нанукчето мило, хайде само да се спогодят с другата кучица, с хоратя е ясно, че ще се оправят. Чувала съм, че и чао чао са доста ревниви, но нали всяко правило си има изключения. Още веднъж успех и много много да си ни я пазите.

Май не сме изключение. Имаше кратка ръмжащо-лаеща схватка
benyb, благодаря!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#123 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 07:11 AM

Познавам Айра на Тиги-нейното чао чао.Тя си пази личното пространство от непознатите,но бързо се отпуска и е едно спокойно и предразположено към игра куче.Не изпитва ревност,ако стопанката и обърне внимание на друго куче.Тиги е буквално на 50 метра от заградената площадка,която съм показвала на снимки тук.В квартала следят дали кучетата са ни на повод,особено в парка,който трябва да прекосим,за да стигнем до въпросната площадка,така че не се притеснявайте,че Нанук играе без повод в...разграден двор.Тиги-честит нов член в семесйството-много радост да ви дари!
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#124 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 April 2010 - 10:22 AM

Това с не се притеснявайте, няма как да стане, дори и най-отговорният стопанин да е тиги, тя си ни е като детенце и ние много се притесняваме за нея. Та тя дори и да беше при мен или при Анук или пък Грима пак щеше да има притеснение. Чакамен инфо и се надявам нощта да е минала безаварийно.
User's Signature

Качена снимка

#125 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 16 April 2010 - 11:02 AM

Добре дошла на Нанук в новия си дом! ae_085.gif Радвам се и искрено се надявам да е намерила своя човек.НА снимките на диванчето изглежда щастлива и запленена ок кожения кокал ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 11:28 AM

tigi в кой квартал се намирате ae_085.gif да дойдем да видим Нанук ...
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#127 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 01:13 PM

Цитат(lizka @ Apr 16 2010, 10:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Това с не се притеснявайте, няма как да стане, дори и най-отговорният стопанин да е тиги, тя си ни е като детенце и ние много се притесняваме за нея. Та тя дори и да беше при мен или при Анук или пък Грима пак щеше да има притеснение. Чакамен инфо и се надявам нощта да е минала безаварийно.

Напълно съм съгласна, аз също се притеснявам, толкова много имам да уча с Нанук, за да се опознаем и да станем едно цяло. Но Вие всички ще помагате, нали? Само не ме нападайте, иначе приемам всякакви съвети и от всички.
nadety, живеем в кичука, до Камела. Пиши на лични, когато се наканите и ще се разберем.
Ноща мина превъзходно. Нанучка спа при мен след два часа, а при дъщеря ми до два. Буквално като човек се гуши. wub.gif
Беше превзела повече от половината легло на каката, тя я побутва за да и направи местенце, а от кучинка се чува само-ррррррр
И никакво помръдване. ab_041.gif Игра с ръцете ни, като ни погризваше, побутва с лапичка или муцунка, когато иска да я галят....Питайте ме за всичко, с охота ще отговарям.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#128 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 02:37 PM

Точно както Арес,като смени новите си стопани-два часа спа на леглото ми,опрял гръб в мен,после отиде в стаята на каката и там спа по същия начин.А площадката се намира точно в парка на у-ще "Димитър Талев"в район Южен на Кичука.Заповядайте!Апропо-пълно е с хъскита при нас и ние(техните стопани)ще и помагаме със съвети също.
User's Signature

#129 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 04:11 PM

хора, недейте да учите кучетата да ви лежат по креватите. Това е много лошо от възпитателна гледна точка. Кучето трябва да има свое място, а не да завзема вашето.
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   netware5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 04:52 PM

Цитат(Грахче @ Apr 16 2010, 04:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
хора, недейте да учите кучетата да ви лежат по креватите. Това е много лошо от възпитателна гледна точка. Кучето трябва да има свое място, а не да завзема вашето.

За възпитателната гледна точка съм съгласен. Но ако си мислиш, че когато са сами в къщи не го правят ...... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#131 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 04:59 PM

ab_041.gif Правят го маймуните! Моят е на 9 години и си има определено място под леглото за спане и един фотьойл, който си е негов. Не му даваме по леглата. Но като се прибера вкъщи след лекции, веднага виждам къде се е разполагал - събрал на най-големия диван покривката отгоре и се увил с нея. По затопленото място, веднага се познава, че до преди 2 мин. е лежал там. А иначе, ако го хвана в прегрешение на непозволено място, се сепва и се изнизва собственоръчно като мокра връв към мястото си под леглото. ab_041.gif ab_041.gif Все си мисля обаче, че и от това има как да се отучи, но нямам време да правя трикове, за да не се качва, докато ме няма. И така си останаха нещата. Важното, че не е гризал или скъсал никога нищо. Възпитанието е важно.

#132 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 06:17 PM

Аз си мисля, че дори да го правят в отсъствието на човек, важното е че знаят кой е шефа и това, че се изнизват показва че си знаят мястото.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#133 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 06:48 PM

На мен пък ми е кеф да се търкалям с тях, щом не вреди на кучинките ми, значи е индивидуален избор, Грахче. smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 06:49 PM

Когато осинових Арес и го докарах в Пловдив(от В.Търново),уважих състоянието му на прекаран от пътя и новото място стрес и го оставих да търси него нощ уют и защита в човешко същество.Оттогава се е качвал само,когато мен ме е нямало,но напоследък и това не прави.Лично аз не съм от вчера кучкарка и за да се захвана с хъски,достатъчно добре съм подготвена за характера им.
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   PETIA75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 07:06 PM

Тиги,честит ти още един член на семейството.днес Ариел ми каза в заграждението и много се зарадвах.ще се радваме да ви засечем,за да мога да ви видя на живо. af_089.gif

#136 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 16 April 2010 - 07:30 PM

Грахче,в общуването си с Нанук разбрах,че някой се е мъчил да я отучва да се качва на легла ,да не играе с ръце и приучавал към хигиенни навици с бой.Затова сега дори и корекция би навредила на връзката.Нанук е страшно чувствително куче.Всъщност дори и за в бъдеще може да не се наложи отучаване,тъй като на tigi и е приятно.Да си призная и на мен също.Въпреки,че е спам ще кажа,че и моите спят по дивани и кресла и нямам проблеми с поведението им.Отношенията помежду ни са повече от ясни.
Честно казано,мечтаех за човек на Нану,точно като tigi.
User's Signature

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   stassi Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 April 2010 - 07:31 PM

абе гледам в свободните секунди време, че темата на нанук се е пораздвижила тези дни, сега влизам и какво да видя!

ехааааааааааа ab_041.gif

нанук, анук и всички замесени и омесени - само радост за вас нататък по пътя!
ae_085.gif

много се радвам!

#138 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 07:31 PM

Цитат(PETIA75 @ Apr 16 2010, 07:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тиги,честит ти още един член на семейството.днес Ариел ми каза в заграждението и много се зарадвах.ще се радваме да ви засечем,за да мога да ви видя на живо. af_089.gif

О, ще.., ще. smile.gif , още утре по някое време, дано и времето се оправи.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#139 Потребителят е офлайн   dody Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 April 2010 - 07:54 PM

Отдавна следя темата за това изключително красиво създание с красиво име, което ни напомня за "Дивото зове". Виждам, че всички са влюбени в Нанук, както и новата й стопанка. Моля ви, за всеки случай прочетете тази тема , защото виждам едни, може би за вас "невинни" признаци на доминантно поведение- легло..оголване на зъбки..не ме бутай и т.н. Казвам го от личен опит. Преди осем години си отиде нашата 12-годишна лайка(копие на Нанук, но без сините очи), която имаше достатъчно своенравно-доминантно поведение, характерно за повечето северни кучета. Доста хора и животинки пострадаха от това . Вината беше изключително и само наша. Много глезене, в леглото на стопаните, разрешаваше се всичко! Не мислете, че Нанук е стресирана.Те са много силни и самоуверени кучета, за които стреса е рядко явление. Пожелавам ви успех, защото тя наистина е рядко пленяващо същество с много силен характер!

#140 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 April 2010 - 08:31 PM

Вижте как са се размазали от удоволствие. Това май ще е любимата ни кака smile.gif Посрещна я от работа въртейки опашка и я следваше навсякъде. И да не си помислите, че кака я е стиснала... ea_103.gif Нанучка сама се намести и се гушна да я галят.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни