Нанук - търси нейните Хора
Публикувано: 16 April 2010 - 10:15 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 10:37 PM
Обещах да Ви досаждам със снимки, яд ме е, че навън е толкова валежно и за сега фотосите са само в домашна обстановка...почти.
Публикувано: 17 April 2010 - 08:36 AM
Съдейки по фотосите,снежната принцеса вече е преодоляла промяната в новия си бит и се чувства като у дома си.Таня,гледката на две северни кучета рамо до рамо на повод ми напълни душата.Времето в Пловдив е отчайващо влажно,на площадката е блато и така ме е яд,че тези дни не се събираме там,за да се видим на живо със синеоката красота.Радвам се,че вече свикнаха да вървят спокойно с поводи в едната ти ръка,защото иначе физически ще се натовариш много,ако те дърпат на вси страни.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 17 April 2010 - 08:51 AM

Публикувано: 17 April 2010 - 01:22 PM
Току-що се разходихме с Тиги и кучетата ни,после те ни погостуваха.Нанук е готова за водач на впряг-тегли спокойно и в права линия,рамо до рамо с кавалера.Толкова бързо е привикнала с Таня,че върви след нея,ако тя излезе от стаята,нагажда се да я галим,въздиша задрямвайки и присвива към тялото си предни лапи в спяща поза.Отзовава се с готовност на името си и е толкова спокойна и послушна-приказна чаровница.

Публикувано: 17 April 2010 - 02:49 PM
Хайде и аз да допълня приказката с факти и документи 
p.s Ох, знам, че трябва да намалям снимките, но все не намирам време. Обещавам на мод, че като се успокоят малко нещата при нас, ще го правя
Последната е в хранителните стоки...Кои са най-послушните момичета, а-а-а?

p.s Ох, знам, че трябва да намалям снимките, но все не намирам време. Обещавам на мод, че като се успокоят малко нещата при нас, ще го правя

Последната е в хранителните стоки...Кои са най-послушните момичета, а-а-а?

Публикувано: 17 April 2010 - 02:51 PM
Цитат(lizka @ Apr 17 2010, 11:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Благогаря ти тиги за прекрасните снимки на Нанукча и че й дадохте шанс. Ще се разберат госпоиците някак си, то и аз да бях куче на такава стопанка и аз щях да си я пазя. 

Не ми благодари! Аз съм щастливката, че е при мен

Публикувано: 18 April 2010 - 06:42 AM
Цитат(sladko_angel4e @ Apr 17 2010, 08:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,искам да попитам кучето още ли търси стопанин,защото виждам че темата е още в катергория "без дом" ? :)
Кучето вече намери своя стопанин-Тиги.Ако мод прецени,може да премести темета при "Разкази с чудесен край".

Публикувано: 18 April 2010 - 08:26 AM