Подарък ми е и беше страхотна изненада :) Роден е на 20.09.2010 г.  и тежи 1 кг. Мисля си, че сме малко тежички, но много обичаме да ядем
  Подарък ми е и беше страхотна изненада :) Роден е на 20.09.2010 г.  и тежи 1 кг. Мисля си, че сме малко тежички, но много обичаме да ядем   

Публикувано: 09 November 2010 - 05:15 AM

Публикувано: 12 November 2010 - 10:42 PM

Публикувано: 16 November 2010 - 04:23 PM
 Purplegrape, в 12 November 2010 - 08:47 PM, написа:
Purplegrape, в 12 November 2010 - 08:47 PM, написа:

Публикувано: 17 November 2010 - 02:46 PM

Публикувано: 26 November 2010 - 11:18 PM

Сега е на месец и 1 седмица.
 Сега е на месец и 1 седмица. 

Публикувано: 27 November 2010 - 05:14 PM
 Часове преди да видиш своето кученце и аз успях да се полюбувам на цялото кучило Т. Уникално кучило,невероятни пухкави бебета.Прекрасен избор и на развъдник и на кученце,много се радвам за Вас и се надявам  Тициано да изпълва след време домът Ви с много любов.
 Часове преди да видиш своето кученце и аз успях да се полюбувам на цялото кучило Т. Уникално кучило,невероятни пухкави бебета.Прекрасен избор и на развъдник и на кученце,много се радвам за Вас и се надявам  Тициано да изпълва след време домът Ви с много любов.  

Публикувано: 28 November 2010 - 07:27 PM
 Много се надявам да прилича на татко Танер, той ми е идеала за кученце просто. Влюбена съм в него от много, много време
 Много се надявам да прилича на татко Танер, той ми е идеала за кученце просто. Влюбена съм в него от много, много време И него успях да намачкам и нагушкам едно хубаво, докато бях във Варна, голям кеф
 И него успях да намачкам и нагушкам едно хубаво, докато бях във Варна, голям кеф  Ще кача още една снимка на малкия Тициано. Тя, обаче е дело на Светлето.
Ще кача още една снимка на малкия Тициано. Тя, обаче е дело на Светлето.