Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 09 November 2010 - 05:15 AM
Добрый день! Давно не заходила сюда. Хочу показать малышей от Сани - Delishes Dark Magistr
Это первые малыши - 2 девочки
Шарм Реванш Щелкни по Носу Удачу

Шарм Реванш Щёчка для Поцелуя

Обе девочки разъехались уже по своим новым домам, купили их в питомники шпицев.
Это первые малыши - 2 девочки
Шарм Реванш Щелкни по Носу Удачу

Шарм Реванш Щёчка для Поцелуя

Обе девочки разъехались уже по своим новым домам, купили их в питомники шпицев.
Публикувано: 12 November 2010 - 10:42 PM
Публикувано: 16 November 2010 - 04:23 PM
Purplegrape, в 12 November 2010 - 08:47 PM, написа:
Аз отдавна не съм се включвала, но ми се ще да споделя с вас първите ни опити за седене повече от половин секунда в нещо като стойка.
Естествено успяхме да се омърляме сериозно малко преди фотосесията, но все пак ... опитът си е опит
Естествено успяхме да се омърляме сериозно малко преди фотосесията, но все пак ... опитът си е опит
Здравейте,
това малкото сладурче померан ли е. Вече съвсем се обърках и не мога да разбера как изглеждат и как трябв ада изглеждат. Моето съкровище отговаря на стандарта за померан, но не е толкова топчесто и космато като повечето померани , които ги дават по снимките. Дали се дължи на подстришка дали на нещо друго незнам. Моля за компетентно мнение.
Имам и въпрос как мога да закарам кучето си на конкурс ако няма родословие. Има ли такива конкурси?
Публикувано: 17 November 2010 - 02:46 PM
Сама казахте, че кучето е без родословие, което автоматично означава, че не може да очаквате да стане "пухкаво като на снимките"...
На изложбите не се допускат кучета без родословия.Единствения вариант е евентуално да го закарате на експертна оценка, но не мисля, че има смисъл от това. :)
На изложбите не се допускат кучета без родословия.Единствения вариант е евентуално да го закарате на експертна оценка, но не мисля, че има смисъл от това. :)
Публикувано: 26 November 2010 - 11:18 PM
Здравейте, приятели
Казвам се Деляна и живея в София. От много време следя форума ви, радвам се на снимките, чета с интерес историите ви и все си мислех за момента, в който и аз ще си имам един такъв пухкав любимец в къщи. Съвсем скоро и това ще стане и реших, че е редно да се представим
Това е Тициано.
Сега е на месец и 1 седмица.

Ще трябва да изчакам още малко, обаче докато го взема. Честно казано нямам търпение
Казвам се Деляна и живея в София. От много време следя форума ви, радвам се на снимките, чета с интерес историите ви и все си мислех за момента, в който и аз ще си имам един такъв пухкав любимец в къщи. Съвсем скоро и това ще стане и реших, че е редно да се представим
Това е Тициано.
Ще трябва да изчакам още малко, обаче докато го взема. Честно казано нямам търпение
Публикувано: 27 November 2010 - 05:14 PM
Здравей Деляна, Тициано е невероятно кученце
Часове преди да видиш своето кученце и аз успях да се полюбувам на цялото кучило Т. Уникално кучило,невероятни пухкави бебета.Прекрасен избор и на развъдник и на кученце,много се радвам за Вас и се надявам Тициано да изпълва след време домът Ви с много любов.
Публикувано: 28 November 2010 - 07:27 PM
Благодаря ти, наистина е голям сладур
Много се надявам да прилича на татко Танер, той ми е идеала за кученце просто. Влюбена съм в него от много, много време
И него успях да намачкам и нагушкам едно хубаво, докато бях във Варна, голям кеф
Ще кача още една снимка на малкия Тициано. Тя, обаче е дело на Светлето.

Вход

Горе
Цитиране +