Ники, момченцето наистина е прекрасно (тази сесия повече ми хареса от предишната), на мен ми е трудно да преценя на кого ми прилича, но съм сигурна, че ще си имаш един страхотен спомен от майка му!! И се надявам скоро да го видя и на живо
Мерси Ани мисля че всеки на мое място би направил същото,развъждането уви не е лесна работа.Но дори и за миг да се порадваш на такова същество си струва целия труд и безсънни нощи .Можеш да погледнеш темата с видеоклиповете качил сам клипче по случеи 30 дневната ни възраст
Незнам за другите,но аз лично искам снимки на бебета. защо така си ги криете? Снимайте ги и им пускайте многооо снимки и не само на бебетата. Ромео не сме го виждали от толкова много време,кой знае какъв хубавец е станал И чери сащо .... Момичета пускайте снимки и аз малко да пооплакна око
Здравствуйте друзья! Привет с Солнечного Берега!
Разрешите показать Вам нашых малышей, Пом Фаворит Бетти. дочка нашей Дилина Роял Вайт Сноу ( Конпка) и Пош Трансформер (Браун)
Скоро деткам Бетти и Барику исполняется 5 месяцев.
Здравствуйте друзья! Привет с Солнечного Берега!
Разрешите показать Вам нашых малышей, Пом Фаворит Бетти. дочка нашей Дилина Роял Вайт Сноу ( Конпка) и Пош Трансформер (Браун)
Скоро деткам Бетти и Барику исполняется 5 месяцев.
Марина, Бети е станала красива млада госпожица,много е сладка
Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
Група:Потребители
Публикувано: 20 September 2010 - 10:48 AM
Време е за училище- както за децата, така и косматите дечица: това са снимките на Бети заедно с
RANDY'sYKNOT FUL OF JOY 4 BOSS(Joy),които заедно посещават хендлинг курс.
Бети се справя отлично,защото Джой е малка,но само на пръв поглед и на ръст, а на инат - няма равна!
Браво на Бети,отлично се справя с инатчето!
Естествено не без помощта и съветите на Тони и цялата група хендлери!
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals