Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#361 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 May 2010 - 01:26 AM

Показване на мнениетоviki6, в 11 May 2010 - 10:10 PM, написа:

а имаш ли право да претижаваш зоо магазин ?

Да има право, ако в магазина не се предлагат животни. Та повечето членове на клубове и собственици на развъдници за различни породи не просто имат магазини, но и са вносители на храни, козметики и всичко необходимо за отглеждането на всякакви домашни любимци.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#362 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 01:38 AM

Не взимам ничия страна. Просто така не става. На изложбата на 06.05.2010 имаше 10 кучета от порода Чихуахуа. Нито едно българско обаче. Лесно е да седиш пред компютъра и да се търкаш клавиатурата. Защо ви нямаше в ринга, конкуренцията беше достойна да решите кой е по-по-най. Прекрасни кучета от Франция, Русия и Италия. Ей всички сме един отбор. Кинологията в България има достатъчно проблеми и в никакъв случай няма да ги решим като непрекъснато си организираме по мужду си безсмислени битки. Просто всички ще загубим войната.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#363 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 08:54 AM

Евала на Лидия!!!!
Хора ,дръжте по-висок гард тук. Все пак сте ни като учители и би следвало да сте пример за подражание. Иване , не се впускай в женски кокошкарски интрижки щото ние не сме слепи и виждаме твоите кучета как изглеждат и в какви условия се развъждат и живеят. АЗ ЛИЧНО бих дала и 4000 за такова куче. И едва ли някой от този под форум може да претендира за по добри условия от тези на Иван-радост за очите ми е честно да гледам как кучетата му щъкат на воля на хубавата трева , а не са наблъскани в панелката!!!
Иване, нали знаеш ,че по-умният премълчава :rc_036: (аз съм изключение) :ab_041: И ако искаш мога да спретна една снимка за конкуренцията ти с едно куче, обещавам ,че ще ги разбием хихи

#364 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 May 2010 - 10:21 AM

lidiya,,durka --- :rc_036: :rc_036: :rc_036:

Наистина малко , излезнахме от добрия тон , но когато се явяват такива ПСЕВДО РАЗВЪДЧИЦИ и с лека ръка омаловажават години труд незачитайки никакви правила , А също така приравняват понятието Развъдник с Фермите и Борсите е малко трудно само да се мълчи .Защото точно заради много такива хора скоро няма да се промени Манталитета на българина .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#365 Потребителят е офлайн   evelina_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 11:20 AM

Показване на мнениетоviki6, в 11 May 2010 - 11:58 PM, написа:

evelina_pom хахаха това пък как го измисли?когато аз имах чихуахуа Иван нямаше нито едно в последствие се запали. И не от него съм ги купила а от БОБИ ЯМАКОВ. И КОЙ ТИ КАЗА , ЧЕ КУЧЕТАТА МИ РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА и по няколко пъти?защо въобще давате мнение като не знаете за какво става въпрос.как така решихте , че си мъча кучетата и ги използвам за безразборен разплод?мога да кажа само , че живеят като крале.има хора тук , които могат да потвърдят думите ми. а що не попиташ Иван той как гледа неговите и в какви условия живеят?мини през златица после заповядай и през нас и тогава пиши и говори глупости .

Научете се да четете внимателно... Написала съм човек,като негоЧовек,който си е блъскал главата с години заради такива като Вас,за да се запази тази порода и Ви е продал вече Вашите кученца. Този човек наясно ли е как сте му затрили труда? А за условията ,в които живеят кучетата на Иван то се вижда и по снимки,че тичат по прекрасна градинка. Какъв е смисъла да раждат тези кучета,ако не се помага така на кинологията,за мен това е само във ваш интерес,но не и в интерес на животинчето. Следователно това е изтезание върху тях. Това е малка порода и кученцето може да се наложи да роди секцио,а там може дори да умре.
:rc_036: на хора като Иван и всички други,които се стремят към опазване на тази порода. А такива търговци на живо същество ще ги има винаги. Ако ще и 3000 лева ще дам,но куче от хора като Вас няма да купя. Дори да трябва да ги събирам с кодини. Вие се присмивате върху труда на другите!

#366 Потребителят е офлайн   evelina_pom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 11:22 AM

Показване на мнениетоevelina_pom, в 12 May 2010 - 11:25 AM, написа:

Показване на мнениетоviki6, в 11 May 2010 - 11:58 PM, написа:

evelina_pom хахаха това пък как го измисли?когато аз имах чихуахуа Иван нямаше нито едно в последствие се запали. И не от него съм ги купила а от БОБИ ЯМАКОВ. И КОЙ ТИ КАЗА , ЧЕ КУЧЕТАТА МИ РАЖДАТ ВСЯКА ГОДИНА и по няколко пъти?защо въобще давате мнение като не знаете за какво става въпрос.как така решихте , че си мъча кучетата и ги използвам за безразборен разплод?мога да кажа само , че живеят като крале.има хора тук , които могат да потвърдят думите ми. а що не попиташ Иван той как гледа неговите и в какви условия живеят?мини през златица после заповядай и през нас и тогава пиши и говори глупости .

Научете се да четете внимателно... Написала съм човек,като негоЧовек,който си е блъскал главата с години заради такива като Вас,за да се запази тази порода и Ви е продал вече Вашите кученца. Този човек наясно ли е как сте му затрили труда? А за условията ,в които живеят кучетата на Иван то се вижда и по снимки,че тичат по прекрасна градинка. Какъв е смисъла да раждат тези кучета,ако не се помага така на кинологията,за мен това е само във ваш интерес,но не и в интерес на животинчето. Следователно това е изтезание върху тях. Това е малка порода и кученцето може да се наложи да роди секцио,а там може дори да умре.
:rc_036: на хора като Иван и всички други,които се стремят към опазване на тази порода. А такива търговци на живо същество ще ги има винаги. Ако ще и 3000 лева ще дам,но куче от хора като Вас няма да купя. Дори да трябва да ги събирам с години. Вие се присмивате върху труда на другите!

#367 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 01:08 PM

evelina_pom- аз съм се научила да чета. и за това казвам , че кучетата ми не са от човек , като него.ще трябва да мине още един цял живот за да стане Иван , като Ямаков , а можеби никога няма и да стане.ще ти отговоря и на въпроса дали знае как живеят -да знае. пак ти казвам живеят прекрасно . ела да видиш и тогава пиши глупости.твоя работа е от кой ще си купиш куче ако искаш си купи и за 10.000 но не ме упреквай без да ме познаваш.и аз мога да събера 10 човека да пишат срещу него но не това е целта спора си е между мен и него.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

#368 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 01:55 PM

Показване на мнениетоviki6, в 12 May 2010 - 01:13 PM, написа:

evelina_pom- аз съм се научила да чета. и за това казвам , че кучетата ми не са от човек , като него.ще трябва да мине още един цял живот за да стане Иван , като Ямаков , а можеби никога няма и да стане.ще ти отговоря и на въпроса дали знае как живеят -да знае. пак ти казвам живеят прекрасно . ела да видиш и тогава пиши глупости.твоя работа е от кой ще си купиш куче ако искаш си купи и за 10.000 но не ме упреквай без да ме познаваш.и аз мога да събера 10 човека да пишат срещу него но не това е целта спора си е между мен и него.

Пренесете си спора на лични.Отдавна дразните с грубостта си.

#369 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 02:10 PM

Показване на мнениетоDesi_H, в 12 May 2010 - 12:00 PM, написа:

Показване на мнениетоviki6, в 12 May 2010 - 01:13 PM, написа:

Пренесете си спора на лични.Отдавна дразните с грубостта си.

Имате право да не четете този под форум,щом толкова се дразните. :smile:
User's Signature

#370 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 02:56 PM

Viki6, само Вашите писания ме дразнят в този подфорум. Но не съм у Вас..и съм свободен човек. :af_089:

#371 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 03:10 PM

Показване на мнениетоDesi_H, в 13 May 2010 - 01:01 PM, написа:

Viki6, само Вашите писания ме дразнят в този подфорум. Но не съм у Вас..и съм свободен човек. :af_089:

да разбрах , че моите писания ви дразнят. не ги четете просто. мен също ме дразнят на някои писанията.и аз също не съм у вас и съм свободен човек. :smile:
User's Signature

#372 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2010 - 10:49 PM

Продавам малко чихуахуа, родено на 21 март, цвят - между бежево и лешник. Ваксинирано. Женско.
Цена: 650 лева

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#373 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2010 - 10:53 PM

Продавам чихуахуа на разумни цени от 350 до 500 лв. Родителите са при нас могат да се видят от 1 кг до 2 кг са майките бащата е 1.2
Цена: 350 лева

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#374 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 10:44 AM

Чихуахуа - кремави дами 800 лв

Бебета от породата ваксинирани и обезпаразитени с евро-паспорт. Очаквано тегло 1 - 1,3 кг, Оглед и безплатна доставка за цялата страна Прикачена снимка
Тези хора виждали ли са Чихуахуа? Чак ми иде да се обадя да видя какво ще ми кажат,ама не си струва стотинките за телефон
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#375 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 02:33 PM

E то със сигурност не са виждали, но и тези дето ще си го вземат дали и те са виждали. Хич и не се набутвай да им звъниш, полза няма. Излишно ще се нервираш.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#376 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 12:42 PM

продавам две женски ЧИХУАХУА със паспорт и ваксини
450 lv

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#377 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 12:53 PM

предлага мъжко късокосместо чихуа хуа на 50дни с ваксина,паспорт/ очаквано тегло -1,7кг/
--750 lv

Прикачени файлове

• Прикачен файл  sit.bmp (197.81K)
    Брой сваляния: 116

User's Signature

#378 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 01:13 PM

Зоо магазин .... продава уникални джобни кученца чихуа-хуа късокосмести мъжки женско на 2месеца 350г-2ваксини европаспорт-- 800 lv

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#379 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 01:47 AM

Имам предложене,вместо да се пуска само копие на безумната обява,да се посочва кое не му е наред на кученцето.казвам го защото преди време изобщо не виждах какво не е наред.Виждах едно сладко малко кученце.Хубаво е хората да са наясно и да се обяснява малко повече.Не всеки ще разбере всичко само ако прочете стандарта на породата.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#380 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 02:02 AM

Показване на мнениетоivan-z, в 17 May 2010 - 12:58 PM, написа:

предлага мъжко късокосместо чихуа хуа на 50дни с ваксина,паспорт/ очаквано тегло -1,7кг/
--750 lv

Тук са го снимали легнало,за да му изглеждат прави ушичките и нослето да изглежда чипо,горките животинчета,като видя подобна обява ми става жал за горкото животно,то не е виновно,че се е родило такова кавото е!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема