Неаполитански мастиф
Публикувано: 14 August 2007 - 11:03 AM
Цитат
Цитат
В общинския изолатор в София има неаполитано- около 5-6 години ,мъжки, добро момче по нрав .Оставен е от стопаните си за евтаназия ,защото е имал проблем с едното око.Опериран е .Оказало се е глаукома и окото е извадено.Но кучето не се чувства добре там и започва да слабее.Трябва спешно да се махне оттам .
Кучето
Та този Неаполитански мастиф се оказа в едно село до Ботевград при едни роми!
Селото е Скравена,а ромите постоянно го насъскват на други кучета.Не е агресивно към хора но към други кучета е много агресивно.Инече е в добро състояние,около 80кг е.Не е страхливо инече.Доста често го подритват и ми се струва тъжно.
Публикувано: 16 August 2007 - 07:36 PM
Кучето в момента не е при нас но е при едни цигани .Там живее на 2метра важе без колиба,съд за вода и му дават по 1хляб пред 2 дена.Бащами каза че тези дни ще го вземе.Кучето изглежда доста тъжно.И затова питам за да знам с какво да го храним и по колко пъти на ден?
Примерно пилешки фенери,хляб,гранули?Какво?
Примерно пилешки фенери,хляб,гранули?Какво?
Публикувано: 16 August 2007 - 07:48 PM
Можете да изберете дали да храните кучето си с домашна храна или да го храните с гранулирана.
При всички случаи, да храниш куче с натурална храна е по-скъпо и много пъ-трудно. За да балансираш добре храната на кучето трябва всеки ден да готвиш. До колкото зная може всякакво месо, но обезкостено. Телешко, пилеско, агнешко.... Ориз, зеленчуци.
Хлябът не е препоръчителен за възрасти кучета.
Ако решите да храните кучето си с гранулирана храна, добре ще е тя да бъде супер премиум клас, това са най-добре балансираните храни и най-полезните за кучетата.
При всички случаи, да храниш куче с натурална храна е по-скъпо и много пъ-трудно. За да балансираш добре храната на кучето трябва всеки ден да готвиш. До колкото зная може всякакво месо, но обезкостено. Телешко, пилеско, агнешко.... Ориз, зеленчуци.
Хлябът не е препоръчителен за възрасти кучета.
Ако решите да храните кучето си с гранулирана храна, добре ще е тя да бъде супер премиум клас, това са най-добре балансираните храни и най-полезните за кучетата.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 26 August 2007 - 06:02 PM
Oт доста време не бях писал за Габриела, но тука ми се случват разни лоши работи и все не остава време да ви напиша нещичко. В общи линии основно ядем и щуреем, преди се опасявах, че и липсват разни неща, но почнах да и давам витамини и сега нямаме спирка по цял ден тичане из двора и трошене :) Яко много. Хваща ме яд като чета че това куче е при тая циганска паплач...не можа ли да се намери някой да го гледа това животно. Аз бих го взел, но ще трябва да напусна къщата, 2 магарета ще дойдат много на някои хора от семейството ми fow
Ето малко снимки на Габри да видите колко е пораснала...вече сме 65 килограма :) Хубава снимка едва ли ще видите някога, то не се спира, няма фокус няма нищо, трябва да я хвана като спи или се препича :)

Ето малко снимки на Габри да видите колко е пораснала...вече сме 65 килограма :) Хубава снимка едва ли ще видите някога, то не се спира, няма фокус няма нищо, трябва да я хвана като спи или се препича :)

Публикувано: 25 September 2007 - 08:57 AM
Това истина ли е или е играл фотошопа :-
Прикачени файлове
-
5d602d853ca2.jpg (59.98K)
Брой сваляния: 818 -
5d602d853ca2.jpg_thumb (476.61K)
Брой сваляния: 973
Публикувано: 06 October 2007 - 11:49 AM
Цитат
Това истина ли е или е играл фотошопа :-