Неаполитански мастиф
Публикувано: 19 May 2008 - 08:52 PM
здрасти jifkyDJ евала че искаш да гледаш такова голямо куче щото не е много лесно. Ако можеш да почакаш повече от месец два с радост ще говорим за куче, но ако търсиш родословно трябва към някой друг да се обърнеш. Във Варна има добри линии(бащата на моето куче е от там но нямам контакти с хората),в софия също от Терелиг, тя жената си е оставила пощата във форума някъде. Познавам и от шумен една жена, която може би към септември че има кучета за продан но не са родословни моето мнение е че в България все още не са толкова достъпни "чистокръвните" кучета и са скъпи, но в Сърбия например има такива на доста прилични цени, но пак, ако купуваш чрез посредник ще се оскъпи до български цени. Какво става с хората от форума нещо забегнахне отдавна не е писано пращам ви снимка на Арти, ако има желаещи сватове пишете
Публикувано: 01 July 2008 - 04:35 PM
Между другото нашата сива мишка е много злояда ... гранули не яде , пилешко рагу вече не иска да яде , купихме й телешки гракляни и тях не иска да яде ... Вече се чудя какво да й купуваме . :'( Принципно тази порода не трябва да подбира много храната , но нашата е направо ужас , купувахме й витамини за възбуждане на апетита , няма и няма пак си е злояда и това е ... :o
Публикувано: 03 July 2008 - 11:40 PM
опитай с пилешки булион като правиш супа или варите пилешко или отиди до месарница, земи 1 голям телешки кокал(не повече от 5 лева) и и направи пак така обаче и сложи и костния мозък + гранулите или с каквото я храниш, моя си умира за това..имал съм подобен проблем обаче с гранулите и се наложи да сменя храната ако имаш възможност или просто и вземи по 100 грама от 2-3 вида и опитаи, също така на моя му правя 1 път в седмицата гранули(150гр)отстрани пилешко или риба(пак толкова),а в средата орис със сварено яйце също мисля че им подбужда апетита защото арти няма търпение вече е запомнил кой ден е и от сутринта е на крак да ме чака да се събудя:)но не прекалявай с яйцата защото е опасно това е което мога да ти кажа като нещо което съм опитал и при мен е проработило надявам се да съм помогнал и малката да се оправи
Публикувано: 23 August 2008 - 10:21 PM
Цитат
Арти и Чара :blink:

Чара

Пак Чара

Чара и Арти
Чара

Чара

Пак Чара

Чара и Арти

Чара

:wub: Прекрасни са :wub: