Новата питбулка от Сеславци трябва й помощ, за да започне нов живот
Публикувано: 22 March 2010 - 07:31 PM

Публикувано: 23 March 2010 - 11:02 AM
Яката я свалихме след поредната "катастрофа" в градината. Много й пречи,а и не вижаме смисъл от нея. Раните на краката са определено на заздравяване и ги оставихме да дишат. Само Дани ги третира с гъба "пърхутка" - стар индиански трик за зарастване на рани, който знае от детските си години.

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 26 March 2010 - 10:34 AM

обаче...
вчера на разходката домъкна една дебеличко дърво. Каза, че иска да си поиграем на "пръчка"

подърпахме малко пръчката, аз тръгнах да я мятам и тя тръгна да я гони...
сигурно до неотдавна маневрата по обръщането е отнемала секунда, голямото мускулесто тяло просто е отскачало и се е мятало като торпедо след пръчката. Но сега... за миг тя явно забрави, че не е това, което е била преди, тръгна да скача и просто падна като подкосена

Ем и се възхищавам на уникалната борбеност, ем ми е жал за нея ... това е като да си бил шампион по спортна гимнастика а после да не можеш да се качиш и на тоалетната чиния сам. Явно имаме още много да ядем и да тренираме преди да успеем да играем на пръчка отново... но вярвам, че ще успеем. Само ни трябва малко повече време.

Публикувано: 26 March 2010 - 11:07 AM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 26 March 2010 - 11:22 AM

Има един много добър крем "Прополдерм". Основата е прополис, но е в много успешна комбинация, която има антибактериален, антимикотичен и противовъзпалителен ефект не само на епидермиса, но и на всякакъв тип лигавица. Български продукт, не е много скъп и действа бързо. Можеш да опиташ да третираш раничките с него. Разбира се, консултирай се с лекар.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 26 March 2010 - 11:24 PM
Прополис звучи много добре, може ли да се намери по обикновените аптеки?
Би трябвало да се намира по аптеките без проблем. Аз го купувам от обикновена аптека. Просто комбинацията му е успешна. На вид е като ...много обикновено.... като по-гъста желатинова смес е (така изглежда). Аз го ползвам за всякакви рани, възпаления, подутини и такива подобни, а също и за хремата ми

п.п. - Напомням ти и за "Нутрикал Хепатикум"-а . Сигурна съм, че ще й се отрази много добре. Тези дни ще ходя до офиса на фирмата да си взема за следващия месец. Моята баба е вече на постоянно допълнение с тази храна. Това почти буквално й даде нов живот, а вашата сладурана би трябвало да я възстанови съвсем. Има още едно готино лекарство "Тонизин", но то е с инжективно прилагане. То също е комбинация от различни витамини и разни там хубави, оздравителни неща. Пак предлагам да ти ги изпратя от тук, ако не можеш да намериш Прополдерм или Нутрикал.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 27 March 2010 - 06:10 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 March 2010 - 10:20 PM
Моля, пишете на кирилица!
мод

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!
Публикувано: 29 March 2010 - 10:21 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 March 2010 - 10:34 AM

вчера нашата дъщеря /човешка/ ни спретна идин среднощен купон с много рев и врънкане, та сутринта с таткото едвам отлепихме и закъсняхме за сутрешната разходка.
Ставаме с триста зора и голямо закъснение, обиличам се набързо, отварям вратата и пускам малкото питбулско торпето. И тая ти ми кучица като подпали джапанките към храсталаците газ, газ - що зор е било, не съм я виждала да тича така още! Изтропа се и направо й олекна на душата. Все пак тя яде двойно на Арнолд само суха храна без да броим дробчетата, сърчицата и другите радости дето идат бонус.
После играхме на пръчка, на дърпанка и хвърлянка. После изблиза чинията, мазахме се и сложихме нов компрес от народната медицина - вчера ми го сподели комшийката като изключително добро лекарство за рани и отоци. Реших да пробвам, защото ако не помогне няма и да навреди. Рецептата е: 1 жълтък, 1 ч.л. мед + брашно за плътност. Забъркваш кашичка и лепиш на раната. Пък да видим какво ще стане.

Публикувано: 02 April 2010 - 11:40 PM
ето как си играем с пръчка. знаем да я гоним, но не знаем да я донесем, а камо ли да я пуснем. оказа се, че изпълняваме командата седни

http://www.youtube.c...og?feature=mhw5
воала Ада в галоп!
страхотна кучица!