Има смисъл - някой да ги погали, някой да ги мисли, да не се родят нови и нови нещастничета в краткия им живот...
Обречени кучета след строежа- накъде????
Публикувано: 28 July 2012 - 05:32 PM
Има смисъл и за задомените и спасените, и за рано заминалите. Не са отстанали безименни, познали са човешка любов, защото дори повече от храната са имали нужда от нея. Не се отказвай, Чери, няма кой друг да им подаде ръка. В някой друг живот, в някое друго измерение, те са там и те чакат, защото имат и са познали само теб!
Публикувано: 01 August 2012 - 07:48 PM
Влязла съм в някаква черна серия....
Ликвидираха и Рекс
С тези кучета бяхме заедно почти 3 години.Бяха обичани,нахранени,погалени.Бездомните кучета живеят по толкова,3-4 години по статистически данни.Никак не е без значение обаче как ще ги изживеят...
Знам,че е имало смисъл.Но боли...
Ликвидираха и Рекс

С тези кучета бяхме заедно почти 3 години.Бяха обичани,нахранени,погалени.Бездомните кучета живеят по толкова,3-4 години по статистически данни.Никак не е без значение обаче как ще ги изживеят...
Знам,че е имало смисъл.Но боли...
Цитат
Това сърце
Все още вярва,
че любов и милост още съществуват
Въпреки че омразата върлува и толкова хора повтарят
че любовта е безсмислена в подобна лудост
като да се опиташ да спреш огъня
С влагата от една целувка
чувам да казват, че никога няма да се променят нещата
И без значение какво правиш винаги ще е едно и също
Но аз не променям света
правя това, та светът да знае,
че няма да промени мен
Все още вярва,
че любов и милост още съществуват
Въпреки че омразата върлува и толкова хора повтарят
че любовта е безсмислена в подобна лудост
като да се опиташ да спреш огъня
С влагата от една целувка
чувам да казват, че никога няма да се променят нещата
И без значение какво правиш винаги ще е едно и също
Но аз не променям света
правя това, та светът да знае,
че няма да промени мен
Публикувано: 01 August 2012 - 11:03 PM

Чери, прочетох цялата тема още веднъж, поплаках си! Ти си техният ангел, Чери! Благодарение на теб, не останаха непогалени, ненахранени! Ти им даде имена и ласки и обич!
И макар, че един по един си отиват, ти ги увековечаваш с тази тема! Не са забравени, всички са в моето сърце, споменавам ги в мислите си, всеки път като пишеш в тази тема се сещам за душиците!
Специално си спомням и за Шарка - това весело куче, винаги я снимаше усмихната, весела!
Поклон и нищо от твоите усилия не е напразно!
Публикувано: 01 August 2012 - 11:03 PM

Чери, прочетох цялата тема още веднъж, поплаках си! Ти си техният ангел, Чери! Благодарение на теб, не останаха непогалени, ненахранени! Ти им даде имена и ласки и обич!
И макар, че един по един си отиват, ти ги увековечаваш с тази тема! Не са забравени, всички са в моето сърце, споменавам ги в мислите си, всеки път като пишеш в тази тема се сещам за душиците!
Специално си спомням и за Шарка - това весело куче, винаги я снимаше усмихната, весела!
Поклон и нищо от твоите усилия не е напразно!
Публикувано: 22 October 2012 - 10:38 AM
Светъл лъч в тази тъжна темичка.
Кенди е на сигурно място в приемен дом,там ще чака билетче за чужбина.Огромно БЛАГОДАРЯ (за кой ли път) на tinati и Animal Hope Bulgaria
Огромно БЛАГОДАРЯ на Галя,че я прие
Кенди е добре,но като видя че искаме да я сложим в преноска за пътуването, милата взе да трепери като камертон,с цяло тяло.Хубавото е ,че е адаптивна и ведра по характер,така че като пристигнахме ,на десетата минута се успокои,даже прие да хапне бисквитка.
Извинявам се че липсва снимков материал от събитието,но не успях да намеря къде ми е апарата(оказа се че съм го забравила в службата
)Голям фал,предвид това че уикенда ми беше запълнен с пътуване и транспорт на кучета и котки.
Компания на Кенди в колата правеше едно ново куче- Берта.
Берта е от едно близко село,спасена е от място,където ловците при липса на патици стрелят по каквото намерят- бездомно куче или коте.Берта я доведоха за кастрация,но се оказа че няма къде да я върнем след кастрацията- там от където е взета си е потенциална мишена,в града пък не знам място където да пусна плахо,прясно кастрирано куче и то да е в безопасност
Така че Берта я настанихме за седмица в едно заграждение пригодено за бебета-кучета.Мислех си че ще избяга щом се освести,а тя напротив,толкова щастлива беше че си има заграждение.Даже успяваше да се пъхне и в бебешката къщурка,доста тясна за ръста и.За три дена успя да се привърже много към мен( и аз към нея),така че и Берта се озова в приемен дом при Галя,без да е планирана и без да имам ресурси за това
Човека ,дето я доведе обеща да помага,но и той не може да задели пълната сума.Бях приготвила едни 100 лева за друго,е отидоха за Берта,човека даде 80 лв,така че за известен период сме осигурени.Несъмнено ще има нужда от помощ,и се очертава голяма закъсвация,но дано на Берта да и проработи късмета и да спечели щастливото билетче.
Ето две снимки да я видите
Кенди е на сигурно място в приемен дом,там ще чака билетче за чужбина.Огромно БЛАГОДАРЯ (за кой ли път) на tinati и Animal Hope Bulgaria

Кенди е добре,но като видя че искаме да я сложим в преноска за пътуването, милата взе да трепери като камертон,с цяло тяло.Хубавото е ,че е адаптивна и ведра по характер,така че като пристигнахме ,на десетата минута се успокои,даже прие да хапне бисквитка.
Извинявам се че липсва снимков материал от събитието,но не успях да намеря къде ми е апарата(оказа се че съм го забравила в службата

Компания на Кенди в колата правеше едно ново куче- Берта.
Берта е от едно близко село,спасена е от място,където ловците при липса на патици стрелят по каквото намерят- бездомно куче или коте.Берта я доведоха за кастрация,но се оказа че няма къде да я върнем след кастрацията- там от където е взета си е потенциална мишена,в града пък не знам място където да пусна плахо,прясно кастрирано куче и то да е в безопасност

Така че Берта я настанихме за седмица в едно заграждение пригодено за бебета-кучета.Мислех си че ще избяга щом се освести,а тя напротив,толкова щастлива беше че си има заграждение.Даже успяваше да се пъхне и в бебешката къщурка,доста тясна за ръста и.За три дена успя да се привърже много към мен( и аз към нея),така че и Берта се озова в приемен дом при Галя,без да е планирана и без да имам ресурси за това

Ето две снимки да я видите