Цитат
Цитат
Виждам, че форума е станал доста интересен, просто в момента искам да споделя, че вече пътувахме в кола за около два часа.Принцесата френска се държа мъжки, значи можем да бъдем спокойни .Ще издържи до морето.Ето две снимки.
За сьжаление , нищо интересно няма , нещо да се обогатихте от последните страници, да научихте нещо ново за породата или как най- добре да отглеждате кученцето си , след включването на въпросния потребител ? Виж сеир има !
Продължаваш да ме провокираш с писанията си....
Наистина че нищо интересно няма от написаното от мен, признавам го!
Не съм обогатил знанията на никой с нищо ново за породата!
Но не съм тука за да поучавам, а за да се обогатя и за да си отговоря на някой въпроси които започват със
Защо ?
Уви май няма смислен и адекватен отговор......
Интересното е че поне разбрах нещо което незнаех не само аз, но и 99% от пишещите тука.......а то е....:
===========================================================================
Когато кучето ви няма родословие, не си мислете и не споменавайте никога и пред никой че имате френски булдог, померан или каквото там си вземете /Том 3 стр.172. абзац 13 ред 2-ри/
Автор......всичко знаят кой
Съавтор и подръжка.......не е нужно да
го споменавам
==========================================================================
Накрая какво излиза че в този форум само 3-5 човека имат френски булдоци......а другите ...само Бог знае какво отглеждат в къщите си
По тази причина, аз само ще ви кажа "За Бога братя и сестри, не купувайте!!!!" ......каквото и да значи това
С една дума не совите, а кучетата не са това което са!
Оставям изводите всеки да ги направи сам за себе си кой е крив, кой е прав, кой нарушава добрият тон и на кой умственият му багаж е в "повече"
================================================================================
===========
Бъдете живи и здрави, обичайте ближните си па макар те да са кон, магаре, прасе, котка ,куче ...или Бог знае какво