Френски булдог
Публикувано: 20 October 2008 - 10:54 PM

Публикувано: 20 October 2008 - 11:04 PM
Цитат
Може пък Драгонката да ме нареди с някой малък френччч ;D ;D
..., ако ли пък не, ще пием само бира......................................
:blink: Бирата не се губи ;)...
Компанията ти е приятна и аз лично ще се чувствам ощетена ако ни липсва...
Тъкмо ще се запознаеш с Кими, може пък да се навия ако настояваш.... :P
Поздрави от всички нас :blink:.

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 21 October 2008 - 12:08 AM
Ако Dragoness се притеснява и чувства неудобство да напише сумата тук, може да ми съобщи и на ЛС
Публикувано: 22 October 2008 - 12:20 AM
Цитат
Ако Dragoness се притеснява и чувства неудобство да напише сумата тук, може да ми съобщи и на ЛС
Първо трябва да се запозная с него и той с бебетата...цена не се определя по лични. Не мога да я коментирам и тук.
Още си чакаме родословията, искам кученцето да си върви с него.
Нека да се чуем тази седмица и може да се разберем за среща.
Поздравявам твоя приятел за избора на породата.
П.С. Бащата на бебета е на достойното 4-то място на ЕВРОТО.... :->)

Публикувано: 22 October 2008 - 09:44 AM
Цитат
Четвърто място в класа си , интермедия /мъжки , участвали 14 кучета ( не че омаловажавам постижението(напротив ) , но така написана , информацията е невярна ).
Ето малко снимки :

Публикувано: 22 October 2008 - 11:52 AM
Цитат
Още си чакаме родословията, искам кученцето да си върви с него.
Нека да се чуем тази седмица и може да се разберем за среща.
Поздравявам твоя приятел за избора на породата.
Момчето е от Сливен и не иска кучето за да го използва за изложбенна дейност,нито пък за разплод
Той просто иска здрав и красив екземпляр това е всичко
Искаше да знае за каква ориентировъчна цена става въпрос, за да може да прецени дали може да си го позволи и след това живот и здраве разбира се че ще иска първо да види бебетата
Не знам изобщо каква е тази "превзета мнителност" и излишна високомерност
Обясних на момчето че кучетата ти са внос от известен развъдник и че едва ли цената на бебоците ще бъде различна от четирицифрена цифра
Натовари ме със задачата да проуча и евентуално да видя бебетата в случай че може да си позволи исканата цена това е всичко
Видях че имаш малки и ги продаваш, какво повече да кажа....и ако наистина е така исках да знам ориентировъчната цена за да прецени човека
P.S. Момчето не бърза, просто прави проучване...и както казах за "ориентировъчната" цена може и на лична
Публикувано: 22 October 2008 - 12:32 PM
Публикувано: 23 October 2008 - 09:40 AM
Темата наистина е дьлга , въпреки ,че беше разделена преди извесно време от "английски булдог", доста полезна информация се губи по трасето , а и ако се систематизира по теми ще е по лесно откриваема за нови потребители.Може да се открият отделни теми за хранене , специфики в отглеждането , заболявания , отделно фотогалерия , развъдници в чужбина и перспективни кучила, за изминали изложби и водещите развьдници по света , да се коментират различните типове кучета и цветове , начини на унаследяване (за тези които се вълнуват , а другите няма да са принудени да четат неща които не са им интересни )и т.н.
Знам ,че не сме много тези , които пишем тук , но в сьщото време породата е разпространена , а и си мисля , че тепърва ще се разпространява...
Ако ви интересува ,моля напишете мнението си или ми пишете на лични .
Публикувано: 23 October 2008 - 03:34 PM
Цитат
Темата наистина е дьлга , въпреки ,че беше разделена преди извесно време от "английски булдог", доста полезна информация се губи по трасето , а и ако се систематизира по теми ще е по лесно откриваема за нови потребители.Може да се открият отделни теми за хранене , специфики в отглеждането , заболявания , отделно фотогалерия , развъдници в чужбина и перспективни кучила, за изминали изложби и водещите развьдници по света , да се коментират различните типове кучета и цветове , начини на унаследяване (за тези които се вълнуват , а другите няма да са принудени да четат неща които не са им интересни )и т.н.
Знам ,че не сме много тези , които пишем тук , но в сьщото време породата е разпространена , а и си мисля , че тепърва ще се разпространява...
Ако ви интересува ,моля напишете мнението си или ми пишете на лични .
...ми кво се чудите...?!?
Аз гласувам ЗА тази идея... :blink:

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 23 October 2008 - 08:37 PM
LORDE кучето на аватара твое ли е , много ме впечатли- изключителни гърди и и глава
Публикувано: 24 October 2008 - 12:04 PM
Цитат
Нека да изчакаме поне до другата седмица , може да се появят хора , които ще имат аргументи "против" сьздаването на подфорум за породата , да прочетем техни мнения и евентуално тогава да заявим желанието си , а вече дали администрацията ще ни одобри... B)
Освен това трябва да помислим дали наистина можем да подържаме един подфорум .
Цитат
- Доколко в съответната тема има разнородна информация по същество, подлежаща на логично структуриране;
- Доколко пишещите в темата са склонни да намират общ език. Традиционно конфликтни теми няма да бъдат превръщани в подфоруми.
- Има ли в темата хора, които присъстват стабилно и са готови да развиват новите теми.
1. Информация има и тепърва ще се пуска(ако се отделим като подфорум) , повечето се нуждае от превод , но с времето и това ще стане, всеки може да отдели малко време за нещо което е прочел и му е направило впечатление , да го подготви и да го пусне . На български даже и в нета няма специализирано инфо за френския булдог(освен стандарт на породата) и с това подфорума може да стане място където ще се събира .Основният ми аргумент за подфорум е това !
2. Не мисля , че темата е "традиционно конфликтна " и при добро желание можем да намерим общ език .
3 . В последно време има хора , които редовно преглеждат или пишат тук .
Публикувано: 24 October 2008 - 05:12 PM
Публикувано: 24 October 2008 - 07:04 PM
Поздрави на всички!!! Надявам се да ви харесат :)
http://svetla-handli...om/gallery6.php
Публикувано: 24 October 2008 - 07:33 PM
Цитат
Поздрави на всички!!! Надявам се да ви харесат :)
http://svetla-handli...om/gallery6.php
Абе тя и фотографката е калпава ;D , но в интерес на истината имахме натоварен ден... Ти с толкова кучета излезе, пък и спечели 2 Р БИСа, че и група....
В Пловдив ще направим нови снимки и с други кучета... Сигурна съм, че ще стоим до края с такъв хандлер като теб :->).
Всички Френчита ти пращат близки :wub: