Френски булдог
Публикувано: 28 September 2005 - 11:21 AM
"Багодарим ви, че така ви харесаха нашите кученца! А сега по повод вашето избрано кученце. Нещата седят така, кученцата се изпращат чрез карго (транспортния отдел на летището). Това изпращане се състои от следното - покупката на кутия (пластмасова клетка) 30евро + цената на билета до Пловдив + 65евро за чужденци (експортния вариянт на родословието) + цената на кученцето. Всичко общо излиза примерно 520евро (цената на билета до Пловдив тряба да се доуточни). Засега фиксирани цени са - само 300 и 65, останалото ще се изясни, когато порасне кученцето. Ни никога не сме изпращали до Пловдив, но до Испания (времетраенето на полета е почти същото) излизаше толова (като пари имат в предвид)."
Така значи твоя въпрос звучи така - Здравствуйте, я хочу купить щенка породы француского бульдога для домашнего ухода. Значи се отказваш от изложбен красавец?! Знаеш ли, ако могат да ти гарантират изложбени качества - значи ти гарантират и добри физически и темпераментни характеристики. Или поне в повечето случаи, естествено има и изключения!!! r)
Да ето и третия текст: Ивинете, но аз неразбирам български език. Ако правилно съм ви разбрал - вие искате да си купите кученце-френски булдог? Ако е така, какво по-точно - мъжки или женски? С каква окраска (цвят)?
Е дано помогне!!! b) Виж имам един съвет - вземи насериозно в предвид съветите ми от предишните писма!!! Нещата които съм ти споменала са наистина важни! И малко или много ако искаш куенце сега, търси някое котило в което кученцата са близо до 9 седмица за да дойде твоето по-най-бързия начин. Питаи и за възраста на кутретата освен за цената! b)
Публикувано: 28 September 2005 - 11:47 AM
А за съветите от теб съм Много ама много благодарен w)
2 Прочетох анкетата , bravo а някакви цени имаш ли?

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 28 September 2005 - 11:56 AM
Цитат
Saffari моляте прочети ми този отговор:
Здравствуйте, Владимир!
Спасибо, что Вам понравились наши щенки! Теперь про этого щенка. Дело в том, что отправляются щенки через карго(транспортный отдел аэропорта). Его отправка состоит в следующем - покупка бокса(пластиковой коробки)30 евро+ цена полета в Пловдив + 65 евро для иностранцев(экспортный вариант pedigree)+ цена щенка. Всего получится примерно 520 евро (цену на отправку в Пловдив надо уточнить). Сейчас фиксированная цена - только 300 и 65, остальное выяснится, когда вырастет щенок. Мы никогда не отправляли на Пловдив, но на Испанию (время полета примерно то же) получалось столько
И Saffari би ли ми написала как е на руски : "Здравейте ,търся малко ,мъжко кученце порода френски булдог за "домашен любимец"(май така ги водеха)
че виж какво ми отговарят bl) : Извините, но я не знаю болгарского языка.
Если я правильно понял- Вы хотите купить щенка французского
бульдога?
Если да, то какого- кобеля или суку? Окрас?
Експортното родословие в Русия струва 40 евро,а не 65 както са ти писали. Това го знам със сигурност,тъй като доста кучета сме получавали от Русия,така че не се връзвай на тази лъжа.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 28 September 2005 - 11:58 AM
Цитат
А за съветите от теб съм Много ама много благодарен w)
2 Прочетох анкетата , bravo а някакви цени имаш ли?
Разследвам!!!!!!!!!!!! ;) днес ще сложа новото info което чакам на мейла! От ДЗИ не е лоша офертата но ми се иска да се обсъди въпроса на широко за да може а се покрият всички нужни аспекти на застраховката! пък ми се иска да видя какво предлагат и други компании в БГ. !!!
Публикувано: 28 September 2005 - 12:07 PM
Цитат
Добре ,ми тази кутия бива ли да е 30 евро?
И ако не стане това с автобуса от Русия ,към коя авиокомпания да се обърна ?
Някъде видях че се плаща 6 евро на кг.,но колко тежи едно кученце на 9 седмици ?
Абе голям зор си е това да си вземеш кучнце ,добре че сте вие ,че "щях да отнеса спарчето" още първия ден b)

Публикувано: 28 September 2005 - 12:13 PM
Цитат
Някъде видях че се плаща 6 евро на кг.,но колко тежи едно кученце на 9 седмици ?
Абе голям зор си е това да си вземеш кучнце ,добре че сте вие ,че "щях да отнеса спарчето" още първия ден b)
Съветвам те кучето ти да пътува само със самолет,защото всякакви други варианти за транспорт са истинска мъка за малкото кученце.Моите кучета са пътували от Русия само с тяхната авиокомпания Аерофлот. Излиза по-евтино от колкото с български или други авиокомпании.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 28 September 2005 - 12:20 PM
Цитат
Цитат
Добре ,ми тази кутия бива ли да е 30 евро?
И ако не стане това с автобуса от Русия ,към коя авиокомпания да се обърна ?
виж ти за авиокомпанията не се безпокой те ще ги уредят тези неща! От теб се иска тук бг да го вземеш от границата, а там процедурата е сложна, но ще ти разкажа подробно като му дойде времето! b) Sheltie е прав нека кученцето да пътува със самолет - другия вариянт значи голяма разправия по границите! Мани не ти трябва!
Публикувано: 28 September 2005 - 12:34 PM
Цитат
Тук съм...чета b)
И аз се чудех Митко къде е bl) ....
Sheltie-БЛАГОДАРЯ много! Явно братушките гледат да припечелят мааалко повече на наш гръб a) ...лошо и жалко! Добре,че се намесваш навреме! r)
Saffari и аз следя застраховките с интерес,а и преводите ти-ти си злато! b) b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 28 September 2005 - 12:45 PM
Като търсих в нета за булдоци ,ми попаднаха и няколко английски ,и знете ли какво?..
Ами те в България започват от 600 евро(прави сметка от чужбина++++)иначе и те са много готини
Лошото е че живеят 9 год s)

Публикувано: 28 September 2005 - 12:53 PM
Та за застраовките - проучвам 25 застрахователни фирми и сабирам оферти!!! всичко ще побликувам в моята анкета! Сигурна съм е ще попадна на нещо изгодно или поне практично! После ще ги обсъдим! Направих тази анкета с надежда хората тук да ми помогнат да разера по-точно какво трябва да покрива най-вече една застраховка! Аз имам някяква представа но ми трябват съвети от хора с повече опитв отлеждането на домашни любимци от мен! пишете предложения там и ако може дайте по едно рекламно рамо в другите теми на форума r) w)
А сега за границите: На всяка граница до БГ. ще ма проверка - при полет има само 2 излитане и кацане! Митничарите по природа си искат своето, може такива неща да си измислят и такива проблеми да ти направят само да се смукне някое евронче вповечко (разбера се има и изключения но рядко b) )! Пък и такова пътуване си е стресс не ти е нужно така да си третираш кученцето - от това добро няма да има, пък и немисля че ще ти излезе кой знае колко по евтино но кученцето от друга трана може да развие агресия или параноя към автобуси!
Публикувано: 28 September 2005 - 01:34 PM
Здравствуйте!
Цена Budding - 300 euro. Если хотите, вышлем (send) Вам новые фотографии.

Нали е хубаво b) само че и то не е френски булдог а боксерче