В момента председателя е взел курс на съсипване на организацията, защото за него тя си е негова, и пред угрозата да я загуби предпочита да я няма. Няма лошо да се проведе кьорунг на стадиона да могат всички да гледат. Няма какво да се крие.Реалноста е такава. Но правилата трябва да се спазват, безкомпромисно за всички.
Но все пак е по добре да се проведе кьорунг на стадиона, отколкото само на хартия, не мислиш ли?
На мен не ми е ясно, защо никой не казва нищо за БОГОК. На фона на едрите кражби и злоупотреби и ИПО-тата издържани в ресторанти на бели покривки, ОНОК бледнее.Но за това никой не говори.
Аз за разлика от теб, предпочетох да остана и да се боря всичко да е наред в ОНОК, така както трябва да бъде и според правилата, а ти избяга в БОГОК - при великия крадец .

Надали там ще се правиш на отворен, защото преклонена главица, сабя не я сече. Продължавай да се натягаш, може вожда да те забележи, може и наградка за старанието си да получиш.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Темата е заключена
 Темата е заключена 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

нали   си смелчага и отиди при Камен,и го попитаи от къде са му парите,окъде са му кучкарниците,как ги е построил,какво е ял вчера,кои му е платил сметката,какви изложби прави въобще всичко за което те яде под лъжичката.
 нали   си смелчага и отиди при Камен,и го попитаи от къде са му парите,окъде са му кучкарниците,как ги е построил,какво е ял вчера,кои му е платил сметката,какви изложби прави въобще всичко за което те яде под лъжичката.  Щом немската овчарка за тебе се казва Венелин и Камен задаваи си въпросите към тях
 Щом немската овчарка за тебе се казва Венелин и Камен задаваи си въпросите към тях  .Аз не разделям породата на ОНОК и БОГОК за мен е важна немската овчарка ,а не изложбата с какъв ранг е.Представям кучета на изложби и на двете организации и се радвам заедно със собствениците им когато постигаме успехи,без да ги разделям на ние и вие,на ОНОК и БОГОК.Но за тебе това са непонятни неща за тебе е важна интригата,за тебе е важно кои какво е ял кои какво е пил и от къде може да излезе интрижка
 .Аз не разделям породата на ОНОК и БОГОК за мен е важна немската овчарка ,а не изложбата с какъв ранг е.Представям кучета на изложби и на двете организации и се радвам заедно със собствениците им когато постигаме успехи,без да ги разделям на ние и вие,на ОНОК и БОГОК.Но за тебе това са непонятни неща за тебе е важна интригата,за тебе е важно кои какво е ял кои какво е пил и от къде може да излезе интрижка  

Поздравявам те с доброто класиране на националната изложба.Друго си е да си на трето място от 3 участвали кучета,все пак е успех ......можеше и да си по назад.
 Поздравявам те с доброто класиране на националната изложба.Друго си е да си на трето място от 3 участвали кучета,все пак е успех ......можеше и да си по назад.  доста силен клас.Само за едно ме е яд как може куче произведено от mik да те победи,тебе големия специалист.Или сигурно е случаино,а може съдията да не разбира от кучета .....наи вероятно
 доста силен клас.Само за едно ме е яд как може куче произведено от mik да те победи,тебе големия специалист.Или сигурно е случаино,а може съдията да не разбира от кучета .....наи вероятно  

Гуерго и на тебе ли взеха да ти пишат постовете...Язък ти за висшето
  Гуерго и на тебе ли взеха да ти пишат постовете...Язък ти за висшето   

Евала!
  Евала!    По лесния начин, при чичко паричко, без реални изпити и спазването на правила. За това напусна ти ОНОК и избяга.
  По лесния начин, при чичко паричко, без реални изпити и спазването на правила. За това напусна ти ОНОК и избяга. И от кучешкия пазар в Димитровград ще те изгонят ако продължаваш с това пусто пиене бее
И от кучешкия пазар в Димитровград ще те изгонят ако продължаваш с това пусто пиене бее  все пак нали си взел купа,и то при SV съдия
 все пак нали си взел купа,и то при SV съдия 

Ти каква работа свърши та обвиняваш колегите си,или като станеш президент тогава ще свършиш някаква работа,а до тогава само ще лаеш по форумите
 Ти каква работа свърши та обвиняваш колегите си,или като станеш президент тогава ще свършиш някаква работа,а до тогава само ще лаеш по форумите  това куче по снимка ли го избира,или от каталог за манекенки.
 това куче по снимка ли го избира,или от каталог за манекенки.  Друго си е да спечелиш на нац. изложба с права,реални оценки с реална конкуренция.
 Друго си е да спечелиш на нац. изложба с права,реални оценки с реална конкуренция.

Бонт също съм го виждал...голямо магаре е станал ...даже се запитах какъв е този дог при немските овчарки на ринга
   Бонт също съм го виждал...голямо магаре е станал ...даже се запитах какъв е този дог при немските овчарки на ринга