Писах Ви, да не публикувам ЛС публично, и Вие ми отговорихте.Сивият котарак изчезна безследно, дори и след 3-4 ден мъжките и женските се държаха агресивно към него, може би защото вече няма "достойнство". Това са само догадки де, вие ще кажете защо некастрираните изпитват непоносимост към кастрираните.Женската котка много рядко се появява , т.е. излиза от мазето, и не си играе вече вън с другите, макар и да са възрастни, но си играеха преди.
В онзи "прекрасен ден", когато цялата ви гилдия тук се втурна да ми обяснява колко "объркана жена съм" и "дипломиран политолог", молейки се на Господ всички политолози да не са като мен (без дори и да ме познавате, а какво остава за дейността ми) - тогава ви писах (болднато) за немската овчарка, но вие всички любителки на кучета бяхте много заети с чистене на репутацията и съответно да петните чуждата. Както и да е, Бог да я прости, май си умря. Нищо, едно куче ЧОВЕК не прави,нали?
Г-н Явор Гечев, вие запознахте ли се лично с Любомир , за да правите анализ и заключения?Аз днес се запознах и макар и да не ми повярвате (щото съм политолог и нас политолозите ни учат да сме "объркани", особено жените) - изключително спокоен човек е и не остави впечатление за криминален тип.
А вие как намерихте този човек (информатор) и какво общо има то със сагата Четири лапички? Досиетата ли ще си ровим или ?
Гледах вчерашното предаване (не се сещам по кой канал) , особено ме впечатли онзи случай с бизнесмена и животните му. Ок, нарушил е закона и т.н, но веднага направих асоциация с Пловдивския зоопарк. Знаете ли го? Е, сигурно. Според Вас, тъй като сте професионалист, този зоопарк наред ли е?Аз като непрофесионалист, но все още човек запазил човешките чувства и емоции, недокосната още от мръсния свят на "мангизите", които правят хора не ДРУГИ, а направо шизофреници, смятам, че този зоопарк прилича на концлагер, особено заради мечока.
И последен въпрос - наистина ли е доказано, че животните нямат чувства?
http://www.vbox7.com...d1308&al=1&vid=А спомняте ли си оная лъвица, която си осинови антилопа и не ловуваше, за да бъде близо до бебето?
И оттук - смятате ли наистина, че бременната котка няма да страда за бебета си? Мисля, че умишлено се подценяват животните, защото ни е угодно да кажем, че те не са интелигентни и нямат чувства, за да си живеем ние добре. Размива се границата между защитник и това да действаме единствено в наша полза. Дори намирисва на конформизъм. Повтаряме като папагали каквото ни говорят и вече вярваме в това - животните нямат емоции, те нямат чувства, те са заплаха за нас, носят зарази и т.н. Хората също представляват заплаха за нас самите. Хората също пренасят зарази. Хората също могат станат агресивни и да убиват. Хората са 7 млрд. Хората са виновни за безстопанствените животни и техните страдания, но животните не са виновни за бебета сираци и абортите. Животните не са виновни и за двете световни войни. Животните не са виновни за глобалното затопляне и замърсяването на планетата. Кой е по-виновен в тази малка планетка за истинските ОПАСНИ неща? Онова двуногото, което непрекъснато се бие в гърдите, че превъзхожда четириногите, или последните, че просто им отнемаме естествената среда и ги трепем, сякаш те не са живи същества?
Надявам се, че вие за разлика от вашата колежка, не споделяте тази лудост, че животните нямат чувства.Не искам да знам, че кастрирате с това убеждение.
Хубав ден! И ще помоля на въпросите да ми отговори Явор Гечев, тъй като само и единствено към него се обръщам.