Пловдивски страсти
Публикувано: 30 March 2010 - 03:00 PM
http://forum.dog.bg/...showtopic=30482
Замислете се най-накрая за доброто на животните!
Публикувано: 30 March 2010 - 11:07 PM
Тя ще си умре с тия мухлясали убеждения.Игнорирайте я! Да си чеше крастата и болните амбиции другаде!И да пише до дядо Боже ако иска!
Публикувано: 31 March 2010 - 12:56 AM
Еми разберете тогава, предлагам. Само че си набавете САМА информацията, която очеизвадно и без това не Ви е нужна, понеже Вие ЗНАЕТЕ предварително.
Публикувано: 31 March 2010 - 01:03 AM
Ето нагледна илюстрация за помощта, която получаваме от местните "активисти". Само за сведение - сред тях няма нито един ветеринарен лекар, но за сметка на това хората претендират да са доста подготвени и запознати...
Драги ми Смехурко,
А ти ветеринар ли беше?
Нали беше ли Маркетингов..? Не ти ли казаха Ветеринарните какво мислят за вашата марткетингова "акция"? Колко от драскащите тук са ветеринари? Защо не им "отнемеш" думата? Така и не обясни какво точно маркетираш - коя стока?
Публикувано: 31 March 2010 - 01:50 AM
Не се и опивам да изчета всичко, което сте сътворили докато ме нямаше, но като гледам обема - добре сте се потрудили! Здравата громите врага и сериозна борба с комплексите е паднала! Похвалвам ви, само така! Врага трябва да се громи ежедневно!
А защитата как върви? Защитаваме ли?! Дръжте здраво, вие сте надеждата на животните! Ако можеха да четат - нямаше да излизат от тоя (и "другия") форум... И ако имаха интернет. И ако нямаха проблема да оцеляват. И ако нямаха могъщи врагове, срещу които нямат шанс да се защитят. Разбира се, че за тях е къде по-важно да знаят, че някой в някой форум им съчувства, отколкото някой да спре ръката с тоягата, тръбата, инжекцията или сатъра.
А те са само 680 в Пловдив. Те са всъщност 164, но Авторитетът рече 680, а Авторитета никой не може да оспорва. Ако не побързате обаче със защитата, утре най-вероятно няма да имате какво да защитавате, и - следователно - по какво да ахкате и какво да гоните да кастрирате. По-точно да викате Фондацията да кастрира. Още по-точно - да ръкопляскате, когато общината ги повика.
Е не е точно така, напоследък всеки ден като разхождам кучетата по Джендема и Бунарджика виждам катерички, гугутките също много са се навъдили. А винаги остава резервния вариант с тюлени, пингвини, пеперуди - все ще има някой оцелял и недокастриран животински вид по който да се охка, ахка, пъшка, призовава и състрадава, макар и задочно. Може и някоя петиция да излезе отнякъде, а вие може и да се подпишете. Може и в някоя "акция" на общината да се запишете като "доброволци".
Изобщо - за Защита мегдан ще има! Дръжте здраво, че Те няма на кой друг да разчитат!
И никога, никога, никога не мислете с главите си - има си кой да мисли!
Публикувано: 31 March 2010 - 03:42 AM

Моля да се въздържате от агресивни и явно конфротиращи се изказвания.
мод
Драга,
Годината е 2010, векът - 21ви, мястото - Обединена Европа. Нито нацистка Германия, нито сталинистки СССР, нито средновековна Испания по времето на инквизицията. Това си го набийте в зомбираната от много четене на библията глава.
Това не е съвет, това е реакция и предупреждение. Казвам ви го открито, откровено и публично - нацистко-сектантски призиви НЯМА да бъдат толерирани - не от модератори и администратори във форуми, а от хора и граждани в реалния живот. Ако аз Ви кажа, че сте невероятно тъпо парче - това е обида, на която имате (не виждам точно какво, но сигурно имате все някакво) основание да реагирате; но да предложа да Ви бъдат извадени (да Ви извадим, използвайки 1во лице мн. число така както го правите Вие) детеродните вътрешни органи - това е заплаха. Извращение. Мокри сънища на психопат със скалпел, на човек, на който само хапчетата и усмирителната риза могат да помогнат.
Ти Кастратора ли си, моето момиче? Пазителя на Реда, Ръката на Провидението ли? Възродителя на хитлеровата евгенична програма Т4 ли? Мотивите ти са доста сходни - "прочистване на обществото ни от ...", както и предлаганите средства. Ти наистина ли го мислиш това или просто не мислиш като говориш?!?
Би ли уточнила кои точно бяхте "вие", дето не сте започнали кастрацията от правилното място и дето знаете кого трябва да кастрираТЕ? Тук не кастрират кой знае колко много хора, а ти имаш почерка на нова, но веща и чувстваща се част от някакъв екип, съдейки и от предишните ти изказвания. И изобщо чудесно се вписваш в профила на една позната ни от един скорошен гастрол в китния ни градец девойка. Но това лесно може да се разбере.
Та, кои бяхте "вие"?
Тя има предупреждение. Вие вече също.
Или си мерете тона всички, или тази и без това не много смислена, и ужасно грозна тема ще бъде затворена.
мод
Публикувано: 31 March 2010 - 09:50 AM
Тя ще си умре с тия мухлясали убеждения.Игнорирайте я! Да си чеше крастата и болните амбиции другаде!И да пише до дядо Боже ако иска!
Г-н Модератор или Администратор, озаптете агресивните си потребители, че минават всякаква граница.Провокативно се държат, за да им отвърна със същото.
Госпожо, първо вашата колежка щеше да ме кастрира, а вие ме пращате да умра и да си чеша крастата.
Вие сядате и давате акъл, разбира се, колкото са ви възможностите. Аз задавам въпроси. Кажете какво искате?Да се съдим ли?Че веднъж бях човек от общината, който ще краде пари, сега сте щяли да ме катрирате, после да убиете, пък и на всичкото отгоре съм нямала право да задавам въпроси към хората, които извършват кастрация. ВИЕ извършихте ли кастрация в Пловдив , че отговоряте вместо 4 лапи?Щом никой не се намесва, за да ви спре, очевидно и вие, и вашата колежка, която желае да кастрира хора като мен, сте от екипа на 4 лапи (говорите от тяхно име), а това отново е в техен минус. Наистина ще ги преведа тези неща и ще ги пратя на шефовете ви. С вас няма смисъл да се гледаме дори, вие ЖЕЛАЕТЕ СМЪРТТА НА ХОРАТА.ТЕЗИ ПОЖЕЛАНИЯ ЩЕ ЦЪФНАТ КРАСИВО НЯКОЙ ДЕН В НЯКОЯ МЕДИЯ.

Който на убийците прощава - той сам в убийствата ги насърчава!
Публикувано: 31 March 2010 - 10:11 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 March 2010 - 10:13 AM
Не, въпросната тема държа да бъде тук, защото после няма да доказваме доброто ви отношения чрез принтирани листове. Моля, модератора, да остави темата, а ако желае да я заключи само, защото интерес към нея определено има. Нека се види кой кого обижда и кой пада на махленско ниво, като ме кастрират и пращат при дядо Боже.
госпожо, точно на вас няма да казвам колко животни съм спасила, щото вашето мнение не ме интересува ама грам. Аз не спасявам животни за медали! Онези, които спасяват ежеминутно човешки животи да седнат ли и те подраскат малко да си вдигнат самочувствието?Ако искате с тях спорете, но те е и ясно с кого спорите. Вие си мислете за вашия принос, аз си мисля за моя, т.е. всеки да си гледа себе си, точно по европейски, мадам.

Публикувано: 31 March 2010 - 10:19 AM
Е как на кой, на медиите разбира се!
Публикувано: 31 March 2010 - 10:23 AM
Ми при дядо Боже, нали ме пратихте, явно на него. Жалната ми майка, не знаят какво и пожелават... Дни преди Възкресение Христово да бълвате толкова жлъч. Благодаря ви за всички мили пожелания. Светли дни!

Публикувано: 31 March 2010 - 10:57 AM
Публикувано: 31 March 2010 - 11:04 AM
И би било добре да се извините вече (преди да се заключи темата).
Мадам, аз говоря в мн.ч. , към Вас нямам никакви забележки и ако сте се почувствала обидена - съжалявам, но само на вас, защото наистина сте възпитан човек и не си позволихте да падате на нивото на вашите съфорумци. С удоволствие бих комуникирала с Вас, наистина.

Публикувано: 31 March 2010 - 11:38 AM
Аз обаче не виждам за какво бихме могли да говорим.
Освен ако едно конкретно животно има нужда от помощ, а аз имам възможност.
Друго няма за сега, прекалено са ни различни възгледите на проблема.
Кажете какви са моите възгледи, за да се убедя, че наистина знаете какви са те?
Благодаря, че предлагате помощ, приемам сериозно предложението ви.