Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1121 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 May 2010 - 09:03 PM

07.05.2010

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1122 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 07 May 2010 - 10:00 PM

намери си МИМА там приятели !
няма да иска да се върне милата
много е хубава :wub:

#1123 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 08 May 2010 - 08:10 AM

Жената на последните снимки с Мими е физиотерапевт.

#1124 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2010 - 05:19 PM

08.05.2010

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1125 Потребителят е офлайн   Blue Rose Икона

Публикувано: 08 May 2010 - 05:38 PM

Здравейте на всички от мен. Следя темата от самото и начало тъй като бях потресена от случилото се с МИМА,но чак сега реших да се включа. Първо искам да благодаря от свое име на всеки,който полага грижи за нея! Господ здраве да ви дава,страхотни сте моля се да има повече хора като вас .... Много се радвам за МИМА ... виждам колко по-добре е вече и това ме прави много щастлива! Искам да споделя с вас това клипче ... http://www.vbox7.com/play:fd32255a .... !!! Коментара смятам,че е излишен. Клипчето говори само по себе си :) Нека гледаме и се учим как да бъдем по-добри! :)

#1126 Потребителят е офлайн   Blue Rose Икона

Публикувано: 09 May 2010 - 01:29 AM

Който има профил в фейсбук и обича животните може да се присъедини към една нова,много хубапа група http://www.facebook....61340027?v=wall присъединявайте се всеки един член е от голямо значение! :hb_027: :zz_224:

#1127 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2010 - 09:57 AM

какво яде МИМА ?
да не е прасешко ухо ? :zz_227:

#1128 Потребителят е офлайн   val4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 10:32 AM

Снощи гледах предаването на БТВ репортерите за хората и кучетата.Ставаше въпрос за агресията между животни и хора.Опитаха се да застанат и от двете страни - на пострадалите хора и животни.Показаха снимката на Мима,като символ на жестокостта на хората към животните.Тази снимка излъчваше някаква светлина,може би от добротата в очите на кучинката,която не пристана да обича хората,въпреки случилотосе
Кажете ми кой човек е способен на това.Желая й да е жива и здрава и все така да излъчва светлина от доброта.

#1129 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 05:49 PM

O х тая Мимка беее. Много сладка душичка, само дето много тежка мисия имаше това животно..

Знам, че не е по темата, но mil ти като прочете за кученцето от Ст. Загора как се почувства? Интересно ми е защото не искаш да живееш в страна в която хората не се трогват от смъртта на един кретен убивал кучета, съдиш ни и тн, знам, че съдиш и тия които мъчат живинките, но ми е малко странно. Златната среда я няма..или .. или, до там сме я докарали.

#1130 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 09 May 2010 - 05:57 PM

Незнам дали е точно тук мястото, но не искам да отварям нова тема...
Моята връзка

#1131 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 06:33 PM

09.05.2010

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#1132 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2010 - 07:00 PM

Кристина благодаря за снимките!Нашата маймунка изглежда си е намерила постоянна компания,душици сладки :wub: .Някакви новини относно предстоящи манипулации?Момичето изглежда спокойно,обградено с внимание и обич.Дано скоро да може да тича с останалите на воля!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#1133 Потребителят е офлайн   hani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 07:31 PM

Милата душичка, има си постоянно другарче и вече трайно е изправила ушенца!!! Това се вижда на всичките снимки.

#1134 Потребителят е офлайн   майната Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 07:55 PM

Интересно ми е дали доктор може да каже какъв е критичният период (ако има такъв) за едно куче/животно да се откаже да ходи? Темата е отворена на 25 март - има вече месец и половина от случката, а със сигурност дълго обездвижване се отразява и на метаболизъм и на мускули, сърце и каквото още се сетите. Възможно ли е ако се изчака прекалено дълго кучето да не се бори за движението си, да свикне да съществува в сегашното си положение и просто да изтлее като резултат?

Сръбското куче мисля го видяхме стъпило на протезите си в много кратък период и това си мисля, че му е помогнало.

#1135 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 08:03 PM

Показване на мнениетоGrassia, в 07 May 2010 - 08:21 PM, написа:

Ееегати!!! Горкичката Карамелка! :( Много мъчно ми стана :( Като я гледах в репортажа по Тв и си казах, че ако няко ходя в Стара Загора, освен града искам да видя и нея. Стана ми мило като разбрах как ходи на всички музикални събития в града и дори стои до тонколоните. Човекът е най-голямият душевен изрод съществувал някога!!! Карамелка, дано там, където си сега има много музика и нито един човек...

:rf_011: :rf_011: Чак днес разбрах за Карамелка - :rf_011: да си призная пред вас ... поревах си за нея и стабилно количество сълзи отиде макар и напразно :rf_011: пак се започна ... не познавах човек който да не я обичаше :rf_011: у всеки предизвикваше весела усмивка ... не мога повече :rf_011: сигурно нещо с мен не е както трябва - много малко неща ме докарват до такъв плач но почти за ищо не плача така както за такива клети създания ... отивам да си избърша сълзите защото колкото и да тъжа няма да я върна :rf_011: :rg_057: и между другото се радвам безкрайно за МИМА :md_064:

#1136 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 08:20 PM

Не знам в коя тема да пиша, но тъй като тук се пише доста за жестокостта към животинките...пускам тук, пък ако мод реши, може да махне поста или да го премести. Днес във вестника на една жена в автобуса случайно мернах статия с горе-долу следното съдържание "Куршум за улично куче едва не уби жена". Статията беше с поредната кошмарна снимка на застреляното куче, а това, което успях да прочета (малко нахално надничайки, но не се сдържах заради темата)е, че в Дианабад масово се стреля по кучетата и има някаква хайка "местни хулигани", които редовно ходели "на лов" за улични кучета. Жената, която едва не е улучена, е разхождала своето куче там.
Най-тъпото беше, че статията завършва с извода (и аз не знам защо и в каква връзка), че стопаните на домашни животни вече щяли да си разхождат животните на каишка, а по-едрите - и с намордник. Не успях никъде да прочета дума в защита на кучетата, както винаги...Хайката само била опасна, защото може да бъде убит човек,а не куче. Медии...

#1137 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2010 - 09:59 PM

това за хулиганите е адско
вчера в Пл видчх така отрепана една котка пред блок,вече,като видя деца да крещят в група ,особено момчета и настръхвам данеби да измъчват някое животно! :ud_009:

#1138 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 10 May 2010 - 07:00 AM

Показване на мнениетомайната, в 09 May 2010 - 08:00 PM, написа:

Интересно ми е дали доктор може да каже какъв е критичният период (ако има такъв) за едно куче/животно да се откаже да ходи? Темата е отворена на 25 март - има вече месец и половина от случката, а със сигурност дълго обездвижване се отразява и на метаболизъм и на мускули, сърце и каквото още се сетите. Възможно ли е ако се изчака прекалено дълго кучето да не се бори за движението си, да свикне да съществува в сегашното си положение и просто да изтлее като резултат?

Сръбското куче мисля го видяхме стъпило на протезите си в много кратък период и това си мисля, че му е помогнало.

Както вече казах, Мими се посещава от физиотерапевт всеки ден. Ако на Вас Ви отрежат краката /прекалено скоро беше корективната опирация/ и искат след 1-2 седмици да затичате по зелени поля... ще можете ли?
Надявам се да не звуча грубо, но ще кажа за последен път - кучето е в най-добрите ръце и при най-добрите условия. :ae_085:

#1139 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 10:44 AM

Мими получава получава изключителни лични грижи и е под ежедневен медицински надзор.
Лекарите са тези, които ще преценят какво ще е развитието на нейното лечение и кога ще започне нейното протезиране.
Моля, не всявайте излишно напрежение! Вече има "доброжелателка" в Русе, която разпространява слуха , че "кучето е умряло".
Мисля, че тук се включват добронамерени хора , които вярват , че Мими получава всички необходими грижи и ще се направи най-доброто за нея.
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1140 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 10:49 AM

Снимки от Гергана Ангелова, която вчера е посетила Мими

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни