Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1141 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 May 2010 - 11:23 AM

Мими е прекрасна! :mg_062: Радвам се, че се справя така добре и съм убедена, че се прави най-доброто за нея. Няма, няма, няма други такива очи!!!

#1142 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 12:40 PM

Упс, забравих изплезеното езиче :be_107:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1143 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 01:32 PM

Попаднах на това клипче, направено от Георги Ташев :rc_036:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1144 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 02:18 PM

Гледайки тези кадри разбрах, че няма по-велико творение от това кученце. То е всичко, което ние не сме.
Тези очи не се забравят. В тях има доверие, пълно себеотдаване,... , не видях безпомощност. Дали защото Мима не може да си представи бъдещето? Дали точно заради това оцеля? На човек при такава травма първо психиката би се скапала. Няма го в Мима озлоблението на човека-инвалид, няма го обвинението.
Колко ли дълъг път трябва да извървим и какви ли нещастия трябва да ни се случат, за да стигнем до Мима. И пак няма да успеем ...
Колко низши твари има сред нас, хората.

П.П. Опс, сетих се за Карбовски и статията му ...

#1145 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 04:10 PM

Пак се разплаках...Много ми се иска да прощавам като нея, но не мога? Какво стана с този изверг от Дряново? Не го ли откриха вече...? Или никой не го търси?

#1146 Потребителят е офлайн   val4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 08:27 PM

Прекрасен клип.Благодаря на човека,който го е направил.Уловил е безкрайната доброта и светлина в очите
на кученцето Мима.Светлина,която ние хората не можем да излъчим,защото сме себични,материални и още не
знам какво.Възхищавам се от нея и страшно много искам да я погаля и гушна.Тя ни показа,че въпреки всичко трябва да обичаме.Много силен клип.Още веднъж благодаря.

#1147 Потребителят е офлайн   майната Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 10:30 PM

Показване на мнениетоkittykat.ruse, в 10 May 2010 - 07:05 AM, написа:

Показване на мнениетомайната, в 09 May 2010 - 08:00 PM, написа:

Интересно ми е дали доктор може да каже какъв е критичният период (ако има такъв) за едно куче/животно да се откаже да ходи? Темата е отворена на 25 март - има вече месец и половина от случката, а със сигурност дълго обездвижване се отразява и на метаболизъм и на мускули, сърце и каквото още се сетите. Възможно ли е ако се изчака прекалено дълго кучето да не се бори за движението си, да свикне да съществува в сегашното си положение и просто да изтлее като резултат?

Сръбското куче мисля го видяхме стъпило на протезите си в много кратък период и това си мисля, че му е помогнало.

Както вече казах, Мими се посещава от физиотерапевт всеки ден. Ако на Вас Ви отрежат краката /прекалено скоро беше корективната опирация/ и искат след 1-2 седмици да затичате по зелени поля... ще можете ли?
Надявам се да не звуча грубо, но ще кажа за последен път - кучето е в най-добрите ръце и при най-добрите условия. :ae_085:

Зададох въпрос, който на мен ми се струва 100% логичен - не беше дори насочен към Вас. Нямах за цел да обвинявам когото и да било.

Иначе ако ми отрежат краката, ще Ви съобщя като затичам по зелените поляни. Надявам се все пак да нямам възможност да разбера.

Поздрави!

#1148 Потребителят е офлайн   албатина Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 10:47 PM

Никога не може да се разбере,колко физическа болка и страдания е изживяла тази душичка!Но едно нещо се вижда- безграничната и любов и доверие,което изпитва към хората!Този поглед доказва всичко!

#1149 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 11 May 2010 - 08:58 AM

Посещение при Мими 1

Посещение при Мими 2

И тук си беше глезанка и галеница - и в Германия е такава. Милата ни тя!

Ето и кратички впечатления от посетителката на Мими:

Цитат

Здравейте пак съм аз,

искам да кажа, че лично аз съм само с позитивни впечатления от кученцето Мими-тя е весело, любвеобилно животно, много закачливо и с много живот! Това ние трябва да го респектираме и да се радваме с нея! Мястото, където живее е прекрасно, компанията-също; кучетата са много неждни едно към друго, те просто чувстват по-силно от нас хората нуждата от закрила, играят си заедно.
Поздрави

#1150 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 09:01 AM

Показване на мнениетоkittykat.ruse, в 11 May 2010 - 09:03 AM, написа:

Посещение при Мими 1

Посещение при Мими 2

И тук си беше глезанка и галеница - и в Германия е такава. Милата ни тя!

А може ли да разкажете накратко каква е историята на рошавото и другарче...И то ли е от България...Въпреки че от двадесетина години насам никога не съм оставал без куче за този форум не знаех до случката с Мима тогава се разрових из гугъла и го открих.Така че не съм следил темите в миналото....Има ли отделна тема и за него и как се казва...

#1151 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 11 May 2010 - 09:09 AM

добре е МИМКА !
никой не се съмнява,че тя е в добри ръце там :ba_025:
вероятно хората просто дават съвет,не вярвам някой да мисли ,че нещо лошо се случва с Мима
всички,които се грижат за нея , го правят от сърце :wub:

#1152 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2010 - 09:17 AM

МИМА ще научи немски :wd_043:
дали ги разбира сега :wacko: ,цял живот на български са и говорили :wc_055:
естествено тя ги усеща хората

#1153 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 11 May 2010 - 09:17 AM

Показване на мнениетоRadostin_39, в 11 May 2010 - 09:06 AM, написа:

А може ли да разкажете накратко каква е историята на рошавото и другарче...И то ли е от България...Въпреки че от двадесетина години насам никога не съм оставал без куче за този форум не знаех до случката с Мима тогава се разрових из гугъла и го открих.Така че не съм следил темите в миналото....Има ли отделна тема и за него и как се казва...

И тя е спасена от България, но за подробности ще трябва да попитам, защото не е от Русе и не знам историята и. Казва се Дария и е едно от кучетата на г-жа Линкогел - немският ангел -хранител на Мими.

#1154 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 11 May 2010 - 09:25 AM

Показване на мнениетоsangrea8, в 11 May 2010 - 09:14 AM, написа:

добре е МИМКА !
вероятно хората просто дават съвет,не вярвам някой да мисли ,че нещо лошо се случва с Мима

Наистина се надявам да е така- съветите да са от добро сърце, а не провокации. Ясно е, че темата стана доста дълга- не всеки може да я прочете цялата и не всеки я следи, за да е запознат. Реагирах така, защото нас ни засипват с гнусни текстове и предположения - първо сме щели да я евтаназираме на момента, после пък сме щели да я гледаме докато ни носи пари и след това да я евтаназираме, на някой пък му се привидяли декубитуси и изрази съмнение относно грижите за кучето - това са ежедневни писма и провокации по пощите ни... Моля МАЙНАТА още веднъж да ме извини!
Надявам се информацията, която подаваме тук да показва на всички недвусмислено, ча кучето е добре и ще проходи.

#1155 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 May 2010 - 09:28 AM

Показване на мнениетоКристина, в 10 May 2010 - 01:37 PM, написа:

Попаднах на това клипче, направено от Георги Ташев :rc_036:

клипа е ......пак се разплаках
не знам какво да кажа ОЧИТЕ на Мима ! те казват всичко
колко голяма разлика има в очите и от тогава до сега ,все и бяха насълзени и пълни с въпроса "какво,какво ще ми се случи сега ,дали тези хора ще ми сторят нещо?"
вече е много по спокойна :wub:

#1156 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 01:27 PM

Показване на мнениетоkittykat.ruse, в 11 May 2010 - 07:30 AM, написа:

...Надявам се информацията, която подаваме тук да показва на всички недвусмислено, ча кучето е добре и ще проходи.

Който е претърпявал тежка травма знае, че има постравматичен стрес. При мен още го има. Оттогава минаха 9 г. Нищо ми няма, но ако някой случайно или нарочно посегне към нараняваното ми място, подсъзнателно а... да му се нахвърля. Толкова дълго имаше болка, че организмът ми още помни и се пази.
При Мима едва ли някой знае колко дълго ще продължи това.
Дали ще проходи или не,... важното е, че се прави всичко възможно това да се случи.

#1157 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 May 2010 - 05:14 PM

Никога не съм се съмнявала, че Мимка е в добри ръце. И не вярвам на глупостите, които се пишат. И вие не им се връзвайте.
Иначе като я гледам как гризе ухото, колко е жизнена и колко по-добре изглежда си мисля, че без проблем ще се справи с всичко останало. С нея съм и аз и цялото ми семейство и и изпращаме голямо гуш :dog:

#1158 Потребителят е офлайн   майната Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 11:20 PM

Показване на мнениетоkittykat.ruse, в 11 May 2010 - 09:30 AM, написа:

Показване на мнениетоsangrea8, в 11 May 2010 - 09:14 AM, написа:

добре е МИМКА !

Наистина се надявам да е така- съветите да са от добро сърце, а не провокации. Ясно е, че темата стана доста дълга- не всеки може да я прочете цялата и не всеки я следи, за да е запознат. Реагирах така, защото нас ни засипват с гнусни текстове и предположения - първо сме щели да я евтаназираме на момента, после пък сме щели да я гледаме докато ни носи пари и след това да я евтаназираме, на някой пък му се привидяли декубитуси и изрази съмнение относно грижите за кучето - това са ежедневни писма и провокации по пощите ни... Моля МАЙНАТА още веднъж да ме извини!
Надявам се информацията, която подаваме тук да показва на всички недвусмислено, ча кучето е добре и ще проходи.

От моя страна проблем няма никакъв. Попитах защото се надявам да се оправи и естествено се чудя какво би могло да попречи - нямаше подтекст.

Стискаме и палци всички вкъщи и се радваме, че има хора, които и дадоха шанс.

#1159 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 08:56 AM

М. Карбовски пак е направил някаква глупост, която ще с излъчи в Събота и Мимка я има там. Това, което гледах по очаквайте никак не ми хареса като коментар- от рода на, че всички сме скочили за една кучка, а хората нахапани от кучета сме ги зарязали...Че тя заминала за Германия да и сложат нови крака, а бабата без краката не знам какво...уффф :zz_020:
Е..ти кюфтето тъпо, хич ли не му идва на акъла, че така вместо да накара законодателят да работи, само ще настрои и раздели хората на кучкари и мразещите ги.. Ще подсили още повече истерията... Толкова случаи има вече на саморазправа, че ми се иска да си събера багажа и да не се върна никога повече тук...
Много се ядосах, чак треперя. Глупак...
Как не влезе да прочете нещо за Мима и как не помисли малко да направи предаване за изроди, които режат крака, заливат с киселина, убиват и мъчат...или то това няма да му качи рейтинга..?
Пфуу

#1160 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 09:26 AM

Карбовски е пълен чук! Жалко за интелекта му. Нямаше начин да не захапе тая тема. Хич не ми се иска да му гледам скапаното предаване, но трябва да получи ответна реакция от колкото се може повече хора. Преди време призоваваше да се избият бездомните кучета, а това е недопустимо в национален ефир. Да видим какво ще съчини и този път....
User's Signature

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни