дали ще се промени нещо?!
Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 23 May 2010 - 10:59 AM
Публикувано: 23 May 2010 - 11:56 AM
Много ми е криво. Пиша и треперя..
Предлагам да се съберем и да видим какво може да се направи.. Така или иначе, закон или наредба има нещо, което да наказва подобно поведение. Предлагам да заведем гражданско дело и срещу двамата.
Кретена е толкова страхлив, че беше с медицинска маска и очила и беше от "миекащите", някъде от Източна България, а може и от Русе, там заради приюта се събраха бая болни мозъци срещу кучетата..
Но, сериозно..хайде да видим как можем да си потърсим правата, по-точно техните. Достатъчно се изписа по форумите, като Бг мама (баси мамата) как се трови, от къде да си вземат..имаше майка, която обяснява, че слага карфици в месо..Ужас
Публикувано: 23 May 2010 - 12:21 PM
Публикувано: 23 May 2010 - 12:32 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 23 May 2010 - 12:54 PM
Но аз пак ще кажа, ако заведем гражданско дело, съдът може да принуди Мартин да каже кой е изрода и го почваме и него...Дела до дупка.. А който иска да го бие ( и аз не одобрявам
Публикувано: 23 May 2010 - 12:55 PM
Кристина, в 23 May 2010 - 12:37 PM, написа:
Вчера надниквах на страницата на Карбовски във фейсбук и там варненци коментираха, че си познали града и квартала. Един от най-агресивните пишещи (или по-точно плюейки) на тази страница също е варненец и имам сериозни подозрения дали не е той.
Публикувано: 23 May 2010 - 01:32 PM
Публикувано: 23 May 2010 - 02:39 PM
Публикувано: 23 May 2010 - 03:03 PM
Тези 250 000 души, които реагираха спонтанно и казаха НЕ НА НАСИЛИЕТО трябва да докажат , че имат трайна позиция!
Да покажем, че насилието под каквато и да е форма- срещу хора и животни ще бъде порицавано и ще се търси отговорност!
Както на хората , които вършат такова насилие , така и на тези, които подстрекават към насилие - по какъвто е да е начин- пряко или косвено.
Сигналите до съответните институции са за да се задвижат тези институции и да ги накараме да си вържат задълженията. Макар и в момента да се носи само административна отговорност, а не наказателна- нека насилниците и подстрекателите да си получат поне съответната глоба. Ние ще спазваме законите и ще действуваме съобразно законите! Саморазправата е беззаконие!!!
Подписвайте петицията, разпращайте я до всички ваши близки и познати и ги призовете да я подпишат и те!
Всяко НПО или гражданин като физическо лице може да подаде сигнал до НВМС, Министъра на земеделието, Главна прокуратура и СЕМ- и в двата варианта- по електронен път И чрез писма с обратна разписка. Трябва да ги затрупаме с възмущение! А ако те не реагират и не си свършат работата- ще сигнализираме целия свят!
Покажете , че не сме мърша , а в тази страна живеят и хора , които са трезво мислещи и имат гражданска позиция!
Публикувано: 23 May 2010 - 03:09 PM
Написах до СЕМ, тръгнах да пиша и във форума на Нова и спрях. Там са само ненормалници..Хироизират кретена с отровата, надъхват се един друг..ужасно е.
Публикувано: 23 May 2010 - 03:34 PM
Ще напиша на всички ( приканвам ви и вас да направите същото) че рекламират в телевизия/канал/предаване, които поощрява жестокост към животните и отровителство и пр. антисоциални прояви.
Сериозните ( западни) фирми са много внимателни да не се асоциират с подобни неща и когато има скандални истории си изтеглят рекламите. Т.е. изтеглят парите си.
Опитайте се да си спомните кой фирми сте видели да рекламират и да натиснем и от тази страна
Ако няколкостотин души им пишем, може да има ефект.
Публикувано: 23 May 2010 - 03:51 PM
Направих справка в гугъл - намира се в София клиниката.
Но за какво точно съдействие иде реч, не разбирам.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 23 May 2010 - 04:00 PM

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +