Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#621 Потребителят е офлайн   Asia Traeva Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2010 - 10:46 AM

Цитат(sheba @ Mar 26 2010, 10:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мако мила..........................Боже на къде върви този свят? Майчице.
Хора нека приспят животното- достатъчно е видяло от нас хората. Боже, божичко дори и не искам да видя снимките, защото се страхувам, че този гняв дето ме обзема ще ме изяде отвътре.

Хора друго ми хрумна- няма ли начин просто да отидем и да го пребием тоя?

Ако се обединим всички,не можем ли да разберем,кой е изваршителя и да го намериме лично,щом дьржавата не ни помага,да се опьлчим на нещастника и да го накьлцаме на парчета-лично ще го режа,изрода долен.... Ще полудея от гняв и чувство за отмьщение... Не мога да го преживея! Милото,само то ми е пред очите

#622 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2010 - 10:52 AM

Цитат(Asia Traeva @ Apr 2 2010, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора нека приспят животното- достатъчно е видяло от нас хората. Боже, божичко дори и не искам да видя снимките, защото се страхувам, че този гняв дето ме обзема ще ме изяде отвътре.

Ако се обединим всички,не можем ли да разберем,кой е изваршителя и да го намериме лично,щом дьржавата не ни помага,да се опьлчим на нещастника и да го накьлцаме на парчета-лично ще го режа,изрода долен.... Ще полудея от гняв и чувство за отмьщение... Не мога да го преживея! Милото,само то ми е пред очите

Сбъркали сте форума..с тази агресия.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#623 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 11:25 AM

Омръзна ми от всякакви спекулации и гнусотии!

Мими никога няма да бъде евтаназирана, нито пък дадена в приют!

Дано нечий нарцисизъм не провали цялата кампания срещу насилието и промяната на НК!

Няма да се включвам повече по тази тема.

Всички, които желаят да получат ДОСТОВЕРНА информация за Мими да следят сайта на сдружението ни. Можете да ни пишете и на имейла.

Благодаря на всички , които ни подкрепяха и бяха обективни!
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#624 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 02 April 2010 - 11:36 AM

Цитат(Asia Traeva @ Apr 2 2010, 07:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Не това е начинът.Така се принизявате до неговото ниво.Все пак не сме варвари.Всеки изпитва гняв,като види снимките,но моля бъдете по-сдържани,така нищо няма да постигнем!Само разводнявате темата с подобни постове.Ясно е,че на всички ни е гадно.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#625 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 02 April 2010 - 11:37 AM

Цитат(Laska @ Apr 2 2010, 11:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Омръзна ми от всякакви спекулации и гнусотии!

Мими никога няма да бъде евтаназирана, нито пък дадена в приют!

Дано нечий нарцисизъм не провали цялата кампания срещу насилието и промяната на НК!

Всички, които желаят да получат ДОСТОВЕРНА информация за Мими да следят сайта на сдружението ни. Можете да ни пишете и на имейла.

Благодаря на всички , които ни подкрепяха и бяха обективни!

Не им обръщайте внимание. Много сили ви трябват сега, пожелавам ви ги, не ги мислете тези гнусотии, само позитивни мисли и добри хора да са край вас. И край Мима. Успех от сърце ви пожелавам! Ще се справите.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#626 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 11:44 AM

Цитат(Laska @ Apr 2 2010, 11:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ласка,моля Ви,пишете и тук,защо заради някои постове трябва да страдаме всички които с нетърпение очакваме да се включите с новини за Мими!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#627 Потребителят е офлайн   ralivd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2010 - 11:46 AM

Ако става въпрос за Манхайм, до там може да се стигне за около час и половина от Щутгарт, и за малко по-кратко време от Франкфурт. Според мен по-добрия вариант е да се пътува със самолет и след това с кола. Всичко общо ще излезе като път около 3-4 часа, докато ако се пътува с кола от България то наистина ще е много изтощително. Аз мога да помогна с транспорта от Франкфурт до Манхайм или Щутгарт-Манхайм.

Ласка, включвайте се в темата, поне заради тези , които сме загрижени за Мими.

P.P. За кой град става по-точно дума. Ако се отнася за град Murg, то той е близо до швейзарската граница и е на около 300 км от Франкфурт. Затова май е по-добре да погледнете вариантите със самолет до Щутгарт.
User's Signature

Silence is often the best thing to say

#628 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 11:54 AM

предлагам да се изтриват подобни постове,които разводняват темата,и в които се говори за евтаназия,цинични и отмъщение породено от афект

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#629 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:01 PM

Не искам да разводнявам темата. ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ЛАСКА. Много ви моля, продължете да пишете, какво става с Мими.

#630 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:12 PM

И аз се извинявам.

#631 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:20 PM

Моля те и аз, Ласка!!! Не спирай да пишеш тук и да ни даваш информация за Мимето. Постоянно надничам в темата да търся твой пост, за да получа от първа ръка информация. Не се връзвай и не се обиждай на останалите съфорумци. Просто всички тук много присърце са взели Мимето и за това реагират толкова емоционално понякога. Сигурна съм, че никой не е злонамерен...Нормално е да има различни мнения, защото просто хората сме различни. Още веднъж - МОЛЯ ТЕ, не спирай да пишеш!

#632 Потребителят е офлайн   bettyty Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:20 PM

Моля ви пишете ни за Мими,аз много се радвам да я видя .Милата с тези о4и4ки.Толкова умно гледа.А и жените около нея ,с каква оби4 я прегръщат.Днес и аз ще се вклю4а в дарението.Ако си бях в България щях да дойда до Русе да я видя.Като знам 4е е при хора като вас се успокоявам.

#633 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:25 PM

И още нещо искам да добава, Ласка - Бъди подготвена за спекулации от рода "абе тази търси слава."..или пък "решила е да се облагодетелства финансово".....абе акъла ти може би още не може да роди какво би измислил "човешкия гений" ea_103.gif Просто ти казвам, да си подготвена за всякакви глупости и да не се връзваш. И все се надявам да не съм права!!!!

#634 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 02 April 2010 - 12:28 PM

Като сте толкова добронамерени,гледайте какво пишете! Щом искате добро за Мими,забравете вече тази евтаназия,и тази агресия! Не забравяйте, че ние се борим СРЕЩУ НАСИЛИЕТО, а не ЗА НАСИЛИЕТО!!

#635 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:49 PM

Аз пък си имам един девиз , който си следвам.
"Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна!"
Насилие за насилника и крумови закони , само така ще се спрат извергите.Те от добро не разбират.

User's Signature

Качена снимка

#636 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 12:50 PM

Цитат(SHERILIN @ Apr 2 2010, 12:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И още нещо искам да добава, Ласка - Бъди подготвена за спекулации от рода "абе тази търси слава."..или пък "решила е да се облагодетелства финансово".....абе акъла ти може би още не може да роди какво би измислил "човешкия гений" ea_103.gif Просто ти казвам, да си подготвена за всякакви глупости и да не се връзваш. И все се надявам да не съм права!!!!

Как ти го роди мозъка това? Едва ли някои си го е помислил,но след този твой пост ще започнат да разтягат локуми и да дават мнения,които със сигурност ще са крайно неприятни! Моля ви не пишете такива неща. Нека можем да влизаме в темата,за да разберем новини за Мими! Не обръщайте тази история във ФАРС!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#637 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 April 2010 - 02:29 PM

Всеки да мисли какво пише, да чете назад в постовете и да се съобразява!!! ea_103.gif Значи към Vostok спряха нападките, сега се почна към Laska, никакви глупости, иначе ще помолим просто модератора да трие такива постове. .!!!! Laska, тук много хора чакат вашите новини за Мими, не се отказвайте да пишете! rc_036.gif
ralivd, и ние първо смятахме, че града е до Швейцарската граница, но не става въпрос за този град просто имената са близки.Вече писах, че най близкия голям град е Манхейм до него не се стига със самолет. В Германия без частен транспорт неможе, да не говорим за преводач....трябва да се получи нещо като екип от опитен шофьор, преводач, придружител на Мими и евентуално и лекар който да има готовност да даде пълна медицинска информация за Мими и да предостави от тук направените изследвания и документи ....Нещата не са прости, иначе всеки би стигнал бързо до "извора"!

#638 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2010 - 02:43 PM

Laska шапка ти свалям за това,което правиш за Мимето rc_036.gif ... Не се ядосвай на хора,които не могат да четат,че евтаназията вече е изключена от състоянието на кучето,нали знаеш има една приказка - кервани си върви,кучето си лае.В групата във фейсбук имаше един човек,които само еватаназия повтаряше,най-малко три пъти му обясних как седят нещата с тази пуста евтаназия и накрая ми омръзна и стигнах до заключението - кервана си върви,кучето си лае!
Моля те не спирай да пишеш за състоянието на Мимето!
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#639 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 02 April 2010 - 06:04 PM

И аз се надявам Ласка да не спре да ни информира.
Тук освен лялящи хаотична информация и разводняващи темата, има и хора подкрепящи ви и наистина загрижени за Мимето.
По повод евтаназиите по Анимал Планет.Това се случва с тежко увредени, болни и т.н. животни, но попаднали под крилото на RSPCA или друга такава организация, която се бори да няма бездомни и изхвърлени и виновниците да се наказват.Те действат доста мащабно и масово и се издържат единствено от дарения на граждани.Това се подчертава във всеки един епизод.Та тяхна политика е да се харчат разумно.Да не се дават хиляди за лечение на едно почти безнадеждно животно, като с тях ще се помогне на стотици други, с по- голям шанс.
Но това не значи ,че ако се съберат средства за точно определено животно, от кампания, или просто от дарители и се поиска лечение в дадена клиника, то няма да се изпълни.
Бъркате нещата.
Все едно тук да очакваме Екото да прави такива скъпи операции, или пък някоя от неправителствените организации, на които бюджета и без това е оскъден, да го стори.И това при положение ,че страната ни има свръхпопулация.
Но това е частен случай, Мими си има попечител, кампания за набиране на средства и т.н.Никой няма да я третира в Германия като ничия и да взима лековато решения.
User's Signature

Качена снимка

#640 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 06:23 PM

Цитат(lagunano1 @ Apr 2 2010, 12:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(SHERILIN @ Apr 2 2010, 12:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Как ти го роди мозъка това? Едва ли някои си го е помислил,но след този твой пост ще започнат да разтягат локуми и да дават мнения,които със сигурност ще са крайно неприятни! Моля ви не пишете такива неща. Нека можем да влизаме в темата,за да разберем новини за Мими! Не обръщайте тази история във ФАРС!

Уважаема г-жо/г-це agunano1,
Съвсем не съм имала намерение да обиждам някой или пък да давам повод за "разтягане на локуми". Що се отнася до мен, аз нямам никакви притеснения и подозрение към г-жа Добрева/Laska/. За такъв човек като нея и къщата си бих заложила, без да искам подписи и гаранции, ама съвсем честно. Безрезервно вярвам в нея! Просто исках да й дам кураж и сили да не обръща внимание на недобронамерени изказвания, но явно от някои не съм била разбрана добре. Още повече, че във Фейсбука четох вече подобни изказвания, макар и не точно по адрес на г-жа Добрева. И какви са тези глупости да се трият от модератора постове, които не припокриват нечие мнение. Стига да не са в разрез с правилата на форума, не виждам проблем всеки да си изкаже мнението, пък било и различно (изключвам постовете, провокиращи агресия). От подобни на вашето изказвания, много хора биха се притеснили да пишат тук, за да не бъде счетено тяхното мнение за "разводняване на темата" или "разтягане на локуми". А представете си че, някой има ценна идея за протези, примерно. И призовавам всички, да не се заяждаме на дребно и да бъдем по-толерантни един към друг!

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни