И още нещо искам да добава, Ласка - Бъди подготвена за спекулации от рода "абе тази търси слава."..или пък "решила е да се облагодетелства финансово".....абе акъла ти може би още не може да роди какво би измислил "човешкия гений"

Просто ти казвам, да си подготвена за всякакви глупости и да не се връзваш. И все се надявам да не съм права!!!!
Как ти го роди мозъка това? Едва ли някои си го е помислил,но след този твой пост ще започнат да разтягат локуми и да дават мнения,които със сигурност ще са крайно неприятни! Моля ви не пишете такива неща. Нека можем да влизаме в темата,за да разберем новини за Мими! Не обръщайте тази история във ФАРС!
Уважаема г-жо/г-це agunano1,
Съвсем не съм имала намерение да обиждам някой или пък да давам повод за "разтягане на локуми". Що се отнася до мен, аз нямам никакви притеснения и подозрение към г-жа Добрева/Laska/. За такъв човек като нея и къщата си бих заложила, без да искам подписи и гаранции, ама съвсем честно. Безрезервно вярвам в нея! Просто исках да й дам кураж и сили да не обръща внимание на недобронамерени изказвания, но явно от някои не съм била разбрана добре. Още повече, че във Фейсбука четох вече подобни изказвания, макар и не точно по адрес на г-жа Добрева. И какви са тези глупости да се трият от модератора постове, които не припокриват нечие мнение. Стига да не са в разрез с правилата на форума, не виждам проблем всеки да си изкаже мнението, пък било и различно (изключвам постовете, провокиращи агресия). От подобни на вашето изказвания, много хора биха се притеснили да пишат тук, за да не бъде счетено тяхното мнение за "разводняване на темата" или "разтягане на локуми". А представете си че, някой има ценна идея за протези, примерно. И призовавам всички, да не се заяждаме на дребно и да бъдем по-толерантни един към друг!