Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#681 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 April 2010 - 05:42 PM

Моля, да ме извините, но времето ми е ограничено и ще бъда много кратка- колкото да внеса малко яснота. Подробностите- после.
Валидните дарителски сметки са тези обявени на нашия сайт. Те са открити в четвъртък след обяд/ последният работен ден/. За да се получават дарения чрез ПейПал акаунтът трябва да се активира с валидна дебитна или кредитна карта. При откриването на сметката ми казаха , че мога да ги получа СЛЕД 3-4 РАБОТНИ дни, което значи , че това не можеше да бъде направено едновременно с откриването на сметката.
В понеделник ще бъде открита и сметка в долари.
Надя Донато е дала прозрачност на действията си , но това повече не бива да се допуска от друг- иначе ще се провали цялата кампания по събиране на средства.
След малко на сайта на нашето сдружение ще получите повече информация във връзка с дарителските сметки. Много моля, доверявайте се само на информация от нашия сайт.

Колкото до Мими -тя има нови приятели и нови подаръци. Повече информация за нея тук ще получавате от Кристина и д-р Маркова.

User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#682 Потребителят е офлайн   svetlozara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:КуЧеТа ЖиВоТнИ

Публикувано: 03 April 2010 - 05:46 PM

Олеле боже!Горкото животинче,ама хич не му завиждам.А за този човек ако може така да се нарече някои хора би трябвало да го осакатят без да им мигне окото и да го оставят на произвола на съдбата,та да види какво й е било на милата душичка.Поне сега животинката си има любящ дом.Радвам се че има такива добри хор в тази страна.!!!
User's Signature

Качена снимка

#683 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 05:51 PM

Ласка, много ти Благодаря за отговора. Наистина чаках твоята тежка и последна дума.
User's Signature

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...
Качена снимка

#684 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 03 April 2010 - 07:51 PM

Мими в парка - 02.04.2010

#685 Потребителят е офлайн   Pussycat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 09:58 PM

wub.gif

Нямам търпение да ми отговорят от клиниките и Мими отново да може да ходи самичка. Дай боже!
User's Signature

All pets go to Heaven! Let's treat them with love and respect while there are here with us, making our lives meaningful!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят добре в този суров и нечестен живот.

ЗА СВЕТА МОЖЕ ДА СИ НИКОЙ,
НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!

#686 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 April 2010 - 10:42 PM

Ня второто клипче като я гледам - ей сега ще стане и ще тръгне. Голям дух има в нея!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#687 Потребителят е офлайн   Pussycat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 10:48 PM

Направих си регистрация в един немски форум и постнах двете клипчета с молба ако някой може да помогне да се свърже с мен.... 5 минути по-късно първия отговорил ме нарече "мръсна свиня" и поиска клипчетата да се махнат.... Стана ми тъпо. Наистина не разбирам защо трябва да се използват такива определения и толкова груб език... И това нация, която се има за далеч по-напреднала от други... Оф... Както и да е. Аз няма да се откажа.
User's Signature

All pets go to Heaven! Let's treat them with love and respect while there are here with us, making our lives meaningful!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят добре в този суров и нечестен живот.

#688 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2010 - 10:53 PM

Цитат(bushkata @ Apr 3 2010, 10:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ня второто клипче като я гледам - ей сега ще стане и ще тръгне. Голям дух има в нея!

За съжаление знае, че не може да го направи, не прави и опит....Къса сърцето от мъка.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#689 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 11:21 PM

Когато за първи път научих, или по точно прочетох заглавието, с което зверството с Мими стана известно за мен, си казах - вероятно кученцето вече е евтаназирано. Приятелят ми, благодарение на когото се осмелих да прочета темата, каза - не, не е, завели са го на ветеринар, кученцето е живо. Тогава се осмелих да прочета тукшаната тема.
Сега, когато видя очите на Мими, разбирам колко абсурдно звучи евтаназията. Но също така разбирам и мисленето на хората, които първоначално застъпват това мнение. Не се съмнявам, че когато видят снимките на Мими, ще го променят. Има ситуации, когато евтаназията е по-правилният вариант, но то е само когато са изгубени всички надежди, когато кученцето вече не може да се бори за живот и иска да си отиде от този свят. Но не и когато иска да се бори, когато иска да се задържи за прекрасното нещо, наречено живот, както е с Мими.
С БЕЗЦЕННАТА подкрепа на осиновителите и нашата финансова помощ един ден, когато кученцето Мими подуши една привлекателна миризма, ще може да отиде до мястото, което я примамва, въпреки своя проблем и ще се радва на живота.
Никой от нас не притежава всичко, което иска да притежава, но животът е безценен.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#690 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 11:23 PM

Цитат(tigi @ Apr 3 2010, 10:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(bushkata @ Apr 3 2010, 10:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>

За съжаление знае, че не може да го направи, не прави и опит....Къса сърцето от мъка.

След като зараснат чуканчетата до положение да не я болят при допир мисля че дори и с тези превръзки които Виолета и е поставила ще може да се придвижва по мъничко...Още по добре е ако и се сложат кучешки обувчици отгоре...Дори и това което прави сега е достатъчно на първо време в началото имаше опасения за декубитусни рани от неподвижно лежане в една поза...Радостно е че това отпадна сега остава да се подобри малко и анемичната и кръвна картина от кръвозагубата...Невероятно е как постепенно се връща огънчето в очите и...Бих препоръчал от собствения си опит едно лекарство съдържащо желязо добре е за хемоглобина казва се FERRO-GRADUMET

#691 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 11:42 PM

Много благодаря за клипчетата и снимките! Така се радвам като я гледам тази красавица.....,но ми е и мъчно като знам как иска да ходи, милата и да тича в парка.....
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#692 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 12:38 AM

Цитат(Pussycat @ Apr 3 2010, 10:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Направих си регистрация в един немски форум и постнах двете клипчета с молба ако някой може да помогне да се свърже с мен.... 5 минути по-късно първия отговорил ме нарече "мръсна свиня" и поиска клипчетата да се махнат.... Стана ми тъпо. Наистина не разбирам защо трябва да се използват такива определения и толкова груб език... И това нация, която се има за далеч по-напреднала от други... Оф... Както и да е. Аз няма да се откажа.

Ох, аз също отнесох една камара псувни и поради тази причина повече няма да влизам из форумите им. Германците поначало имат много голям комплекс заради факта, че са най-големият донор на пари в ЕС, но да се хавърлят с ругатни в форум никога досега не беше ми се случвало. Оплюха и немската организация и Пенчо Рашков и лекарката на организацията и мен лично.... Пълна липса на възпитание. По добре да ги оставим да се хапят помежду си. Аз нямам нерви и желание да си изливат комплексите на мен.

#693 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 04 April 2010 - 12:49 AM

kade moje da se izprati podarak za Mimka na kakav adres ?

#694 Потребителят е офлайн   Pussycat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 12:56 AM

Цитат(lalleen @ Apr 3 2010, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох, аз също отнесох една камара псувни и поради тази причина повече няма да влизам из форумите им. Германците поначало имат много голям комплекс заради факта, че са най-големият донор на пари в ЕС, но да се хавърлят с ругатни в форум никога досега не беше ми се случвало. Оплюха и немската организация и Пенчо Рашков и лекарката на организацията и мен лично.... Пълна липса на възпитание. По добре да ги оставим да се хапят помежду си. Аз нямам нерви и желание да си изливат комплексите на мен.

И аз прекратих регистрацията си в техния форум. Отспа ми се и неорекъснато си мисля защо реагират така. Приспиването е най-лесното решение за тях. А дали е правилното??? Защо излиза, че ако едно животно или човек е осакатен по някакъв начин, то той не бива да живее и всички, които по някакъв начин помагат на това същество (било то човек или животно) биват обрисувани с най-грозни и груби думи... Те вероятно биха спали спокойно ако това се случи на техния любимец и го приспят. Дали фактът, че трябва да полагаш доста повече грижи за такова същество от обикновено ги плаши или е само за да не привличат погледите на другите... Или тази нация конкретно никога няма да надрастне хитлеристките си нацистки гени и ще апелира за прочистване от осакатени... Умът ми не го побира... А че са комплексари, такива са. Чак ми е неприятно да общувам с тях... Дано поне лекарите в клиниките са по-възпитани и комуникацията с тях е по-лека...

sangrea8 предполагам можеш да изпратиш подарък на адреса на дружеството. Русе 7000 Ул. Г.С.Раковски 10, вх.А, ет. 2 "Грижа и подслон за всеки"
User's Signature

#695 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 01:25 AM

Цитат(Pussycat @ Apr 4 2010, 01:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>

И аз прекратих регистрацията си в техния форум. Отспа ми се и неорекъснато си мисля защо реагират така. Приспиването е най-лесното решение за тях. А дали е правилното??? Защо излиза, че ако едно животно или човек е осакатен по някакъв начин, то той не бива да живее и всички, които по някакъв начин помагат на това същество (било то човек или животно) биват обрисувани с най-грозни и груби думи... Те вероятно биха спали спокойно ако това се случи на техния любимец и го приспят. Дали фактът, че трябва да полагаш доста повече грижи за такова същество от обикновено ги плаши или е само за да не привличат погледите на другите... Или тази нация конкретно никога няма да надрастне хитлеристките си нацистки гени и ще апелира за прочистване от осакатени... Умът ми не го побира... А че са комплексари, такива са. Чак ми е неприятно да общувам с тях... Дано поне лекарите в клиниките са по-възпитани и комуникацията с тях е по-лека...

sangrea8 предполагам можеш да изпратиш подарък на адреса на дружеството. Русе 7000 Ул. Г.С.Раковски 10, вх.А, ет. 2 "Грижа и подслон за всеки"

Вероятно е малко успокоение това, но на мен лично неците никога не са ми харесвали. Тъпо е, че обобщавам така, но си е факт. Така че, не се връзвайте.Успех.

#696 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 01:43 AM

Не трябва да се съди за германците само от някои мнения..........тези които са ви псували може да са хлапета........опитвайте отново,все ще се намери някои отзивчив.
От друга страна се замислям за Хитлер и неговите идеи за чиста нация......всичко което е недъгаво трябва да се убива! НО ТОВА СА МОИ МИСЛИ,ДАНО НЕ СЪМ ПРАВА

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#697 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 01:57 AM

Pussycat,извинявай,пропуснала съм поста ти........мненията ни се припокриват!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#698 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 09:27 AM

Цитат(Pussycat @ Apr 4 2010, 01:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>

А защо непременно трябва да са германците има и други нации по толерантни към такива инвалидчета и с опит в протезирането и правенето на колички.И защо непременно трябва да е в чужбина спомена се нещо по преди за клиниката във Варна.Във Русе също може да се намерят добри специалисти.

#699 Потребителят е офлайн   Pussycat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 01:08 PM

Цитат(Radostin_39 @ Apr 4 2010, 08:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А защо непременно трябва да са германците има и други нации по толерантни към такива инвалидчета и с опит в протезирането и правенето на колички.И защо непременно трябва да е в чужбина спомена се нещо по преди за клиниката във Варна.Във Русе също може да се намерят добри специалисти.

Кои например? Би било добре като даваш идеи да дадеш и линкове към клиники където бихме могли да проверим за протези. В България няма нито практика, нито материална и техническа база за изработване на протези. Изобщо НЯМА практика в протезирането. Ако имаш конкретни идеи сподели за да проверим всички възможни шансове за Мими.
User's Signature

#700 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 02:13 PM

Цитат(Pussycat @ Apr 4 2010, 01:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Radostin_39 @ Apr 4 2010, 08:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Кои например? Би било добре като даваш идеи да дадеш и линкове към клиники където бихме могли да проверим за протези. В България няма нито практика, нито материална и техническа база за изработване на протези. Изобщо НЯМА практика в протезирането. Ако имаш конкретни идеи сподели за да проверим всички възможни шансове за Мими.

Нямам конкретни идеи но тука във форума се спомена клиника във Варна и Русе...Сами виждате как се държат германците не е нормално да наричат някой качил клипчетата в техен форум "мръсна свиня"....

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни