Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 03 April 2010 - 05:42 PM
Валидните дарителски сметки са тези обявени на нашия сайт. Те са открити в четвъртък след обяд/ последният работен ден/. За да се получават дарения чрез ПейПал акаунтът трябва да се активира с валидна дебитна или кредитна карта. При откриването на сметката ми казаха , че мога да ги получа СЛЕД 3-4 РАБОТНИ дни, което значи , че това не можеше да бъде направено едновременно с откриването на сметката.
В понеделник ще бъде открита и сметка в долари.
Надя Донато е дала прозрачност на действията си , но това повече не бива да се допуска от друг- иначе ще се провали цялата кампания по събиране на средства.
След малко на сайта на нашето сдружение ще получите повече информация във връзка с дарителските сметки. Много моля, доверявайте се само на информация от нашия сайт.
Колкото до Мими -тя има нови приятели и нови подаръци. Повече информация за нея тук ще получавате от Кристина и д-р Маркова.
Публикувано: 03 April 2010 - 05:46 PM
Публикувано: 03 April 2010 - 05:51 PM

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...

Публикувано: 03 April 2010 - 07:51 PM
Публикувано: 03 April 2010 - 09:58 PM

Нямам търпение да ми отговорят от клиниките и Мими отново да може да ходи самичка. Дай боже!

НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!
Публикувано: 03 April 2010 - 10:42 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 April 2010 - 10:48 PM

Публикувано: 03 April 2010 - 10:53 PM
За съжаление знае, че не може да го направи, не прави и опит....Къса сърцето от мъка.
Публикувано: 03 April 2010 - 11:21 PM
Сега, когато видя очите на Мими, разбирам колко абсурдно звучи евтаназията. Но също така разбирам и мисленето на хората, които първоначално застъпват това мнение. Не се съмнявам, че когато видят снимките на Мими, ще го променят. Има ситуации, когато евтаназията е по-правилният вариант, но то е само когато са изгубени всички надежди, когато кученцето вече не може да се бори за живот и иска да си отиде от този свят. Но не и когато иска да се бори, когато иска да се задържи за прекрасното нещо, наречено живот, както е с Мими.
С БЕЗЦЕННАТА подкрепа на осиновителите и нашата финансова помощ един ден, когато кученцето Мими подуши една привлекателна миризма, ще може да отиде до мястото, което я примамва, въпреки своя проблем и ще се радва на живота.
Никой от нас не притежава всичко, което иска да притежава, но животът е безценен.

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Публикувано: 03 April 2010 - 11:23 PM
За съжаление знае, че не може да го направи, не прави и опит....Къса сърцето от мъка.
След като зараснат чуканчетата до положение да не я болят при допир мисля че дори и с тези превръзки които Виолета и е поставила ще може да се придвижва по мъничко...Още по добре е ако и се сложат кучешки обувчици отгоре...Дори и това което прави сега е достатъчно на първо време в началото имаше опасения за декубитусни рани от неподвижно лежане в една поза...Радостно е че това отпадна сега остава да се подобри малко и анемичната и кръвна картина от кръвозагубата...Невероятно е как постепенно се връща огънчето в очите и...Бих препоръчал от собствения си опит едно лекарство съдържащо желязо добре е за хемоглобина казва се FERRO-GRADUMET
Публикувано: 03 April 2010 - 11:42 PM

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!
Публикувано: 04 April 2010 - 12:38 AM
Ох, аз също отнесох една камара псувни и поради тази причина повече няма да влизам из форумите им. Германците поначало имат много голям комплекс заради факта, че са най-големият донор на пари в ЕС, но да се хавърлят с ругатни в форум никога досега не беше ми се случвало. Оплюха и немската организация и Пенчо Рашков и лекарката на организацията и мен лично.... Пълна липса на възпитание. По добре да ги оставим да се хапят помежду си. Аз нямам нерви и желание да си изливат комплексите на мен.
Публикувано: 04 April 2010 - 12:56 AM
И аз прекратих регистрацията си в техния форум. Отспа ми се и неорекъснато си мисля защо реагират така. Приспиването е най-лесното решение за тях. А дали е правилното??? Защо излиза, че ако едно животно или човек е осакатен по някакъв начин, то той не бива да живее и всички, които по някакъв начин помагат на това същество (било то човек или животно) биват обрисувани с най-грозни и груби думи... Те вероятно биха спали спокойно ако това се случи на техния любимец и го приспят. Дали фактът, че трябва да полагаш доста повече грижи за такова същество от обикновено ги плаши или е само за да не привличат погледите на другите... Или тази нация конкретно никога няма да надрастне хитлеристките си нацистки гени и ще апелира за прочистване от осакатени... Умът ми не го побира... А че са комплексари, такива са. Чак ми е неприятно да общувам с тях... Дано поне лекарите в клиниките са по-възпитани и комуникацията с тях е по-лека...
sangrea8 предполагам можеш да изпратиш подарък на адреса на дружеството. Русе 7000 Ул. Г.С.Раковски 10, вх.А, ет. 2 "Грижа и подслон за всеки"

Публикувано: 04 April 2010 - 01:25 AM
И аз прекратих регистрацията си в техния форум. Отспа ми се и неорекъснато си мисля защо реагират така. Приспиването е най-лесното решение за тях. А дали е правилното??? Защо излиза, че ако едно животно или човек е осакатен по някакъв начин, то той не бива да живее и всички, които по някакъв начин помагат на това същество (било то човек или животно) биват обрисувани с най-грозни и груби думи... Те вероятно биха спали спокойно ако това се случи на техния любимец и го приспят. Дали фактът, че трябва да полагаш доста повече грижи за такова същество от обикновено ги плаши или е само за да не привличат погледите на другите... Или тази нация конкретно никога няма да надрастне хитлеристките си нацистки гени и ще апелира за прочистване от осакатени... Умът ми не го побира... А че са комплексари, такива са. Чак ми е неприятно да общувам с тях... Дано поне лекарите в клиниките са по-възпитани и комуникацията с тях е по-лека...
sangrea8 предполагам можеш да изпратиш подарък на адреса на дружеството. Русе 7000 Ул. Г.С.Раковски 10, вх.А, ет. 2 "Грижа и подслон за всеки"
Вероятно е малко успокоение това, но на мен лично неците никога не са ми харесвали. Тъпо е, че обобщавам така, но си е факт. Така че, не се връзвайте.Успех.
Публикувано: 04 April 2010 - 01:43 AM
От друга страна се замислям за Хитлер и неговите идеи за чиста нация......всичко което е недъгаво трябва да се убива! НО ТОВА СА МОИ МИСЛИ,ДАНО НЕ СЪМ ПРАВА
Публикувано: 04 April 2010 - 09:27 AM
А защо непременно трябва да са германците има и други нации по толерантни към такива инвалидчета и с опит в протезирането и правенето на колички.И защо непременно трябва да е в чужбина спомена се нещо по преди за клиниката във Варна.Във Русе също може да се намерят добри специалисти.
Публикувано: 04 April 2010 - 01:08 PM
Кои например? Би било добре като даваш идеи да дадеш и линкове към клиники където бихме могли да проверим за протези. В България няма нито практика, нито материална и техническа база за изработване на протези. Изобщо НЯМА практика в протезирането. Ако имаш конкретни идеи сподели за да проверим всички възможни шансове за Мими.

Публикувано: 04 April 2010 - 02:13 PM
Кои например? Би било добре като даваш идеи да дадеш и линкове към клиники където бихме могли да проверим за протези. В България няма нито практика, нито материална и техническа база за изработване на протези. Изобщо НЯМА практика в протезирането. Ако имаш конкретни идеи сподели за да проверим всички възможни шансове за Мими.
Нямам конкретни идеи но тука във форума се спомена клиника във Варна и Русе...Сами виждате как се държат германците не е нормално да наричат някой качил клипчетата в техен форум "мръсна свиня"....