Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1221 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 May 2010 - 07:27 PM

Ти джей, така е.... Но искам да ви кажа, че има хора- податливи. Които гледат със зяпнала уста в ТВ-то и си викат " Да, така е" ... "Оле да,този май е прав" и цъкат с език.
Докато даваха предаването ми се обади моя роднина - която беше "кучкарка" сумати години. Събираше бездомните кучета още докато ги избиваха. Спаси много кучета, носеше ги по хотели, отстояваше правата им...
Та тя ми каза да се замисля, че всъщност монетата имала и друга страна. Същата тя, която ме питаше как е кучето Мима.

Щом подобни предавания могат да повлияят на човек,обичащ животните,помогнал на много бездомни такива... Какво остава за онези, които се колебаят и нямат твърда позиция или за онези, които изпитват доза страх...или онези, които открито мразят. Човек с разхлабена психика може след това предаване да излезе и да застреля някое от кучетата в квартала му..Болни мозъци има на всяка крачка. Страх ме е вече какво ще ми чуят ушите и какво ще ми видят очите :dry:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1222 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 15 May 2010 - 07:43 PM

Монетата винаги е имала две страни.Както има лоши хора,така има и лоши кучета.По логиката на мръдналия Карбовски,щом всички кучета са лоши,значи и всички хора са лоши! Той и много други,не могат да правят разлика между добро и зло.Слагат всички под един знаменател.Нека Карбовски и дружина,да се замислят че точно природозащитниците алармираха за бездомните животни! Че точно те ги прибират от пътищата,и правят улиците малко по-безопасни! Какво са направили другите,освен да ги озлобят повече и да ги убиват нечовешки! Какво е направил мазния Карбовски!Предавания като неговото,не могат да ми променят мирогледа! Да вземат да избият всички клошари и бездомници,нали са без дом! И след това Карбовски ще им направи ода :ab_041: Не се връзвайте на подобни провокации.Знайте,че вие от фондациите,и всеки един който отглежда животно с добри и хуманни намерения,балансирате света между хора и животни!

#1223 Потребителят е офлайн   Baba Marta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:28 PM

А Карбовски защо не направи предавания за бездомните животни, за сираците или за лошите деца, които възпитават изродите родителите им!!? Днеска едни деца слагаха разни метални магнити по релсите за да катастрофира трамваят, това нормално ли е? И на Карбовски не са му виновни кучетата, че нападат, а хората...щото хората пушат по цел ден и ги мързи да възпитават както и децата си така и да работят. Кучетата пушат ли а? Те нямат кво да ядат просто! Тъпа държава!! :uc_029:

#1224 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:45 PM

Показване на мнениетоTи Джей, в 15 May 2010 - 05:15 PM, написа:

Криси,Карбовски е уникално злобна личност.Бях една от най-големите му фенове,не изпусках негово предаване.В последствие забелязах,че този инъче надарен журналист,е станал маргинал,точно като героите си! Това е човека,който направи-"Ода за Марин Розата"! Ода за един крадлив,рецедивист човек.Кабовски го издигна на пиедестал! Щом намира нещо красиво,в инъче грозното и пошлото,какво остава да види добротата в животинките?! Не може! Не може да ни кара да се чувстваме престъпници,само заради това,че обичаме и се грижим за кучета! Мъчи се да сее злоба в ефир,към кучкарите.Нарича България-кучешка държава.Ами така е,защото хората спряха да бъдат хора!

Абсолютно си прав,с разликата че той винаги си е бил бордер лайнер.

#1225 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:53 PM

Лека нощ и хубави сънища гражданино Карбовски...Дано ви се присъни това което сънува кученцето Мима...

#1226 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 12:10 AM

Поздравявам те за думите!С твое позволение ще те цитирам на стената във Фейсбук!

#1227 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 08:28 AM

Това същество нарече стотици хиляди хора в България ненормални извратени и изроди...Само за това че са си позволили да обичат животинче...Мисля че сега е време адвокатите във форума да подканят прокоратурата да се самосезира...СЕМ също...Има предполагам достатъчно текстове от НК които могат да се използват.Насаждане на омраза и нетърпимост подбудителство към разправа и саморазправа и др. такива...

#1228 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 16 May 2010 - 08:45 AM

аз не го гледам и явно има защо
какъв му е проблема ,да не е сексуално извратен ?!
изобщо такива хора как така се правят на Господ? решават кой има право да съществува :eg_033:
и неговите 3 минути слава ще отминат ,а БГ няма да се променят докато господарите от правителството не им наредят :ea_103:
изобщо защо ги пишем тези неща в темата за МИМА ?
аз предлагам да го поканим да се запознае на живо с МИМА ,дали ще е толкова отворен след това ,а и пред нея ?! :cd_045:

#1229 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2010 - 09:28 AM

Има и хубава страна- не мисля, че предаването му има висок рейтинг- особено в майски съботен следобед, когато голяма част от хората предпочитат да излязат навън, да се отърсят от черногледство, проблеми и злоба.
Ти Джей, въпреки че и аз не го гледах, а и да бях нямаше да се вържа на тази провокация съм съгласна с Кристина. За огромно съжаление образованите и възпитани хора сме малцинство в България. Ще повторя- за съжаление!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#1230 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 09:47 AM

Много тъжно , но е факт- образованите и възпитани хора в България са малко!
Не сме народ, а мърша !- казано е отдавна.
Свестните у нас считат за луди!
Зло , крадливо , мързеливо и завистливо племе!
Никакви нравствени ценности!
Като цяло- обществото ни е болно- един вонящ труп!
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#1231 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 16 May 2010 - 09:57 AM

Показване на мнениетоLaska, в 16 May 2010 - 09:52 AM, написа:

Много тъжно , но е факт- образованите и възпитани хора в България са малко!
Не сме народ, а мърша !- казано е отдавна.
Свестните у нас считат за луди!
Зло , крадливо , мързеливо и завистливо племе!
Никакви нравствени ценности!
Като цяло- обществото ни е болно- един вонящ труп!

да такива сме,затова се нуждаем от насилствено цивилизоване
надявам се да ни пороби някоя цивилизована държава(не джагалите) и да ни опитомят !
например да станем колония на Англия :ba_025:

#1232 Потребителят е офлайн   Baba Marta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 01:12 PM

Няма как, нямаме нито петрол нито злато, дори на турчолята вече не сме интерес. :db_046:
А Карбовски дава само информация за нещастията на хората, настройва животните и хората един срещу друг както попа, който е предал Левски...досега не съм видяла ефект много от предаванията му. Той предава само информация както новините, "Господари но ефира" поне гонят нарушителите. Страшно зловещи са предаванията му с много тежки случай, от, който няма ефект защото полицията не реагира... :zz_213:

#1233 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2010 - 01:35 PM

Аз немога да разбера защо постоянно ни се задава въпроса защо помагаме на...а не на...?Откога това да помогнеш на животно е извратено?Всеки има право сам да избира за коя кауза да се бори,а доста хора помагат за не една,а за няколко даже.Спомням си някой беше написал нещо подобно(не помня кой,но беше прав)"Ако си купя бутилка уиски за 100 лв никой няма да ми държи сметка,но ако ги дам за бездомно животно..."Никой не отчита факта,че това което се прави за Мима е знак за доброта и човечност.Изкараха ни някакви човекомразци и изроди,че се интересуваме от еин"помияр" :eg_033:
Относно пострадалата баба и другите пострадали за мен истината е че начинът по който се представиха нещата настроиха хората срещу това.Същото се случи и в групата за МИНА,която беше захапа от ротвайлер.Доста от групата за Мима се включиха там,но вместо да приемат помощта им ги наричаха"кучки"помияри"смърт за гадните песове"и така на татък.Г-н Карбовски не направи услуга на бабата чрез провокативните си разсъждения,а напротив.Ако бяха поствили въпроса човешки,ако бяха стигнали до елементарният извод,че хората са виновни за случилото се и трябва да се вземат мерки,може би нещата щяха са други.Може би нямаше да се делим на"кукари" и "некучкари" и може би заедно щяхме да прменим нещата към по-добро.Никой тук не иска да бъде захапано неговото дете,нито изядени неговите крака.Така и не разбраха някои хора,това че имаме кучета не пречи и ние да пострадаме,това че имаме кучета не значи,че нямаме деца.Никой не е застрахован от безотговорните стопани,така че е малоумно да се делим и бас хващам,че всики,които така ни критикуваха за МИМА,не са дарили и стотинка за нуждаещ се човек.Милосърдните деяния неможе да се делят според това на кой помагаш,но и тази позиция явно показва как българинът гледа да върви срещу течението.Между другото много ми се иска да можеш да пращам пари за нуждаещи се деца,но съгласете се че повече от половината биват глътнати от някой друг.Това е жалкото,че и да искаш да помогнеш нямаш вяра на тези,които организрат кампаниите...
User's Signature

Качена снимка

#1234 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2010 - 02:11 PM

Най-лесно се манипулират "изтрещяли", озлобени, затънали в проблемите си хора, които търсят виновник за бедите си и са склонни да го намерят във всеки и всичко, стига да им се представи това достатъчно убедително за първосигналните им реакции.
А в ситуацията на "оцеляване", в която сме подложени вече не една или две години, а десетилетия - процентът на такива хора расте и това за мен е по-страшно даже от изверга, отрязал краката на Мима. Защото за всеки нормален човек тоя последния си е престъпник и извратен садист, без значение какво пише в закона.
А онези - другите - те са си нормални, просто са "изтрещяли" и чакат някой да им "натисне копчето". Дали срещу кучкарите или срещу други някои "глобални виновници" - не е от значение.
Страхувам се, че "мозъкопромивачи" като Карбовски са все още от "подгряващата група"...

Сори за "офф"-а.
Успех за Мима!

#1235 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 03:29 PM

Искате ли да спрем да си говорим за Карбовски? Нека дa спрем да му вдигаме рейтинга с внимание , което не заслужава.

Да се върнем към Мима.
Някой знае ли какво е състоянието и?
Чудех се как ще и сложат протези. Чудех се как ще пази равновесие. Малко като на кокили ще бъде.

Хрумна ми, от чисто механична гледна точка може да е удобно за нея да има нещо като количка под тялото. Нещо като скеитборд. А на крачетата и да има нещо подобно на кучешките ботушки, които се продават по магазините , напълнени с памук . Tака че да може да използва крачетата си като "перки", но основната тежест на тялото да се носи от скеитборда.

Това в случай , че по-добрите варианти са трудни за осъществяване или невъзможни.

Какво казват лекарите на този етап?

#1236 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 05:38 PM

Показване на мнениетоgreeneyed, в 16 May 2010 - 03:34 PM, написа:

Искате ли да спрем да си говорим за Карбовски? Нека дa спрем да му вдигаме рейтинга с внимание , което не заслужава.

Да се върнем към Мима.
Някой знае ли какво е състоянието и?
Чудех се как ще и сложат протези. Чудех се как ще пази равновесие. Малко като на кокили ще бъде.

Хрумна ми, от чисто механична гледна точка може да е удобно за нея да има нещо като количка под тялото. Нещо като скеитборд. А на крачетата и да има нещо подобно на кучешките ботушки, които се продават по магазините , напълнени с памук . Tака че да може да използва крачетата си като "перки", но основната тежест на тялото да се носи от скеитборда.

Това в случай , че по-добрите варианти са трудни за осъществяване или невъзможни.

Какво казват лекарите на този етап?

Не знам до колко е вярно, но вижте какво прочетох днес във фейсбук "Bissera Yanakieva Хайде и една по-добра вест днес.Има съобщение на сайта на немския приют от жената, гледаща Мима, че тя вчера, когато е удовлетворвала физиологичните си нужди(да не се изразявам по-образно), се е изправила на "чуканчетата" си и е минала поне 5 м. Като за радост явно не е изпитвала болка(т.е.скоро ще е готова за протезит...е).Малко е кривяла задницата си, защото "чуканчетата" са с различна дължина.Какви хора има в Германия, за разлика от ......... даже не ми се продължава да пиша."
Някои има ли информация, дали това е истина? Стискам палци да е така!

#1237 Потребителят е офлайн   val4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 06:25 PM

Моля ви,дайте ми адреса на петицията срещу оня примат Карбовски,защото много хора около мен искат да се подпишат.

#1238 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 06:34 PM

Показване на мнениетоval4eto, в 16 May 2010 - 06:30 PM, написа:

Моля ви,дайте ми адреса на петицията срещу оня примат Карбовски,защото много хора около мен искат да се подпишат.

http://bgpetition.co...vski/index.html ето петицията. Имената трябва да са на кирилица и след подписване на петицията, трябва да си влезете в пощата за потвърждение.

#1239 Потребителят е офлайн   val4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 06:59 PM

Благодаря много.Приятна вечер.

#1240 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 16 May 2010 - 07:42 PM

Аз се разписах в петицията,но моля,който е създателят,да поправи заглавието! Липсва буквата Н!

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни