Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1481 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 June 2010 - 12:17 AM

Това би трябвало да е подсъдно!!! Да го разпратим по телевизиите!!!
User's Signature

Качена снимка

#1482 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 01:18 AM

Оооооо Боже Мой......Ами какво да ви кажа и да е истина и да не е,аз пак сам си в ШОК. :ud_009: :ud_009: :ud_009: Просто зациклих и немога да асимилирам все още,какво прочетох.Рядко си глътвам граматиката,но случая е точно такъв.Мисля този да се издири и най подходящо с него лично да се проведе експеримента,предполагам така ще е още по научно :dry:а Ако е просто една провокация да се провери какви ще са реакциите...силно препоръчвам един качествен бой,да му се избият всички гениални идеи от малоумния болен мозък :eg_033:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1483 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 June 2010 - 02:10 AM

В тази тема се говори за какво ли не...
Но има теми, на които трябва да се обърне повече внимание.
Въпросния Андрей Куртенков. Това, което ме притеснява е, че доколкото разбирам този човек е преподавател. Той контактува и би трябвало да възпитава младите хора. Дето се вика - да гради техния мироглед.
И в ролята си на такъв си мисля, че би могло да бъде санкциониран от института, чието име петни с изстъпленията си из нета. Това не е просто човек с различна от моята гледна точка. Това е човек, който се гаври с останалите.
Тъй като не съм чела нито във Фб, нито тук достатъчно, ще помоля някой, по-запознат да направи тема (в Къщата на кучето) и да "запознае" всички ни с тази личност - по възможност с цитати и информация за него.
Намирам негов блог, писания по форуми и т.н. които са направо налудничави.
В тази нова тема ще мога и да ви попитам дали някой е сигнализирал до сега някоя институция за него. Като най-важната в случая е института, в който преподава, както и може би Ветеринарния лекарски съюз (има Етична комисия).
Но нека спрем да спамим тук с него, моля някой по-запознат да направи тема?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1484 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 05 June 2010 - 07:51 AM

Направете тема . Той ( човекът с разтягащата машина тип Прокруст :ab_041: ) това иска .- Внимание.
Просто провокира да има емоций ,ай сиктир , не се ловете на тия смешни въдици :md_064:

#1485 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 05 June 2010 - 09:17 AM

сега ще ви кажа нещо ,не знам какъв е този ,но определено всички организации за защита на животните трябва да се САМОСЕЗИРАТ и стига са се правили на невиждащи !
има възможност това ,което казва да е отчасти истина .аз докато бях студентка в ПЛ в мед.университет се е случвало на упражнения да "демонстрират " подобни неща със зайци жаби -и в двата случая аз не влизах в тези упражнения и после си плащах за това с парични глоби,не знаех към кого да се обърна ,но това сигурно продължава там ,а и на др места!
трябва да се спрат тези зверства !трябва!

#1486 Потребителят е офлайн   plameni_p Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 09:37 AM

Не мога да допусна да е истина :ud_009:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1487 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 12:13 PM

С надеждаат , че това после ще бъде преместено в новата тема, защото е за този АК, уж преподавател, а не за Мима.

Нали сме европейци, да действаме по западен модел.
Няма смисъл да повдигаме въпрос са А.К. лично. Ако наистина е преподавател и ако наистина работи в сътрудничество с университети и БАН, да заведем дело за това че наши ( данъци) пари се харчат за безсмислени и нечовешки изтезания на животни.
Наказанието трябва да бъде за институцията , която позволява и поощрява това.
Силите на разкъсване или каквото и да е , за абсолитно безсмислена информация за използване от когото и да е. Ако наистина се надявата да имат резултати, какъв е хуманитарният ефект? при какви обстоятелства ще ние необходимо да знаем това? Когато подложим хора на разкъсване?
Унивецитетите и БАН имат етичен кодекс. Това ено. И второ , от данъците ни ( е, не от моите, признавам) се финансират подобни идиочтини.
Кой може да проучи дали е истина , и ако да - съдебно дело. И писма до научните прганизации и чужди институти , които си сътрудничат с БАН.
В конкретния случаи е добре , че споменава БАН, защото уставът на БАН може да се прочете online и могат да се изброят няколко нарушения.
Ето примери

Чл. 2. (1) В БАН се извършва научна дейност в съответствие с общочовешките ценности, националните традиции и интереси. Тя участва в развитието на световната наука и съдейства за умножаване на духовните и материалните ценности на нацията.

Чл. 3. Българската академия на науките:
1. (Доп. - 7 юни 1999 г.) определя приоритетите на изследователската си дейност, организира и извършва фундаментални и приложни научни изследвания в съответствие с националните интереси и световните тенденции и съдейства за използването на получените резултати;

Чл. 75. (1) Бюджетът на БАН се формира от субсидии от държавния бюджет, приходи от изследователска дейност и от други източници.
(2) Бюджетите на самостоятелните звена на БАН се формират от отчисления от бюджета на академията, от приходи от изследователска дейност и от други източници.

В кой институт е преподавател да видим и там какво има?

#1488 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 June 2010 - 12:24 PM

кой е ходил на негови лекции ,няма ли ректор този университет ,в коя иституция да се пише ?
просто нямам думи и там има хора,кото го слушат и стоят и мълчат,никой ли не чете този форум от тях?
и кой ги гледа тези неща ,кой стои доброволно на тях а/
просто не се побирам в кожата си вече,срам ме ,че съм човек,това се случва в страна от ЕС

#1489 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 03:23 PM

Аз често минавам от там ,където преподава тоя измекяр.Дано няма късмета , някой ден да го срещна и да го позная....... между другото , като минавам от там и се чува сериозен вой на кучета от сградата :( КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ???????
User's Signature

Качена снимка

#1490 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 03:50 PM

Сега да попитам - всички ли държите да се направи отделна тема за Куртенков? Лично на мен не ми се ще да правим отделна тема, защото пак има връзка с насилието, макар и не конкретно с Мими. Пък и доста се изписа тук по негов адрес и не знам има ли опция, коментарите в негова чест да бъдат преместени в евентуално в новата. Но все пак казвайте вие. Това, в което съм сигурна е, че трябва да се направи нещо по въпроса. Във ФБ вече се събират компрометиращи негови постове (то почти всички са такива)и ще решаваме къде да ги пращаме. За сега една добра новина - най-извратената му страница "Фондация Осем кукички" от вчера е закрита, защото доста възмутени защитници на животните са я докладвали, но той лудува на още много страници и е нещо като гуру на идиотчетата. Някой се интересуваше дали наистина е преподавател - да, така е. Преподавател е във Факултета по ветеринарна медицина-София. Преди малко попаднах на тяхна страница във ФБ, където той е админ, само, че под псевдонима Veterinaren doktor. Ето я страницата http://www.facebook....0668370&ref=ts.

#1491 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 05 June 2010 - 06:10 PM

Андрей Куртенков е преподавател по генетика и частно животновъдство във Факултета по ветеринарна медицина към Лесотехническия университет.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#1492 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 06:31 PM

Мимка е доста изплашена. Горкичката... Дано да се справи и с това. А колкото до идиота ветеринар можем да пишем в темата "срещу насилието 2" в този форум. Дайте да се съберем пак и да се допитаме до компетентни лица, можем ли да го съдим? Да започнем нова подписка срещу това никому ненужно разкъсване..какво подяволите ще правят с резултатите от това изследване?????Умът не ми го побира.
На Мимка целувки и кураж...Сърцето ми е с нея.

#1493 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 08:40 PM

Хора рядко се впечатлявам от нещо да ви призная,но след като прочетох статията вчера на въпросния болен мозък сам много в стил 'полудялата' :eg_033: .Моля ви с две думи вие сте много по компетентни на тема компютри и намиране на информация.Намерете ми данни за тоз човечец...телефон,адрес или нещо от този сорт и ми пишете на лични,ако искате.Нямам просто физическо време сега да се занимавам да го издирвам.Един път да имам малко повече информация и после ще видим каква ще бъде една адекватна реакция.Говоря на изуст в момента,ма тези дни ще се консултирам с компетентни юридически лица да видим какво ще измъдрим :ba_025: .А по въпроса,че евентуално е една от поредните провокации,както ми звучи и на мен от написаното(с целите там подробни обеснения за черва и други екстри),това НЕ Е извинение,той трябва да си понесе последствията.А ако е и наистина преподавател.....оооофф нямам думи :ea_103: .Само моля за малко повече информация за него.Благодаря ви предварително.
P.С.Мисля вече е време да се събуди народа и да почне да действа срещу такива болни хора...,защото всички знаем ,че се прават и ще продължат да се прават опити с животни,НО така да се афишират нещата мисля че в този случай мерки трябва да се вземат от всички нас.Кой с каквото може.А ако се организираме даже мисля че ще се спрат в зародиш и други такива подобни двукраки недоразумения.За Мима не се сардете ....Всички сме с нея и не е изместване на темата...просто в конкретната ситуация трябва да се реагира бързо и отговорно.Голяма целувка за НЕВЕРОЯТНАТА МИМА ...Аз съм надалече,но сърцето ми е при вас. :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#1494 Потребителят е офлайн   Vasko5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 10:31 PM

Пуснал си е тема тук

#1495 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2010 - 12:28 PM

grigo009 пиши какво са те посъветвали. Аз съм с теб плътно. Ще трябва и с този кретен да се преборим.
Тук някъде бях чела коментар от адвокат, ако все още пише в сайта, нека поне ни насочи...Да ни даде съвет от къде да започнем. Трябва да подадем сигнал, оплакване, молба..., знам ли? Хайде, всички тук се хвалят, че познават буквата на закона, да ни кажат от къде да започнем..

#1496 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2010 - 04:24 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 05 June 2010 - 06:45 PM, написа:

Намерете ми данни за тоз човечец...телефон,адрес или нещо от този сорт

Години:
43 годишен(на)
Рождена дата:
Август 8, 1966
ЛТУ, сграда "Д", каб.129, зала 131

http://nauka.bg/foru...p?showuser=1785

има и информация за контакти, който иска да му стане приятел .
Понеже бил най активен в раздел Биология, ще разпитам приятелите ми биолози, ако някои го познава.

И , да , трябва да има отделна тема.
Не за А.К. лично, а за да се информира за поредните издевателства и да коментираме какво мпожем да направим.
Със сигурност А.К. не е единственият изрод.

#1497 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2010 - 06:37 PM

Споко,гражданинът Куртенков и адвокат си търсеше сутринта,ама не му се отвори парашута.Изтри си бързо постовете,но ще се появят скоро кеширани в гугъл:):)
http://lex.bg/forum/...hp?f=13&t=42132

#1498 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2010 - 06:40 PM

А по въпроса можете ли да го съдите за обида и клевета отговорът е не,за съжаление.Интернет страница е документ само когато е подписана с електронен подпис.Тоест не можете да докажете,че именно той пише тези неща.

#1499 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2010 - 07:11 PM

http://www.facebook....4509&ref=search ето и стрницата му

#1500 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2010 - 07:29 PM

лелеее ,какви вежди има този! :eg_033:
този дали е женен ,има ли деца,които да ходят на училище и да се връщат ,горките,каква карма ще имат от тати !сигорно там където преподава ,може да се запишат лекциите му ,едвали някой ще забележи още един от многото "студенти"

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни