Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1961 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2010 - 07:33 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 21 July 2010 - 07:32 PM, написа:

Показване на мнениетоvostok, в 21 July 2010 - 07:26 PM, написа:

Furia_S, искам да допълня, че дадох Мима на Виолета с уговорката, че тя ще и бъде единствен стопанин. Да стане ясно-Вили като човек да и бъде стопанин, а не някаква там организация.Този Димитров тогава изобщо не го знаех кой е и не разбирам на какво основание сега претендира, че Мима е негова собственост.

Аз го помня този момент, когато пак някакъв се пръкна с условия към вас да предадете кучето на някои си там организации... вие постъпихте максимално правилно и разумно, когато им извадихте залъка от устата и я дадохте кучица на Виолета. настъпахте ги по опашката тези интересчии, и сега ви го връщат тъпкано.

Аз ги разбирам хорицата-криза е, гладни са, как да ги вини човек. Ама все пак си мислех, че в Германия човек може да прави пари и по по-други, по-достойни начини. Явно навсякъде е много зле.

#1962 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 07:38 PM

Восток,благодаря ви оправихте ми деня.

Досега се смях на писмата на Г.Димитров/скоро ще ги публикувам/

Нарече ни истерични лелки,а Мими не била част за ремонт та да я върне,когато се оправи...

Нямам думи,мислех,че поне по цивилизованата страна в която пребивава му влияе по цивилизовано:)))

#1963 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 21 July 2010 - 07:46 PM

Показване на мнениетоmony6802, в 21 July 2010 - 07:43 PM, написа:

Нарече ни истерични лелки,а Мими не била част за ремонт та да я върне,когато се оправи...

Нямам думи,мислех,че поне по цивилизованата страна в която пребивава му влияе по цивилизовано:)))

Кучето е заминало за лечение. Гнусно е Димитров да я сравнява с част за ремонт, защото не разбира какви ги дрънка: според него всичките кучета с престой в клиниката са части за ремонт? моля?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1964 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 07:47 PM

Показване на мнениетоvostok, в 21 July 2010 - 06:38 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 21 July 2010 - 07:32 PM, написа:

Показване на мнениетоvostok, в 21 July 2010 - 07:26 PM, написа:

Furia_S, искам да допълня, че дадох Мима на Виолета с уговорката, че тя ще и бъде единствен стопанин. Да стане ясно-Вили като човек да и бъде стопанин, а не някаква там организация.Този Димитров тогава изобщо не го знаех кой е и не разбирам на какво основание сега претендира, че Мима е негова собственост.

Аз го помня този момент, когато пак някакъв се пръкна с условия към вас да предадете кучето на някои си там организации... вие постъпихте максимално правилно и разумно, когато им извадихте залъка от устата и я дадохте кучица на Виолета. настъпахте ги по опашката тези интересчии, и сега ви го връщат тъпкано.

Аз ги разбирам хорицата-криза е, гладни са, как да ги вини човек. Ама все пак си мислех, че в Германия човек може да прави пари и по по-други, по-достойни начини. Явно навсякъде е много зле.

Да ама става въпрос не за германци-а за БЪЛГАРИН....г-н Григор Димитров....

#1965 Потребителят е офлайн   vostok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 07:48 PM

"Писмо от бай Ганя до Константина Величкова

Бай Величков!

Аферим бе, бай Величков! Виж, тъй те харесвам. Защо да мамим младото поколение, нека си открием картите. Идеали! Бошлаф! Личното наше земно доволство - ето идеала, който трябва да преследваме."
Мисля, че така ще си отговориш защо една цивилизована страна не може да повлияе цивилизовано на наш бай Ганя.

#1966 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 08:12 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 21 July 2010 - 06:51 PM, написа:

Кучето е заминало за лечение. Гнусно е Димитров да я сравнява с част за ремонт, защото не разбира какви ги дрънка: според него всичките кучета с престой в клиниката са части за ремонт? моля?

За Григор Димитров-Мима е нищо...тя е вещ,от която има полза, и може да печели пари....

#1967 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:14 PM

Показване на мнениетоDanyto, в 21 July 2010 - 03:52 PM, написа:

[
От какво да я е срам? Това се питаме от доста време тук. Не как се чувства Ласка, а как би се чувствала Мима тук. Ако имахме добри специалисти в Бг, защо изобщо я дадохте?
Говорите за злоба - аз по-злобно изказване от вашето досега не съм прочела...

Тодура, държа да ви поясня, че плюенето по 4 лапички и някои НПО, започна имено от обкръжението на Ласка...

Моля Ви, много внимателно чета темата, не зная защо мислите, че трябва да ми поясните кое от къде е започнало, нали не искате да вложите "плюенето" в устата на Виолета Добрева?

#1968 Потребителят е офлайн   Gregoriani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:14 PM

Ето ме и мене

намесих се много много здраво в цяалата тая история и сега ви давам пълното право да ме разчекнете ако искате. Явно много са на вълна "кръв". И нормално при толкова избити животни.

КАкто и да е.
Казах, че вече няма да мълча, минала седмица, а и много преди това, казах на Г-н Димитров, да излезе и каже какво как къде и какво, относно състоянието на Мими. Може и да нямаш фактури все още за дадени неща и процедури, но все пак се знае цената (поне приблизителната).
И когато се започне едно лечение, се знае коя процедура колко струва.
Не мога да се съглася че не е поддържал връзка с хората в БГ. И не съм знаел че е така.
защото никой не ми е отговарял аз като питам.
И ето че разрових историята.
И много моля - не изкривявайте подадената от мене инфомация.

Заредете се с въпроси, ще ви отговоря, само ако не крещите, защото ми омръзна от крясъци.

#1969 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:18 PM

Показване на мнениетоGregoriani, в 21 July 2010 - 06:19 PM, написа:

Ето ме и мене

намесих се много много здраво в цяалата тая история и сега ви давам пълното право да ме разчекнете ако искате. Явно много са на вълна "кръв". И нормално при толкова избити животни.

КАкто и да е.
Казах, че вече няма да мълча, минала седмица, а и много преди това, казах на Г-н Димитров, да излезе и каже какво как къде и какво, относно състоянието на Мими. Може и да нямаш фактури все още за дадени неща и процедури, но все пак се знае цената (поне приблизителната).
И когато се започне едно лечение, се знае коя процедура колко струва.
Не мога да се съглася че не е поддържал връзка с хората в БГ. И не съм знаел че е така.
защото никой не ми е отговарял аз като питам.
И ето че разрових историята.
И много моля - не изкривявайте подадената от мене инфомация.

Заредете се с въпроси, ще ви отговоря, само ако не крещите, защото ми омръзна от крясъци.

Георги,просто има кажи какво ти е казал Димитров

#1970 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:29 PM

Ми не, аз нямам въпроси към никого освен към г-н Григор Димитров във връзка с информацията, която той беше така добър да публикува на страницита на неговото дружеството във ФБ (човекът реши, че 250 хил. души в страницата на Мима не са достойни да ги дари с отговор):
1. Считано от кога ще трябва да изчакаме за мнението на специалиста?
2. Какво смята да прави с Мима и смята ли да я върне в България на законния й собственик?
3. Защо няма по-пресни снимки и видео с Мима?
Всякакви други посредници и приказки предадени през второ и трето лице са клюки и бля-бля.

#1971 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 08:33 PM

Показване на мнениетоТодура, в 21 July 2010 - 07:34 PM, написа:

Ми не, аз нямам въпроси към никого освен към г-н Григор Димитров във връзка с информацията, която той беше така добър да публикува на страницита на неговото дружеството във ФБ (човекът реши, че 250 хил. души в страницата на Мима не са достойни да ги дари с отговор):
1. Считано от кога ще трябва да изчакаме за мнението на специалиста?
2. Какво смята да прави с Мима и смята ли да я върне в България на законния й собственик?
3. Защо няма по-пресни снимки и видео с Мима?
Всякакви други посредници и приказки предадени през второ и трето лице са клюки и бля-бля.

Прочетох,че и други са го питали,Почти същите въпроси,на страницата на българо-немското дружество.И само след няколко минути поста е бил изтрит.Защото това са неудобни въпроси-на които г-на ,не иска да отговори....

#1972 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:37 PM

Искам да ви кажа, че всички яростни защитници на този и онзи не сте добре, ама никак. Вие сте като някаква секта, която по всякакъв начин се опитва да промива мозъци и да насажда разни внушения - безпардонни, арогантни, грубияни и т.н. Ако някой има по-различно мнение го заглушавате с истерията си.

И специално към Восток: като не ти понасят мойте глупости, недей да ги четеш и няма да имаш никакви проблеми.

Отвратихте ме от себе си... Не мога да повярвам, че преди 2 дни ви се възхищавах толкова искрено, а сега ми изглеждате дори не много нормални хора.
User's Signature

Качена снимка

#1973 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 08:40 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 21 July 2010 - 06:42 PM, написа:

Искам да ви кажа, че всички яростни защитници на този и онзи не сте добре, ама никак. Вие сте като някаква секта, която по всякакъв начин се опитва да промива мозъци и да насажда разни внушения - безпардонни, арогантни, грубияни и т.н. Ако някой има по-различно мнение го заглушавате с истерията си.

И специално към Восток: като не ти понасят мойте глупости, недей да ги четеш и няма да имаш никакви проблеми.

Отвратихте ме от себе си... Не мога да повярвам, че преди 2 дни ви се възхищавах толкова искрено, а сега ми изглеждате дори не много нормални хора.

Вие ли сте параванът на Димитров и Маркова?Толкова ли ги е страх да пишат тук?

#1974 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 21 July 2010 - 08:49 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 21 July 2010 - 08:42 PM, написа:

Алоу, малката, моят пубер-син е по-висок от теб. Спести ни неграмотните си нравоучения.

Цитат

всички яростни защитници на този и онзи не сте добре, ама никак. Вие сте като някаква секта, която по всякакъв начин се опитва да промива мозъци

Ето за това говорих.

За крещяща тъпа неграмотност и неразбиране на основите на социалният конфликт "Кучета/обществото".

Чула-недочула и чела-недочела поредна киноложки неграмотна гуспоичка ще съди за неща, от които бъкел не разбира.
Самите кучкари не схващат разликата относно многото организации. Какво ли да говорим за баба Мара от съседната улица?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1975 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 09:10 PM

Фурия ли си или каква не знам, но ти пък си два пъти по-неграмотна от мен - чета как пишеш и колко си грамотна, тъй като си навсякъде във всяка дискусия, подфорум и т. н. Отдавна съм насясно, че си "всемогъща". Спести си коментара за мен и спри да ми навираш възрастта си в носа, защото именно ти си признак, че възрастта не винаги е мъдрост.

Ако спрете да пишете по мой адрес, ще спра и аз да ви се меша в личния разговор, който водите пред всички. Но няма да позволя някаква си никоя да ми размахва пръст все едно ми е учителката в детската градина. Съобразявай се и не ме въвличай в низките си свади тук, които съм ги чела ли челааааааа. Все едно и също като по сценарий. Едно си баба знае, едно си бае.

А за всички искам да поясня: За мен Добрева, Димитров, Георгиев всички сте едни използвачи, които искат пари, внимание и т. н.
User's Signature

Качена снимка

#1976 Потребителят е офлайн   mony6802 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 09:15 PM

Ch@Rlie,Изберете си друго поприще за монументални изяви , бъдете здрава!

#1977 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 09:25 PM

Ей, хора, дайте да се поупомним и поспрем! Не можем да съдим прибързано за каквото и да е, затова е добре да си позатворим устите малко! Много ескалираха страстите наистина, но като се ядем така не постигаме нищо добро!
Все пак бомбата е пусната и ще е добре, ако пряко замесените ни държат в течение доколкото може. Междувременно ние можем да си впрегнем енергията, я да проучим нещо, което би било от помощ на Мими, я да помогнем на някое друго клето създание!
User's Signature

Качена снимка

#1978 Потребителят е офлайн   olimpia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2010 - 09:27 PM

Как да си избере друго? Та вие не знаете ли,че има хора, които просто умират, да бъдат забелязани,и използват всякакви приоми за това.А правилно или неправилно-кой ти гледа? Казват че,"Мълчанието било злато" но като гледам ,тук това не важи.Думите изпреварват мислите на някои.....

#1979 Потребителят е офлайн   tey4e Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Ветеринарен лекар

Публикувано: 21 July 2010 - 09:31 PM

Няма ли да е по-добре да си използвате личните съобщения,за да си се изяснявате.Отдавна излязохте от контекста.Има поне6-7 страници боклук.Едно голямо нищо.
User's Signature

In memoriam
Качена снимка
За да си човек,бъди му приятел!

#1980 Потребителят е офлайн   Тодура Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2010 - 09:35 PM

Hopie, напълно си права!
Все пак засега само едната пряко замесена страна сме чули, г-н Димитров не желае да отговоря на никакви въпроси. Единствено списа някакъв монолог на страницата си във ФБ, тъй че ще трябва да се задоволим с едностранчива информация по случая.

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни