Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща
Публикувано: 10 April 2010 - 05:02 PM
10 април 2010 | 14:58 | Агенция "Фокус"
Благоевград. Насилието над животни е част от ценностите, които загубихме през последните 20 години. Това каза в интервю за радио Фокус-Пирин вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. По думите му, днес обществото ни има какво още да направи, както за възпитанието на децата, така и с даването на личен пример от видни личности и общественици. Най-големият акцент е реалната ефективна борба срещу организираната и битовата престъпност и смятам, че това също ще изиграе своя превантивен ефект на всеки един, който посяга както към човешкия живот, така също и към живота на животните да понесе отговорността и строгостта на закона, но според мен това е липсата и загубата на ценности, което допринесе липсата на политическа воля през последните 20 години и личният пример, който дадоха министри, политици, а и вие виждате, че за първи път в страната ни, а и това, което бе отчетено в доклада на Европейската комисия (ЕК), говорим за желание за справяне с проблемите, а и политическа воля за справяне с проблемите, която е изключително важна в днешните условия, обясни Цветанов.
Публикувано: 10 April 2010 - 05:47 PM
Като голям плюс отбелязвам това, че протестът се проведе мирно и нямаше провокации. Жалко за проблема с техниката, тъкмо обясняваха за новините по CNN.
И не на последно място - радвам се, че се събрахме от форума!!!

Публикувано: 10 April 2010 - 05:52 PM

Аз бях на протеста в Пловдив, всичко беше много добре организирано, бяхме около 100-тина човека, останах за 1ч и събрахме около 200 подписа само на единия пункт, все си мисля, че за град с население над 400 000 души, можеше да има по-голяма активност

Публикувано: 10 April 2010 - 05:54 PM

Но те подкрепям с идеята, че следващия път трябва да има огромна гласност седмици преди протеста ...
И аз предположих, че доста народ не е знаел ...хубаво е все пак, че хората реагират :)
Няма как да очакваме всички обичащи животните да четат форума ни

Брошурки е доста добра идея!

Ще трябва да се съберат и пари за това!
Публикувано: 10 April 2010 - 06:43 PM
Не знам дали тук му е мястото, ама вижте на какъв коментар към един от репортажите за днес се натъкнах:
ИСТИНАТА ЗА КУЧЕТО МИМА: ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ СА ПРИЗНАЛИ, ЧЕ СА ОТРЯЗАЛИ КРАКАТА НА КУЧЕТО НАРОЧНО САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛЯТ ВНИМАНИЕ И ПАРИ ОТ ЧУЖБИНА. ТАКА ЧРЕЗ ЖЕСТОКОСТ КАТО ПРОВОКИРАТ ЖЕЛАНАТА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ СЕГА ТЕЗИ ИЗРОДИ И ИЗВЕРГИ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ
Знаех си, че ще има противоречиви мнения и ще ни наричат луди и какви ли още не, ама това ми се видя прекалено :-(
Публикувано: 10 April 2010 - 06:54 PM
ИСТИНАТА ЗА КУЧЕТО МИМА: ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ СА ПРИЗНАЛИ, ЧЕ СА ОТРЯЗАЛИ КРАКАТА НА КУЧЕТО НАРОЧНО САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛЯТ ВНИМАНИЕ И ПАРИ ОТ ЧУЖБИНА. ТАКА ЧРЕЗ ЖЕСТОКОСТ КАТО ПРОВОКИРАТ ЖЕЛАНАТА ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ СЕГА ТЕЗИ ИЗРОДИ И ИЗВЕРГИ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ
Знаех си, че ще има противоречиви мнения и ще ни наричат луди и какви ли още не, ама това ми се видя прекалено :-(
В случая, авторът на тази простотия заслужава, подвеждане под съдебна отговорност.
Абсолютно съгласна!
dorryg2002, моля, дайте линк към сайта, където сте прочели това. В края на краищата, анонимност в Интернет няма, ще потърся координати на човека.
Едит: намерих го. 24 часа е
Публикувано: 10 April 2010 - 06:59 PM
Докато минавахме првз главната ми направи впечатление как хора,които не знаеха,че ще има шествие се включиха в последствие и ми напулниха сърцето...е имаше разбира се и някакви гадняри дето подмятаха някакви груби коментари,но ЕВАЛА на хората никой не отвърна на провокацията.
Публикувано: 10 April 2010 - 07:01 PM

Подобни обвинения се изсипаха срещу нас при масовите отравяния, т.е. ние сме хвърляли отровата, за да вземем общинския приют и парите на русенци... гнусотия до шия, дори трезви хора се бяха подвели първоначално... нямам думи
Публикувано: 10 April 2010 - 07:16 PM
http://news.plovdiv24.bg/155226.html
Публикувано: 10 April 2010 - 07:19 PM
Оффф..надявах се да не забележите,че мен мъ е срам

Публикувано: 10 April 2010 - 07:21 PM

Червения дявол трудно може да остане незабелязан!
Публикувано: 10 April 2010 - 07:22 PM

Червения дявол трудно може да остане незабелязан!
Ми то точно заради него ме наобиколиха някакви фотографи и такава сценична треска ме хвана,че се чудих на къде да гледам

Публикувано: 10 April 2010 - 07:31 PM
В Благоевград се събрахме само десетина човека.От които половината студентки от София.Наистина е трагично положението при нас