Фех,искаш да кажеш,че всички кучета у вас са злояди?
Към дадена марка храна да, т.е. ако един я яде друг няма и така
Едва с последната марка нямаме забележки от ничия страна.
Тъпото е, че поне малкия мислех, че ще бъде лакомия, уви. Отказахме го от лаковията още на стартера на рояла, като му давах мегадерм в гранулата и от там на татък почна и той да души какво яде, преди да яде. И до днес не мога да го накарам да хапне каквато и да е риба, в каквато и да е форма, нито гранула с риба...
Гранула, която отказват примерно десет дена да проядат, ако сложа добавка се изяжда без забележки. Ето на тази гранула сме без проблеми, без никакви добавки (изрично не споменавам марки).
Пика ни е бил когато се заинатих, че докато има гранула аз няма да купя нова, в жегите не ми се готвеше и вегетирахме докато избутаме до новата храна...
п.п. За килограмите не ми се спори. От десет кладенеца вода можем да си носим и то все за чужди кучета ще са примерите. Има мързеливи кучета, има кучета склонни към напълняване, има всякакви, айде да не излизаме с номера на вечната опозиция...В природата и да го мързи ако иска да яде, като трябва да си хване плячката за да яде сигурно не би имало затлъстели, но в цивилизацията, можеш да си мързелив, лаком и дебел.