Турски кангал
Публикувано: 29 March 2008 - 04:12 PM
а тва че попов ще тръгне да доказва мнението си ....за къв ,за да си го набута сам ...аиде стига ,говориш работи де не си вярваш
пп между другото не пишеш в онзи саит а само за него говориш??

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 29 March 2008 - 04:17 PM
Цитат

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 29 March 2008 - 04:32 PM
Цитат
а тва че попов ще тръгне да доказва мнението си ....за къв ,за да си го набута сам ...аиде стига ,говориш работи де не си вярваш
пп между другото не пишеш в онзи саит а само за него говориш??
джонсън, не разбрах къде е писано той дето си го поместил, но това за кангалатите дето се биели с гепарди, че ги и побеждавали си е чиста глупост.
кой е споменал за боевете с кучета не знам, но аз не харесвам такива работи, щото те доказват само едно - че има много идиоти по земята.
в другия сайт не пиша, защото чета. там няма какво да кажа апък тука чета, чета че като ме хване нервата не се здържам и пиша.
Публикувано: 29 March 2008 - 04:34 PM
Публикувано: 29 March 2008 - 04:42 PM
кои е споменавал за боевете ... ми същия дето твърди че се биели с гепарди какво значи според теб "кангали от такъв произход" ?а да ти напиша ли и кои го е писал ?

Публикувано: 29 March 2008 - 04:46 PM
как ми се иска и кк да има такъв филм за пред света

Публикувано: 29 March 2008 - 04:59 PM
погледни тоя де гледа сбялото на окото ....кангалски поглед.тая снимка ме кърти от кеф

Публикувано: 29 March 2008 - 05:00 PM
Цитат
кои е споменавал за боевете ... ми същия дето твърди че се биели с гепарди какво значи според теб "кангали от такъв произход" ?а да ти напиша ли и кои го е писал ?
джонсън , не скачай нервно. казах ти, щото няма да тръгна да чета из цлия форум кой какво е писал
апък на въпросите ще ти отговоря.
Стефан попов го е написал това, че е гледал кангали да побеждават гепарди или нещо такова беше.
не ми казвай, че се правя на чалнат защото не се провя на такъв, ама наистина сега няма да тръгна да ровя из целия форум. ти си го написал по-горе, вдях го и ти отговарям. и снимка ти качих.
казах ти, че туй са абсолютни глупости най-малкото щото целта не е кангалите да се бият с гепардите а само да не им дават да нападат козите и говедата на черните. целта е да се запазят гепардите и да се увеличат, а не да се унищожат. Сега разбрали ме или пак ще кажеш, че съм чалнат.
казах ти го и 1000 пъти мога да го повторя - това са абсолютни глупости кангала да се бие с гепарда.
апък колкото за боевете на кучетата хич не ми пука кой го е казал. щом одбрява такива работи за мене си е идиот. сега пак да не кажеш, че съм чалнат.
няма кангали нито "от такъв произход", нито от "друг произход". кангала е кангал и всяко друго смесване и използване не като пазач показва, че с него се занимават изроди и идоти.
ако не си доволен от отговора ми друго нямам какво да кажа.
много здраве.
Публикувано: 29 March 2008 - 05:01 PM

Публикувано: 29 March 2008 - 05:06 PM
да съм доволен ;D,е всеки пише за него си предполагам ;Dот моите да си видял някои да е доволен ;D

Публикувано: 29 March 2008 - 05:21 PM

Публикувано: 29 March 2008 - 05:27 PM
Публикувано: 29 March 2008 - 08:11 PM

Публикувано: 30 March 2008 - 12:59 PM
Публикувано: 30 March 2008 - 05:20 PM
Цитат
ха сега някой да каже тоя кангал дали в момента пази гепарда или чака да започне да се бият :yahoo:
аз написах по-горе защо някои се врят там, дето не им е мястото.
ама знам ли. може мене да ме лъжат, затуй ще се радвам на доказателства, че кангалите ги позват да се бият с гепардите в намибия. пък и не само там.
нито ще се бие с гепард ,нито ще го брани

Публикувано: 30 March 2008 - 05:37 PM
Цитат
Цитат
ха сега някой да каже тоя кангал дали в момента пази гепарда или чака да започне да се бият :yahoo:
аз написах по-горе защо някои се врят там, дето не им е мястото.
ама знам ли. може мене да ме лъжат, затуй ще се радвам на доказателства, че кангалите ги позват да се бият с гепардите в намибия. пък и не само там.
нито ще се бие с гепард ,нито ще го брани
Абе джонсън ти не усети ли, че това дето го написах е закачка. ами че естествено, че този кангал и този гепард се гледат заедно и въобще не може да се говори нито че кангала пази гепарда, нито че ще го напада.
исках да кажа и го казах, че целта не е кангалите да се бият с гепардите, а само да ги прогонват надалеч от стадата на черните. целта на програмата е да се увеличават гепардите, а не да се намаляват. разбираш ли какво искам да кажа.
черните, подобно на нашите тъпнари си решават проблема като избиват дивите животни и така нарушават равновесието в природата. хайде сега да не минаваме на еколгични теми.
апък колкото до качване на снимки на кучета дето давят някакви хищни животни, всички предполагам знаем, че е така и няма нужда да се качват подобни снимки.
колкото до тезите и антитезите, писах, че това са абсолютни глупости някой из африка да е ползвал кангали да убиват гепарди ама понеже се твърди категорчно най-добре е който го е казал, да го докаже. може пък да е прав човека.
Публикувано: 30 March 2008 - 05:41 PM