Dog.bg Форуми : Турски кангал

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (131 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Турски кангал

#801 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2008 - 04:12 PM

ildefrance пуснах ти текста защото е от ония саит праведния ,да видиш там кои и кво пише (безнаказано)същия потребител(и двамата де ;D )тук е наказан в другия само единия...лицемерничко ми прозвуча"Освен туй тук май се толерират боевете с кучета???" за подобни хора има  даже тема докато в другия форум тя е по скоро табу
а тва че попов ще тръгне да доказва мнението си ....за къв ,за да си го набута сам ...аиде стига ,говориш работи де не си вярваш

пп между другото не пишеш в онзи саит а само за него говориш??
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#802 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:17 PM

Цитат

мод, ти като насредин ходжа, дето предварително шамаросвал сина си, като го пращал за вода със стомната ;D ;D ако случайно счупи стомната ;D ;D
;D ;D ;D
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#803 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:32 PM

Цитат

ildefrance пуснах ти текста защото е от ония саит праведния ,да видиш там кои и кво пише (безнаказано)същия потребител(и двамата де ;D )тук е наказан в дръгия само единия...лицемерничко ми прозвуча"Освен туй тук май се толерират боевете с кучета???" за подобни хора има  даже тема докато в другия форум тя е по скоро табу
а тва че попов ще тръгне да доказва мнението си ....за къв ,за да си го набута сам ...аиде стига ,говориш работи де не си вярваш

пп между другото не пишеш в онзи саит а само за него говориш??

джонсън, не разбрах къде е писано той дето си го поместил, но това за кангалатите дето се биели с гепарди, че ги и побеждавали си е чиста глупост.

кой е споменал за боевете с кучета не знам, но аз не харесвам такива работи, щото те доказват само едно - че има много идиоти по земята.

в другия сайт не пиша, защото чета. там няма какво да кажа апък тука чета, чета че като ме хване нервата не се здържам и пиша.
User's Signature

Качена снимка

#804 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 29 March 2008 - 04:34 PM

джонсън пратих форума на сертбюлент,който ходи прави клипове и обяснява за породата кангал и др анадолски пастирски кучета,не знам дали знае английски,ако пише на турски ще превеждам,дано и други превеждат току виж човека почнал да пише на немски, ето и един от клиповете му  http://www.youtube.com/watch?v=cBF9OuFz7Nw

#805 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:42 PM

;D,не си разбрал къде е поместено?невярвам ,започва да не ми харесва тва недоразбиране за нещо и перфектно подразбиране за нещо ,хич не обичам хора де се правят на чалнати въпреки това ще ти кажа писано е в догбг.ком

кои е споменавал за боевете ... ми същия дето твърди че се биели с гепарди какво значи според теб "кангали от такъв произход" ?а да ти напиша ли и кои го е писал ?
User's Signature

#806 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:46 PM

ремзи бях намерил едно филмче за кангал ,сигурен съм че си го срещал ,в естествена среда е,снимано е и нощем ,насред полето ,интервюират овчаря ,има лого на няква телевизия ,ако можеш да го преведеш горе долу ще е много интересно сигурен съм ,обаче е много дълго ,ще се опитам да го намеря

как ми се иска и кк да има такъв филм за пред света
User's Signature

#807 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:59 PM

това ли е?  http://www.youtube.c...h?v=i3EsK3kuk3M

#808 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 04:59 PM

http://www.toursguid...ar/image001.jpg
погледни тоя де гледа сбялото на окото  ....кангалски поглед.тая снимка ме кърти от кеф
User's Signature

#809 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:00 PM

Цитат

;D,не си разбрал къде е поместено?невярвам ,започва да не ми харесва тва недоразбиране за нещо и перфектно подразбиране за нещо ,хич не обичам хора де се правят на чалнати въпреки това ще ти кажа писано е в догбг.ком

кои е споменавал за боевете ... ми същия дето твърди че се биели с гепарди какво значи според теб "кангали от такъв произход" ?а да ти напиша ли и кои го е писал ?

джонсън , не скачай нервно. казах ти, щото няма да тръгна да чета из цлия форум кой какво е писал
апък на въпросите ще ти отговоря.
Стефан попов го е написал това, че е гледал кангали да побеждават гепарди или нещо такова беше.
не ми казвай, че се правя на чалнат защото не се провя на такъв, ама наистина сега няма да тръгна да ровя из целия форум. ти си го написал по-горе, вдях го и ти отговарям. и снимка ти качих.
казах ти, че туй са абсолютни глупости най-малкото щото целта не е кангалите да се бият с гепардите а само да не им дават да нападат козите и говедата на черните. целта е да се запазят гепардите и да се увеличат, а не да се унищожат. Сега разбрали ме или пак ще кажеш, че съм чалнат.
казах ти го и 1000 пъти мога да го повторя - това са абсолютни глупости кангала да се бие с гепарда.

апък колкото за боевете на кучетата хич не ми пука кой го е казал. щом одбрява такива работи за мене си е идиот. сега пак да не кажеш, че съм чалнат.

няма кангали нито "от такъв произход", нито от "друг произход". кангала е кангал и всяко друго смесване и използване не като пазач показва, че с него се занимават изроди и идоти.

ако не си доволен от отговора ми друго нямам какво да кажа.

много здраве.
User's Signature

Качена снимка

#810 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:01 PM

точно ремзи ,ако имаш време и не те мурзи нахвърли с твои думи ако искаш кво разправят
User's Signature

#811 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:06 PM

а не скачам ,няма защо да ми казваш за кво са там ,сигурно си се досетил че аз съм репликиращия попов

да съм доволен  ;D,е всеки пише за него си предполагам  ;Dот моите да си видял някои да е доволен ;D
User's Signature

#812 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:12 PM

продължението  http://www.youtube.c...feature=related

#813 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:21 PM

супер ,обаче ако може почни с онази част с чобанина ,знаеш че ми е по интересна
User's Signature

#814 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 05:27 PM

гледай и тоя последен клип и ще почна да превеждам, че така немога в ефир на живо ;D  http://www.youtube.c...feature=related

#815 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 08:11 PM

маи бая зор ти дадох ;Dабе недеи дословно че то ше стане книга
User's Signature

#816 Потребителят е офлайн   666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 12:59 PM

http://www.youtube.c...feature=related
Обичам тези звуци :blink:

#817 Потребителят е офлайн   666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 01:09 PM

http://www.youtube.c...nO08z0uWnw&NR=1

#818 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 05:20 PM

Цитат

снимката я взех от друг човек.

Качена снимка

ха сега някой да каже тоя кангал дали в момента пази гепарда или чака да започне да се бият  :yahoo:

аз написах по-горе защо някои се врят там, дето не им е мястото.
ама знам ли. може мене да ме лъжат, затуй ще се радвам на доказателства, че кангалите ги позват да се бият с гепардите в намибия. пък и не само там.
;Dилдефранс тази снимка я пусна в антитеза на твърдението на попов ,обаче тя е също толкова абсурдна и пак не отговаря на истината ,ако това е нормално отношение на куче пазач към хищник здраве му кажи ....истината си е в стадата идете и гледаите там кво е чобанско куче .ако рече някои може да ти пусне снимка на кангал до лъв ,също и на кнагал да се бие с лъв ....ремзито го каза ма го скастриха
нито ще се бие с гепард ,нито ще го брани
User's Signature

#819 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 05:37 PM

Цитат

Цитат

снимката я взех от друг човек.

Качена снимка

ха сега някой да каже тоя кангал дали в момента пази гепарда или чака да започне да се бият  :yahoo:

аз написах по-горе защо някои се врят там, дето не им е мястото.
ама знам ли. може мене да ме лъжат, затуй ще се радвам на доказателства, че кангалите ги позват да се бият с гепардите в намибия. пък и не само там.
;Dилдефранс тази снимка я пусна в антитеза на твърдението на попов ,обаче тя е също толкова абсурдна и пак не отговаря на истината ,ако това е нормално отношение на куче пазач към хищник здраве му кажи ....истината си е в стадата идете и гледаите там кво е чобанско куче .ако рече някои може да ти пусне снимка на кангал до лъв ,също и на кнагал да се бие с лъв ....ремзито го каза ма го скастриха
нито ще се бие с гепард ,нито ще го брани

Абе джонсън ти не усети ли, че това дето го написах е закачка. ами че естествено, че този кангал и този гепард се гледат заедно и въобще не може да се говори нито че кангала пази гепарда, нито че ще го напада.

исках да кажа и го казах, че целта не е кангалите да се бият с гепардите, а само да ги прогонват надалеч от стадата на черните. целта на програмата е да се увеличават гепардите, а не да се намаляват. разбираш ли какво искам да кажа.

черните, подобно на нашите тъпнари си решават проблема като избиват дивите животни и така нарушават равновесието в природата. хайде сега да не минаваме на еколгични теми.

апък колкото до качване на снимки на кучета дето давят някакви хищни животни, всички предполагам знаем, че е така и няма нужда да се качват подобни снимки.

колкото до тезите и антитезите, писах, че това са абсолютни глупости някой из африка да е ползвал кангали да убиват гепарди ама понеже се твърди категорчно най-добре е който го е казал, да го докаже. може пък да е прав човека.
User's Signature

Качена снимка

#820 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 05:41 PM

и все пак не бе наи подходящата антитеза ,ако можеше да пуснеш направо клип как кангал прогонва гепард ,би било точно попадение ,имаш връзки ,опитаи.гледал съм по тв как подгони един ,може би има и ж нета нещо ,може би познатите ти имат такъв
User's Signature

• (131 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни