Dog.bg Форуми : Изхвърлени в полето кученца

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (24 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...

#21 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 June 2010 - 12:02 AM

Натъкнах се на Пипилота преди няколко дни,на два пъти я прибирам при "моите" кучлета,ама малката е момиче с характер,обича да шета където си иска :dog: Аз пък обичам да я прибирам на по-безопасно,че не издържам да я гледам как пресича на зиг-заг шосе с натоварено движение.Надявам се да размисли и да остане,всички я приемат радушно,а и тя много прилича на сестричките,спокойно може да мине за една от тях.Ето я Пипи,да видите какъв е образ безподобен,винаги готова за игра,за закачки и за бели.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2010 - 12:15 AM

Та вече сме 4,което не е добре....То идеята е да намалява бройката,не да се увеличава :dh_188:
На тях поне им е весело,а на мен ми се плаче...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2010 - 09:38 AM

Чери, защо не им пуснеш обяви на тези мъничета някъде по сайтовете, бездом.инфо и други?
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#24 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 11:29 AM

Показване на мнениетоКристина, в 10 June 2010 - 09:43 AM, написа:

Чери, защо не им пуснеш обяви на тези мъничета някъде по сайтовете, бездом.инфо и други?

Хич ме няма във виртуалното пространство.Може ли някой да помогне със качването на обяви :uc_029:
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#25 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 11:32 AM

Аз аз :smile:

Имам ти телефона и мейла от обявите на Линда, направо ще напускам и на тези сладури.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#26 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 04:20 PM

Хич ме няма във виртуалното пространство.Може ли някой да помогне със качването на обяви :uc_029:
[/quote]
Ох,аз обещах и не успях - виновна!!!:blush: Ще пусна още довечера.Ако Кристина е съгласна, можем да си разделим страничката със сайтове за обяви наполовина.

#27 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 04:50 PM

horserider, съгласна съм :smile:
Аз съм пуснала навсякъде из фейсбук групите за защита на животните. Ето това колажче направих, надявам се да съм уцелила имената на кученцата.
Пуснах и в bezdom.info (там направих отделни обяви за всяко кученце) , но първоначално ми даде някаква грешка, после като натиснах refresh, ми изписа, че са приети обявите и чакат одобрение, но не знам. Ще видя утре ако не са излезли, ще ги пусна пак.
Пиши ми на ЛС къде мислиш да пускаш ти, останалото аз го поемам.

П.С. Чери, ако имаш възможност, напиши по 3-4 реда за особеностите на всяко мъниче, характер, чалъми и тем подобни :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 06:31 PM

Колажът е страхотен! Всички сладки муцунки са там! :ba_025: Ще трябва само телефон и/или мейл за връзка и по едно редче от чери за характерче и особености на всяко бебе.Ако правилно съм преброила (без да включвам сайта за котки)сайтовете за търсене на дом са 28. Аз мога да поема която и да е половина. Предпочитам първата, защото имам регистрация в повечето сайтове, но и втората не ми е проблем, тъй че оставям на теб да избереш. :smile: :smile: :smile:

#29 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 07:32 PM

Аз нямам регистрация по сайтовете, така че да - давай ти с тези, които искат регистрация и ми пиши до кой сайт си пуснала, за да подхвана останалите :smile:
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 09:58 AM

Ето и по редче за всяко бебе:

1. Лоли- нежна,кротка,деликатна и отстъпчива.Често се оказва избутана от храната,а бисквитката и -открадната от някое сестриче.

2.Кери- закачлива,игрива,палава и дяволита.Размахва лапки,закача се,дърпа ме за полата( тя ми отмъкна и калъфа на фотоапарата).Като и дадеш солетка тича да си я крие,та после да може да отмъкне и нечия чужда.Тя е в по-сивичък нюанс,с тъмна муцунка.Борбена,отстоява си своето.

3. Роня- спокойна,овладяна,скромна,не се натрапва.Тя е най-едричка,с най-клепналите ушета.Най-добре може да гризка солетка-не се разсейва и заплесва.Целеустремена.

4.Пипи- Пипи е най- общителната.Не иска да стои на едно място,все търси с кой да играе.За разлика от трите сестрички нейната игра е най-нежна,а зъбките и не толкова хапещи.
Тя е най-късокосместа,най-голям заплес,понякога може да пропусне храната,заплеснала се да прави нещо по-интересно.Яде с огромна охота,трескаво,все едно много е гладувала,но отказва гранули.
User's Signature

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 11:04 AM

Направо страхотни мъници и страхотни хора около тях. Милички, от сърце ви желая успех.

#32 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2010 - 11:33 PM

Малчуганчетата са страхотни,наистина,а никакви обаждания за тях няма :dh_188:
Пипи пак изчезна,от 2 дена не е идвала и само я мисля......
Мойта Тайра пък взе да го раздава шеф,дразнят я нескопосаните закачки на дребните и иска "да ги респектира :ab_041: Имам малко клипче,ама не знам как да го кача :dh_188:
Затова малко снимки- как се назлъндисват на гранулите.Предпочитат сух хляб пред гранули,но винаги им оставям по една шепа-ако размислят.Разхладката им е една консерва дневно-и за трите :dh_188: и половин хляб.
Имам чувството че са все гладни милите :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2010 - 02:09 PM

Днес трите хулиганки ме посрещнаха толкова намърляни,че чак цвета им е станал по-тъмен.Викам си-това не са "мойте" кученца,някой ми ги е сменил :ab_041: Не че и преди бяха супер чисти,ама това пък минава всякакви граници :eg_033: Роня чак е на петна,все едно някой с катран я е заливал,а на пипане са като стар мокет.Иде ми да ги напляскам,сега ако се появи кандидат как ще ги покажа :zz_207:
Ядоха юнашката,че и за още питаха.Всичко правят заедно-едното отива да пие вода,и другите след него,и те от същата паница.Отделителните дейности и те се правят колективно и под строй.Задружна дружинка са,само дето Пипи я няма все още :tb_108:
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 June 2010 - 09:30 PM

Някой е задигнал металната тава дето им сипвах вода в нея.Вероятно цигани-за да я предадат за вторични суровини.Горките кучовци са стояли цял следобед без вода на тия жеги :eg_033:Изглеждаха много окаяни,къса ми се сърцето да ги гледам така :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 02:16 AM

Здравейте,аз съм Лоли
Живея заедно със сестричките си на едно бунище на края на града и една човечка всеки ден идва по 2 пъти да ни храни.Много се радвам като я видя,защото знам че ще ме погали.Когато ме погали ми е хубаво,но много за малко , човечката все бърза....Всеки път с надежда тръгвам след нея,но тя се сърди и казва да си стоя тук.
Казва,че ще ми намери друга човечка,само за мен,която ще ме гали по цял ден и ще ме води на разходка,да видя че света не е само едно бунище.И аз чакам.....Даже веднъж тръгнах сама да си търся човечка и тогава разбрах,че хората не винаги галят....Затова сега не смея да ходя никъде ....Всеки ден гледам с надежда в очите на човечката и очаквам да ми каже-хайде да тръгваме,но очите и са тъжни защото никой още не ме е поискал. И на мен ми е тъжно,но аз продължавам да се надявам...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 02:26 AM

Здравейте и от мен,Роня!
И аз си търся своите хора.
Аз съм много послушна и хич не досаждам.Не се бутам като сестрите си да ме галят,знам че човечката сама ще ме повика като си свърши работата- да сипе храната и да отиде до чешмата да налее вода.Защото това е по-важно,ако няма храна коремчето почва да боли от глад,а без вода е даже още по-лошо.Затова не и преча,а като свърши това,знам че ще отдели минутка да погали и мен.Аз търпеливо чакам....

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 02:36 AM

А аз съм Кери,лудетината.Обещавам,че който ме вземе няма да скучае.Само побързайте,че ми е много скучно и самотно тук.Пък аз ще се опитам да не правя бели и да бъда добро куче.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 01:43 PM

Пипи още ли я няма :dh_188:
User's Signature

#39 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 01:56 PM

Пипи упорито отказва да се позиционира на едно място.Периодически я прибирам,когато я видя някъде,понякога сама ме посреща на мястото,а в момента е прибрана на балкона на Лили,която я е намерила пред блока си,от 2 дена е там,обезпаразитена е,изваден е един кърлеж ,изкъпана,дано да поостане повечко,но не от мен зависи :dh_188:.В събота ще имам повечко инфо за нея.
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:34 PM

Едно момиче е харесало Лоли.

Живее в къща и има котка. Но...проблемът е, че се намира в Чирпан. Каза, че има кола, но в момента не може да си позволи средства за бензин до Благоевград.
Поискала съм й имейла и телефона (във Фейсбук си писахме), за да мога да ви свържа.
Дано да е свястна и сериозна.

Ако се харесате и одобрите, надявам се някой да може да помогне с транспорт. Ще пиша като получа контактите :ba_025:

П.С. Получих ги, Чери имаш ЛС на Чери1
User's Signature

• (24 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни