Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 10 June 2010 - 12:02 AM

Публикувано: 10 June 2010 - 09:38 AM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 10 June 2010 - 11:32 AM

Имам ти телефона и мейла от обявите на Линда, направо ще напускам и на тези сладури.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 10 June 2010 - 04:20 PM

[/quote]
Ох,аз обещах и не успях - виновна!!!

Публикувано: 10 June 2010 - 04:50 PM

Аз съм пуснала навсякъде из фейсбук групите за защита на животните. Ето това колажче направих, надявам се да съм уцелила имената на кученцата.
Пуснах и в bezdom.info (там направих отделни обяви за всяко кученце) , но първоначално ми даде някаква грешка, после като натиснах refresh, ми изписа, че са приети обявите и чакат одобрение, но не знам. Ще видя утре ако не са излезли, ще ги пусна пак.
Пиши ми на ЛС къде мислиш да пускаш ти, останалото аз го поемам.
П.С. Чери, ако имаш възможност, напиши по 3-4 реда за особеностите на всяко мъниче, характер, чалъми и тем подобни

Публикувано: 10 June 2010 - 06:31 PM

Публикувано: 10 June 2010 - 07:32 PM

Публикувано: 11 June 2010 - 09:58 AM
1. Лоли- нежна,кротка,деликатна и отстъпчива.Често се оказва избутана от храната,а бисквитката и -открадната от някое сестриче.
2.Кери- закачлива,игрива,палава и дяволита.Размахва лапки,закача се,дърпа ме за полата( тя ми отмъкна и калъфа на фотоапарата).Като и дадеш солетка тича да си я крие,та после да може да отмъкне и нечия чужда.Тя е в по-сивичък нюанс,с тъмна муцунка.Борбена,отстоява си своето.
3. Роня- спокойна,овладяна,скромна,не се натрапва.Тя е най-едричка,с най-клепналите ушета.Най-добре може да гризка солетка-не се разсейва и заплесва.Целеустремена.
4.Пипи- Пипи е най- общителната.Не иска да стои на едно място,все търси с кой да играе.За разлика от трите сестрички нейната игра е най-нежна,а зъбките и не толкова хапещи.
Тя е най-късокосместа,най-голям заплес,понякога може да пропусне храната,заплеснала се да прави нещо по-интересно.Яде с огромна охота,трескаво,все едно много е гладувала,но отказва гранули.
Публикувано: 13 June 2010 - 11:33 PM

Пипи пак изчезна,от 2 дена не е идвала и само я мисля......
Мойта Тайра пък взе да го раздава шеф,дразнят я нескопосаните закачки на дребните и иска "да ги респектира

Затова малко снимки- как се назлъндисват на гранулите.Предпочитат сух хляб пред гранули,но винаги им оставям по една шепа-ако размислят.Разхладката им е една консерва дневно-и за трите

Имам чувството че са все гладни милите

Публикувано: 14 June 2010 - 02:09 PM

Ядоха юнашката,че и за още питаха.Всичко правят заедно-едното отива да пие вода,и другите след него,и те от същата паница.Отделителните дейности и те се правят колективно и под строй.Задружна дружинка са,само дето Пипи я няма все още

Публикувано: 17 June 2010 - 02:16 AM
Живея заедно със сестричките си на едно бунище на края на града и една човечка всеки ден идва по 2 пъти да ни храни.Много се радвам като я видя,защото знам че ще ме погали.Когато ме погали ми е хубаво,но много за малко , човечката все бърза....Всеки път с надежда тръгвам след нея,но тя се сърди и казва да си стоя тук.
Казва,че ще ми намери друга човечка,само за мен,която ще ме гали по цял ден и ще ме води на разходка,да видя че света не е само едно бунище.И аз чакам.....Даже веднъж тръгнах сама да си търся човечка и тогава разбрах,че хората не винаги галят....Затова сега не смея да ходя никъде ....Всеки ден гледам с надежда в очите на човечката и очаквам да ми каже-хайде да тръгваме,но очите и са тъжни защото никой още не ме е поискал. И на мен ми е тъжно,но аз продължавам да се надявам...
Публикувано: 17 June 2010 - 02:26 AM
И аз си търся своите хора.
Аз съм много послушна и хич не досаждам.Не се бутам като сестрите си да ме галят,знам че човечката сама ще ме повика като си свърши работата- да сипе храната и да отиде до чешмата да налее вода.Защото това е по-важно,ако няма храна коремчето почва да боли от глад,а без вода е даже още по-лошо.Затова не и преча,а като свърши това,знам че ще отдели минутка да погали и мен.Аз търпеливо чакам....
Публикувано: 17 June 2010 - 01:43 PM

Публикувано: 17 June 2010 - 01:56 PM

Публикувано: 17 June 2010 - 09:34 PM
Живее в къща и има котка. Но...проблемът е, че се намира в Чирпан. Каза, че има кола, но в момента не може да си позволи средства за бензин до Благоевград.
Поискала съм й имейла и телефона (във Фейсбук си писахме), за да мога да ви свържа.
Дано да е свястна и сериозна.
Ако се харесате и одобрите, надявам се някой да може да помогне с транспорт. Ще пиша като получа контактите

П.С. Получих ги, Чери имаш ЛС на Чери1