Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 18 June 2010 - 11:56 AM
Ще се чуя с момичето и ще пиша какво е станало,сега стискайте палци за Лоли.
Публикувано: 19 June 2010 - 09:39 PM

Единствен проблем е как да стигне малката до там.Принципно момичето( на 27 год е)може да дойде да я вземе,но разходите за гориво са доста около 60 лева.Евентуално бихме могли да си ги поделим,но и аз в момента съм на дъното и имам много гърла за хранене.

Ето и малко пресни снимчици от бандата,която пак е в пълен състав,след като намерихме бегълката Пипи.
Публикувано: 19 June 2010 - 10:28 PM

Толкова хубави новини!
Дано се намери някой с кола, който да я откара

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 22 June 2010 - 02:54 PM

Пипи обаче за пореден път я няма

Та сега търсим превоз за Лолитка.Маршрута София- Стара Загора също е вариант.
Междувременно ще получа малко парична помощ( за Доли)и се питам дали пък да не я насоча за транспорта на Лолитка,пък ваксинката на Доли да почака

Всичките ми кучешки "дечица" са ми свидни ,а все някой е ощетен накрая

Публикувано: 22 June 2010 - 10:37 PM
eliq, в 22 June 2010 - 06:34 PM, написа:

Този пост ме направи най-щастливия човек на света в момента

eliq

eliq ще се радвам ако пускаш чат-пат по някоя снимчица,да видим каква ще стане като порастне малката сладурана.
Публикувано: 22 June 2010 - 11:39 PM
eliq, в 22 June 2010 - 11:22 PM, написа:

Намерих човек ,дето ще я приюти за една нощувка-ще я прибере в деня преди да тръгнете.Така поне ще е сигурно че няма да сте пътували напразно.Дано всичко да е наред,стискайте палци за Лолитка,малко остана

Публикувано: 24 June 2010 - 08:48 AM

Лоли се нуждае от "посрещач",който да я вземе от автобуса и да я откара до бул Вапцаров.
Трябва да бъде там около 17.30-18 часа.
Публикувано: 24 June 2010 - 03:20 PM

Лоли е пристигнала благополучно в София и след няколко часа ще отпътува за бъдещия си дом,където вече я очакват с нетърпение.Дано да има щастлив живот това добро космато момиче с нежно сърце

Бях планувала да я изпратя изкъпана и нагласена,но не ми се получи

Не се сетих да я снимам,за което адски съжалявам,но се надявам на снимчица от
" в къщи"

Публикувано: 24 June 2010 - 05:22 PM

diadra,ще извиняваш ако направи беля дребната,насметох се и не се сетих да застеля памперс в клетката.Тя иначе е кротушка и много социална

ПС: За клетката не знам,по принцип трябва да се върне при мен,ама ми е съвестно вече да ангажирам когото и да било...Може да ми я изпрати eliq по куриер за моя сметка( и без туй по автобусите също се плаща,няма смисъл )
Публикувано: 24 June 2010 - 08:42 PM
Лолитка е вече при новите си стопани. Държала се е много прилично и е свършила работите като е слязла от колата. Много са й се зарадвали!
Изключително спокойно и добричко кученце!
БЪДИ ЩАСТЛИВА МАЛКА ДУШИЧКЕ!
Поздравления за Чери за страхотните грижи!

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 24 June 2010 - 09:58 PM

На добър час, Лоли!
Дано и твоите сестрички да имат този късмет!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 24 June 2010 - 10:09 PM

По пътя Стара Загора - Чирпан също се държа излкючително добре както подобава на една истинска дама :) Благодаря от сърце на всички,които помогнаха на Лоли да стигне жива и здрава при мен