Зара,дребната майчица вече е модерна.

Всичко мина добре.Временно е прибрана,нямам сигурност обаче до кога ,но после ще я мисля.
Надявам се че няма да е трудна за осиновяване- дребна (13 кг),млада (около година-две),пухкава,трицветна,супер мила и кротка,с хигиенни навици,ходи на повод,разбира се с други кучета.Куче-мечта е

Нейната приятелка,Севда, изчезна.Поне успях да я спася от мастита.Сега я издирвам за кастрация,но ми е трудно че е в отдалечен квартал.
Този месец се наложи да кастрирам и мъжко куче-( Малчо-Пирин.

Квартален любимец,много добър,но едър.Тръгнал по любов и понеже е едър(значи страшен) го заловили от общината и вместо в приюта за по -лесно решили да го пратят на екскурзия в Кресна.Там ,естествено никой не му се зарадвал,няколко дена Пирин обикалял,чудел се защо отвсякъде го гонят и никой не му дава храна, а като го намерихме и върнахме беше голяма радост и облекчение за него.
Кастрацията уж мина добре,а след няколко дена го гледам - уж кастриран ,а вместо без топки,той с едни големи лилави тестиси

Все едно не е кастриран,а са му сложили силиконови подплънки

]Ето че и и мъжко куче може да ме"зарадва" с усложнения при кастрация.Но вече всичко е наред с него.