- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Кой е най-големия хапльо?
Публикувано: 01 March 2006 - 09:57 PM
Аз започвам с:
- Пудел
- Далматин
- Пинчер
bl)
Мъжа ми може да се похвали с:
- Дакел
Забележка: не говорим за предизвикана агресия - напр. намерено прегазено куче на улицата, мъжа ми спира и го хваща, за да го премести...нахапването беше жестоко.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 March 2006 - 10:09 PM
l) l) l)
Много ясно,че в момент на шок и болка кучето беz zначение каква е породата ще те ухапе или ще иzбяга.
Статистиката е глупава.
Хапана съм от Далматинци,Коли,Доберман,Ротвайлер,Булонкоподобни,Немско овчарско подобни....беzпородни...всякакви...под раzлични обстоятелства и е трудно да се определи една порода като хапеща или не l) d)
Публикувано: 01 March 2006 - 10:12 PM
Аз съм признала пинчерите за най-ГОЛЕМИТЕ хапльовци l)
Оу забравих да добавя и ухапване от кокер-често ми се случва n)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 01 March 2006 - 10:15 PM
Цитат
Хапана съм от Далматинци,Коли,Доберман,Ротвайлер,Булонкоподобни,Немско овчарско подобни....беzпородни...всякакви...под раzлични обстоятелства и е трудно да се определи една порода като хапеща или не l) d)
Е, нищо де, да видим какво ще излезне...
На теб ще ти пишем от всичко по малко b)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 01 March 2006 - 10:19 PM
Пък после се боря zа zабраняването на Пита...долу Симаките,долууууу Сиамките.......... victoryVVV
Публикувано: 01 March 2006 - 10:22 PM
Цитат
Пък после се боря zа zабраняването на Пита...долу Симаките,долууууу Сиамките.......... victoryVVV
Хах! Докато го писах, си мислех да напиша, че котките не влизат в сметката, защото и при мен ухапванията от котки са по-многобройни! b)

Публикувано: 01 March 2006 - 11:22 PM
Публикувано: 02 March 2006 - 12:48 AM
Брат ми от улично.
Аз от болонка l)

Публикувано: 02 March 2006 - 09:09 AM
Публикувано: 02 March 2006 - 09:34 AM
Публикувано: 02 March 2006 - 09:40 AM

Публикувано: 02 March 2006 - 10:00 AM

Ако много се разфилософствам, спрете ме навреме!
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »