ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 December 2007 - 09:04 PM
А относно обърквацията на половете-аз съм от страната на Дури.Ричи постоянно го бъркат с момиче.Може би защото е бял...незнам.Почти всеки ден възрастни жени ме спират и ме питат-"Момиченце или момченце?И аз имам едно такова...!" а някой даже не питат за пола-"Ох каква си ми беличка и сладичка.Пу!Да ви е жива и здрава.Как се казва?" моя отговор е "Ричи." а те-"Ооо ама то било момченце.Пу!Да ви е жив и здрав." и такива най-различни. ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 09:11 PM
Публикувано: 29 December 2007 - 09:13 PM
Цитат
san4eto1 имаш страхотна красавица.Видях е в темата на мини шпица.Но не разбрах тя мини или среден шпиц е.Тук и в темата на мини шпица пишеш че е мини шпиц.Току що погледнах в темата на померана където пишеш:здравеите,ас сам голям почутатал на померана ас са6то имам такожа ро6аво бонбон4е но е среден 6пиц...
:-
Ще ми кажеш ли каква порода.Иначе е голяма сладурана. :wub:
Публикувано: 29 December 2007 - 09:53 PM
Полегнахме си с кучетата на леглото, Алекс спа през целия филм, а Волфи се разчекна да се глези край нас.
Супер готско филмче!Не го бях гледала, а Демон и Нана ми станаха любимци от раз.
Направо ми се до щя да си взема едно демонично момиче.. ;D
Моя колежка от клуба за северните кучета има развъдник за хъски и съм се удумала да им ходя на гостиии!
Еха..представяте ли си какви снимки ще направя.. :yahoo:
p.s. rimela, майтапа настрана ама аз съм гризвала и двамата по ушляците и..при мен проработи!
Още като беше мънечък, големият ми кучелин веднъж ..бая се репчеше..скочих и инстинктивно го захапах за ухото..Дивотия!
Но..ефекта бе поразителен!
Пробвах и върху котенце дали ще има същия ефект и успеваемост резулата бе = нулев.. :kotence: :sarkastichen: :kuchence:
Публикувано: 29 December 2007 - 10:01 PM
Последно това ми написа, че не си спомняш какво си ме питала.
Първо ме помоли да ти пусна на лични всички снимки, които съм слагала в темата на кучета среден шпиц, после ме пита как да подреждаш неща на твоя компютър.
Виж, аз не разбирам от компютри, не мога да те съветвам за неща относно тях.
Добре, че имам кой на мен лично, на живо да ми показва и подрежда нещата иначе съм загубена.
Дори за колажите питах rimela как точно ги прави и както сами виждате все още не съм се научила как се прави колаж върху картичка..
Обръщам се към всички пишещи и четящи в темата ако някой иска и може да помога за неща относно компютри, подредба и прочее моля ви помагайте на magi1999.
..
Ама филма беше мега - як, а! :yahoo:
Публикувано: 29 December 2007 - 11:20 PM
Още като беше мънечък, големият ми кучелин веднъж ..бая се репчеше..скочих и инстинктивно го захапах за ухото..Дивотия!
Но..ефекта бе поразителен!
Пробвах и върху котенце дали ще има същия ефект и успеваемост резулата бе = нулев.. :kotence: :sarkastichen: :kuchence:
Чудно! И аз ще пробвам - само да сложа "кастанетките" и съм готова! ;D Завиждам на Линда - боже, какво й расте в устата! Да имах и аз такива зъбки - що народ бих изпохапала! ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 11:26 PM
Разсмях се, когато ми каза, че Ози имал табела на входната си врата:
"Забрави за кучето, пази се от стопанина!" ^_^
Цитирам по памет, но си е мега яка фраза, нали? :P
rimela, като каза"кастанетите"..
Познай от кого получих новогодишна картичка( майка ми я донесе, беше в плик и т.н. - истинска картичка!) ;D
Публикувано: 29 December 2007 - 11:41 PM
Ама това га беше..ей това виж не помня!Интересното бе, че се бях размислила върху необходимостта скоро да посетя пак тези..така нужни и така омразни лекари..
И както си мислех за зъболекаря - БУМ!майка ми носи картичкаа от когоо?
;D
Аз например дотам не понасям манипулациите по слагане на пломба, почистването на зъба преди това и прочее, че винаги настойчиво моля да ми слагат..упойка!
И като говорим за зъбкиии - rimela миеш ли зъбките на Линдичка? ;D
**
"Аз съм намислила да сложа една на врата на Линда - с надпис "Не съм гладна!"
Хахаа!Сложи надпис при пощенските кутии предполагам имате си табло за съобщения, там барни една дизайнерска табелка:
"Скъпи съкооператори, с огромна радост искам да ви отправя следното съобщение:нашата, ваша, любима Линда порода немски среден шпиц не е гладна днес!
Благодаря ви за помоща в нейното изхранване, неоценим и незабравим жест от ваша страна, но от тук надире позволете ни тегобата по нейното угояване да тежи на съвестта на остатъците от нашата трапеза!
Весели празници" :kuchence: :sarkastichen:
Публикувано: 30 December 2007 - 12:13 AM
Утре идва дългоочаквания момент, заминаваме за РИла. Арес вече е изкъпан, изсушен и след малко ще се разресваме. Надявам се искрено там да има сняг, за да се забавляваме. Ще бъдем заедно с едно наше приятелче - немска овчарка и май ще падне игра. А после искате - неискате ще ви затрупвам със снимки.
И понеже днес ми е последното влизано до 01.01.08
Желая на всички Новата Година да ви донесе здраве, щастие, късмет и любов. Нека усмивките не слизат от лицата ви, а кучовците ви все така да ви радват и да имате незабравими мигове заедно.
Обичам ви много и ви благодаря, че ви има, защото благодарение на вас, живота ми стана по- различен :wub: :wub: :wub: :wub:
Ива и Арес
Публикувано: 30 December 2007 - 12:20 AM
Публикувано: 30 December 2007 - 12:29 AM
Иве, весело прекарване! Чакаме снимките!
Dury, ти се смееш, но аз се видях в чудо! Въпросните комшии са семейство пенсионери, които просто пощуряха на тема "Линда"! Обявиха, че са влюбени в нея! :blink: Тя, естествено, надуши "далаверата", скача по тях и им се радва, а те се разтапят от кеф, дебнат кога ще я изведа и се почва една... Аз съм "лошото ченге", дойдоха при мен официално да ме питат дали се дразня, че харесват Линда. Че как мога да се дразня, радвам де, разбира се... но с тия "подханвания" - ужас! Тя скача по тях им се радва, те се чувстват длъжни да и дадат нещо за ядене и става една...
Един ден се засякохме - човекът се връщаше от магазина, беше си купил хляб. Ами отряза й една филия! Докато обяснявах, че вече съм я нахранила, нашата грабна филията, хукна навън и защото беше "на зор", клекна ... но не изпуска филията! В този момент се появи непознат - опита номера "3 в 1" - пишка, стиска филията в зъбите и лае! ;D
Публикувано: 30 December 2007 - 12:33 AM
Умниците са ни те освен, че са ни необикновено красиви и артистични.
Защо не поговориш с тях, че сега я водиш на специално училище и там треньора е забранил да приема кучето храна от всеки друг, освен от вас?
Ако питат защо кажи им, че това е важна част от нейното обучение, че не всички хора са толкова мили и добронамерени като тях и някой може да й подхвърли на улицата нещо опасно за живота й..
Опитай и сподели с нас ако искаш има ли ефект? :P
Публикувано: 30 December 2007 - 12:47 AM