ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 07 January 2008 - 04:37 PM
Публикувано: 07 January 2008 - 04:57 PM
Понякога си мисля, че бих кандидатствала за съдия на породата, но после си казвам ехее, че кой ще те кани па тебе да съдиш?
Прекалено съм..как да го кажа..прекалено голям идеалист съм.
Твърде малко стопани на родословни кучета биха били доволни от моите оценки.
Разбира се, всичко това е в сферата на фантазията.
И разбира се, че понякога и аз съм се "хващала на това пукнато хоро" да питам за някое кученце от тук колко е високо, но това съм правила от чисто любопитство, ей така без лоша умисъл..
По - скоро да проверя себе си, "окото ми доколко е подострено" ..
Порочен е този кръг, мили мои. ;D
Та иначе си напълно права.
След като всички вие, които сте си взели просто кученце, шпицче от зоомагазин, борса, нямате интерес към самата порода и нейните особености, детайли, дребни подробности - най - разумното и нормално нещо на света е да се интересувате най - вече за неговото добро здраве, нали така?
А ако пък ви интересува до колко се вписва в стандарта на мителшпица има си киноложки изложби, експертна оценка.
И така.
Много си права марея, нека си лафим за веселия им нрав и всичко останало, което ни се случва около тези необикновени, чудни същества кучетата.
А па ако на някой недай си Боже му се коментира екстериора на неговото любимо куче мооля тук сме, НО с уговорката, че нито съм специалист, нито киноложкия съдия, а най - обикновен ентусиаст фен на негово величество немския среден шпиц. :palqcho:
Публикувано: 07 January 2008 - 07:49 PM
Момичета понеже тази година съм си обещала да не качвам тук неясни, некачествени и мръчкави фотографии, ми хрумна да си покажем тук някои от любимите ни снимки на нашите безценни палавници.
Какво ще кажете?
Ето няколко стари, но любими негови фотографии, правени са точно на рождения му ден, когато направи 1 годинка (20май). :yahoo:
Публикувано: 07 January 2008 - 09:55 PM
Току - що ми донесоха видео - записа от последната изложба 18.11.2007г. ще помоля моя човек да ми го качи в интернет и ще сложа линк към него.
Да видиш какво спокойно, уравновесено куче ми е той..
За съжаление нямам най - важното му съдене защото моя близък, който снима дойде по - късно и вече го бяха съдили..
Но пък има как му присъждат Бест ъф Брийд.
И освен това във видеото има куп други породи.
Има един много красив момент, например, как семейство Попантонови развъдник "Ейнджъл стафф" тичат в синхрон с кучетата си..
Има хъскита в ринга, самоед и тн..
И така сега отивам да хапна и после ще мъчим да го прикачиме в нета, и тук разбира се ;)
Публикувано: 07 January 2008 - 10:35 PM
Обяснението за мен е това, че всички ние обичаме своите кучета, а ако приемем, че стандартът - това е идеал (недостижим, иначе нямаше да е идеал!), то на всеки му се иска да знае, че неговото кученце се доближава до него, ако не по един критерий, то поне по друг. Наречете го даже суетност - в добрия смисъл на думата. Защото не е лошо да искаш любимото ти кученце да се доближава до идеала, лошото е, когато недостатъците му те притесняват прекалено. Но в крайна сметка ние самите не сме идеални, за да искаме това от другите, а, слава Богу, някой ни приема и обича такива, каквито сме!
Публикувано: 08 January 2008 - 12:25 AM
Този, който казва такива неща обикновено бива намразван, така се развалят познанства..
Накрая се оказваш в ролята на "Големия Лош Вълк" и поемаш само негативите на подобни коментари, говоря от скромния си опит ;)
Иначе нищо лошо в суетата стига да не ни изяде главата, познанствата, приятелствата. :blink:
Публикувано: 08 January 2008 - 03:46 AM
Ако знаете "кво копане" е това да качиш видео от запис на киноложка изложба в интернет
Луд- нах! .. :rolleyes:
..
Ще бъдат около 6 малки видео файла качени в Vbox7.
Искрено се надявам да ви доставя удоволствие с този макар и накъсан на парчета ( няма друг начин да го кача в интернет!)тотално любителски запис на последната киноложка изложба
гр.София 18.11.2007г. съдия Денис Кузел.
Ето първите линкове ..
http://www.zazz.bg/play:f17dba6c
http://www.vbox7.com/play:f3621e31
Публикувано: 08 January 2008 - 10:33 AM
Ееее това е вече безумие!
Вчера до 4 и кусур през ноща прикачвахме, компресирахме, рязахме, смятахме на компютъра и после пак и пак..
И накрая го бях докарала до качено видео очакващо да се качи след 30 минути и сега в 10 и кусур на другия ден виждам, че НИЩО не е качено! :samoubiec: :mazohist:
Така ме болят очите, как ще работя днес не знам, но труда е бил пукнат.
А така исках да ви зарадвам.. :'( :(
..
Публикувано: 08 January 2008 - 10:56 AM
Пак го качих!Лошо ми става вече, но няма да се откажа, ей!
Сега се регистрирах и в YouTube and Flickr дано някой от тези сайтове ми качи първите две филмчета.
Стискайте палци!
Търпение мили момичета.. :wub:
Публикувано: 08 January 2008 - 12:27 PM
Май..стана? ;D
http://ru.youtube.co...h?v=pCjaoqjrSe4
За вас мили приятелки :wub:
( следва продължение..)
Публикувано: 08 January 2008 - 12:47 PM
Да знаех аз, че YouTube е мястото, а не Vbox7
( където и до момента!..не са ми качили нищо..).
Имам и други видео - записи от изминали изложби, но нека първо се справя с последните изложби от 2007г.
В момента качвам следващите 5 минутки, става костенурски баавно, а това си е изпитание за моя огнен темперамент, но ще стане.. ;D
Хубав и усмихнат ден сладури, ваша дури :wub:

Вход

Горе
Цитиране +