ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 January 2008 - 12:57 PM
Целувки за любимката ни Линда и всички вас!
Съжалявам милички, че видеото няма изглед на репортаж, а е хаотично прелитане из залата, но..
"На харизан кон зъбите не се гледат"
..
Качих току - що и следващите 8 минутки, но..пак има някакъв проблем :(
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0uVuLPUVIbI"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/0uVuLPUVIbI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
Отивам на работа като се върна пак ще се борим ;)
:P :yahoo:
Съжалявам милички, че видеото няма изглед на репортаж, а е хаотично прелитане из залата, но..
"На харизан кон зъбите не се гледат"
..
Качих току - що и следващите 8 минутки, но..пак има някакъв проблем :(
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0uVuLPUVIbI"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/0uVuLPUVIbI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
Отивам на работа като се върна пак ще се борим ;)
:P :yahoo:
Публикувано: 08 January 2008 - 10:55 PM
Тя сладураната си е много добре, ама аз съм на път съвсем да вдигна ръце от нея. :'(
Представяте ли си картинката? Излизаме с Линда и тя решава да лапне един боклук от земята - някакво листо в случая, но въпросът е принципен. Аз казвам "Не", дърпам повода... Това хайванче ме поглежда с досада, чака да отпусна повода и отново посяга с муцунката - отново "Не!", дърпане на повода... Знаете ли колко пъти се повтори това? ДЕСЕТ пъти! На единайсетия аз изревах "НЕ!!!", а тя легна на земята и се приготви да бъде бита! :o Нищо не й наравих, разбира се, повлякох я към къщи. Ха сега познайте какво направи при следващото излизане! С бодра стъпка се отправи към същото това листо и протегна муцуна към него за ДВАНАДЕСЕТИ път! Е, шапка и свалих - такъв инат не съм виждала! Какво да я правя?! :angry:
Представяте ли си картинката? Излизаме с Линда и тя решава да лапне един боклук от земята - някакво листо в случая, но въпросът е принципен. Аз казвам "Не", дърпам повода... Това хайванче ме поглежда с досада, чака да отпусна повода и отново посяга с муцунката - отново "Не!", дърпане на повода... Знаете ли колко пъти се повтори това? ДЕСЕТ пъти! На единайсетия аз изревах "НЕ!!!", а тя легна на земята и се приготви да бъде бита! :o Нищо не й наравих, разбира се, повлякох я към къщи. Ха сега познайте какво направи при следващото излизане! С бодра стъпка се отправи към същото това листо и протегна муцуна към него за ДВАНАДЕСЕТИ път! Е, шапка и свалих - такъв инат не съм виждала! Какво да я правя?! :angry:
Публикувано: 08 January 2008 - 11:33 PM
rimela Айс е същият аз му се карам викам `НЕ!` Като ненормална той продължава... бия го карам се ама... е такъв инат и той...,че... :rolleyes:.Същият случаи имаше и при нас само ,че някои си беше изхвърлил плик с отпадъци и една жена наскоро привъртя доста пумияри и сигурно някое от тях взело плика,а в него пликче от котешка храна и кокали Айс веднага го надуши и.. се сещате какво станааа.... :angry: направооо побесняхх.Като е вкъщи много слушааа... сигурно,защото няма на къде да бяга,а като сме навънка си прави каквото искаа :rolleyes:.Поздрави :wub:
Публикувано: 08 January 2008 - 11:45 PM
Ами май явно е от породата - инатчета са ни животинките, това е! Аз за друго не се впрягам така, но за ядене на боклуци ... всички знаем какво може да последва от това! :o За жалост улиците при нас са зарити с тях - просто рай за Линда! Като падна снега - въздъхнах облекчено, поне тоя дерт няма да го има! Къде ти! Надушва ги и ги изравя ги изпод снега пред очите ми проклетията... ;D
Моята обожава да докопа отнякъде изплюта дъвка и да я джвака пред очите ми! Вадя й я от устата, тя се дърпа като бясна, все едно я душа. Редовно събираме публика - мисля вече да минавам с шапката, ще изкарам по някой лев! :yahoo:
Моята обожава да докопа отнякъде изплюта дъвка и да я джвака пред очите ми! Вадя й я от устата, тя се дърпа като бясна, все едно я душа. Редовно събираме публика - мисля вече да минавам с шапката, ще изкарам по някой лев! :yahoo:
Публикувано: 08 January 2008 - 11:52 PM
Не е от породата,просто има някой по-лакоми кучета,които само за това мислят и дори навън като излезнат да се разхождат и да си вършат работата,пак това им е в главата.Моята е много лакома и вече е научила къде слагат на котките храна и когато излезнем е първа там, а аз я хващам и обяснявам като на човек ;D че не бива така и че не трябва да взима от земята.....хората ме гледат все едно съм луда,но съм сигурна че ме разбира моята гадинка ;D
Публикувано: 09 January 2008 - 12:09 AM
И аз съм сигурна, че разбира, то и муле да е - и то ще разбере! ;D То в случая даже не ставаше въпрос за храна, а за някакво сухо листо... Просто си беше наумила да го лапне и това е! Само че ще се наложи да я разочаровам - и аз съм инат, така че рано или късно ще я отуча от това! B)
Публикувано: 09 January 2008 - 09:01 PM
:OK:
Мони много ти благодаря! :wub:
А къде е класацията от последната изложба за 2007г.?
Специалката на 18.11.07г.?
Пак моля за помощ.. :sos:
В момента качвам от часове в YouTube следващия мъничък отрязък от същата изложба за търпеливите ми, любими приятели в нашата тема скоро ще има пак какво да гледате..
Търпение, сладички.. ;)
Мони много ти благодаря! :wub:
А къде е класацията от последната изложба за 2007г.?
Специалката на 18.11.07г.?
Пак моля за помощ.. :sos:
В момента качвам от часове в YouTube следващия мъничък отрязък от същата изложба за търпеливите ми, любими приятели в нашата тема скоро ще има пак какво да гледате..
Търпение, сладички.. ;)
Публикувано: 09 January 2008 - 09:37 PM
Сладури качих и 3 - тия отрязък от изложбите на 18.11.07г.
Ще сложа моя профил тук за да си влизате, когато ви е удобно.
И да не качвам отделни линкове за всеки малък запис. ;)
http://ru.youtube.co...ile?user=pumpy8
Сега явно трябва ютюб да одобри съдържанието и да го направи достъпно за гледане, иначе е качено
( а аз продължавам да качвам..). :P
Вече може да се гледа! :yahoo:
Ще сложа моя профил тук за да си влизате, когато ви е удобно.
И да не качвам отделни линкове за всеки малък запис. ;)
http://ru.youtube.co...ile?user=pumpy8
Сега явно трябва ютюб да одобри съдържанието и да го направи достъпно за гледане, иначе е качено
( а аз продължавам да качвам..). :P
Вече може да се гледа! :yahoo:
Публикувано: 09 January 2008 - 10:05 PM
Да Мони само Волфганг бе представител на немски шпиц среден
на тези две изложби от 18.11.07г.
Баща му бе записан, но на отиване в таксито като позвъних на собственика му за да кажа, че пътувам към изложбата, да помоля да ми запази място край тях научих, че няма да идват.
Впрочем освен баща му, до сега никога не съм виждала друг мителшпиц в български ринг..Уви..
на тези две изложби от 18.11.07г.
Баща му бе записан, но на отиване в таксито като позвъних на собственика му за да кажа, че пътувам към изложбата, да помоля да ми запази място край тях научих, че няма да идват.
Впрочем освен баща му, до сега никога не съм виждала друг мителшпиц в български ринг..Уви..

Вход

Горе
Цитиране +