ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 January 2008 - 10:20 PM
Като започна с това, че дни преди специалката научих тук на лични, че въпреки, че съм платила лично таксата за нея специалка
( за другата изложба пък платих с пощенски запис)и въпреки, че надлежно бях изпратила няколко пъти всички необходими данни за кучето и прочее - научих, че не сме включени в каталога!
Благодарение на..айде няма да цитирам името, но е колега от клуба ни ..Все пак бяхме включени в каталога на специалката ни.
..
Седмица преди изложбата Волфганг се разболя..
Спря да се храни, имаше разстройство, повръщаше.. малката ми звездичка гаснеше..
Влачех го всеки ден по лекари, че даже и на рентгенови снимки го замъкнах в Панчарево вет.клиника "Син Кръст"..
Парите отделени за изложбата отидоха по ветеринарни лекари..
За вас майтап - за мен истина, но Волфата живна и се оправи веднага след като..бе погълнал порядъчно количество бариева каша(необходима при рентгеновите снимки).
Даже мой близък като видя неочакваната промяна ме попита дали не мога да му купя малко бариева каша и да му давам от нея .. ;D
Вечерта преди изложбата му се бе възпалило едното оченце и аз изпаднах в поредните нерви и тюхкания :Да идем или Не?!
Разбирате ли оставих го здрав, всичко си бе ок, връщам се вечерта след работа и.. :rolleyes:
И не, не мислете, че му се е възпалило оченцето от попаднал шампоан, аз винаги го къпя ноща преди изложбата.
Същата вечер дълго си писахме с моята колежка Ивета на лични и тя ме посъветва категорично да идем.
Благодарение й на нея го заведох..
Защото буквално се бях отказала вече да се боря с препятствия и спънки.
В самия ден на тези изложби моя Волф бе с червено око, сълзящо върху беличките му бузки..
И въпреки всичко се сбъдна моята мечта да го съди в ринга чужд съдия и то не кой да е, а Денис Кузел!
Не си мислете, че ако кучето не бе качествено и прочее съдията ще му даде най - високата оценка, че и най - добро в породата си, само защото няма друг мителшпиц в ринга.
Та такива ми ти историйки около последните киноложки изложби.
Има и още, но не ми се разказва сега как за малко да не ни съдят въпреки платената ни такса от 35лв. на ЦАЦИБ-а, нито че присъдиха на кучето ми титла Р - ЦаЦИБ тоест подгласник на..несъществуващ на изложбата първенец.
Мой близък пък веднъж след като видя как се подмятат разните му дипломи започна да ме врънка да му ги дам и да ги сложи в рамчици.
Благодарение на него сега почти всички дипломи са в рамка, на стената в стаята ми..
Ако влезе някой незапознат с киноложките изложби ще рече, че аз съм някакъв майстор на спорта. ;D
Значи съм ви зарадвала с тези видео записи, тъй ли?
Ето това е моята награда за цялото бъхтене.
Благодаря ви сладури! :wub:
дури
Публикувано: 10 January 2008 - 02:07 AM
Намигам да надникнете отново в YouTube профила ми
( 5 - то и 6 -то парче ви очаква-ат !) :yahoo:
С това завършва любителския видео - запис на последните киноложки изложби в гр.София за 2007г.
Имам стари видео - записи от други изложби ще ги кача и тях.
Следващото, което ще кача пак на части е клубното
"Шоу на Шампионите" в ресторант " Чушките", Панчарево от 28.01.2007г.
Скоро!
:wub:
Публикувано: 10 January 2008 - 06:59 PM
Публикувано: 11 January 2008 - 12:19 AM
Имате го!
Даже другия път може да си вземем бутилка вино или аз мога да донеса новогодишното ми шампанско, което така й не отворих..
Какво странно нещо е живота..
Как се редува добро и зло, щастлив миг с нещастие..
Ето какво помрачи хубавата ми вечер приятелки..
http://www.bezdom.in...p...asc&start=0
Публикувано: 11 January 2008 - 11:14 AM
снимка 1:избирам си "кака"
Публикувано: 11 January 2008 - 07:06 PM
Ми и ние така..
Излизаме за кратце навънка, постояваме малко и бам вътре, че времето "не е за мъже, камо ли за нежни, двукраки дамички" ;D
Много нови снимки, браво!
Радвам им се от сърце :palqcho:
п.с.в момента качвам части от "Шоуто на шампионите"на клуб за Северни Кучета България провело се в ресторант "Чушките" Панчарево на 28 януари 2007г.
Като се качи видеото ще ви намигна тук.
Скоро отново ще имат какво да гледкат моите мили приятелки.. ;)
Да презентирам малко какво ще гледате, а?
Ще видите кучета сибирско хъски, немски малък шпиц Дорсдорф Амарилис и собственичката му, танц с куче порода лхаса - апсо, пеещ съдия, мителшпиц как маркира стола на стопанина си, истински чистокръвен японски хин - гост
(Ксюша на Елен) и разбира се, класирането за изминалата 2006г. на кучета и развъдници членове на клуба ни - в ролята на водещ и връчващ наградите Николина Давидовска развъдник за
сибирско хъски "Голдън Никол".. :palqcho:
Публикувано: 11 January 2008 - 08:11 PM
Публикувано: 11 January 2008 - 08:26 PM
Вече съм щастлива че мога да ви пиша. Имахме голям проблем с компа. Но важното е че всичко е ОК. Така ме е яд че не можах да се класирам за Ибис, но в последният момент ми извикнаха нещица за въшене. Но ще направя всичко възможно следващия да отида. Да пийнем по едно червено винце и да си побъбрим.
Иначе в този студ тичаме с Арес като ненормални, щото на него си му харесва и се кефи. Вече се научи да ме гони или аз него и пада едно тичане... Но важното е, че на мен ми е приятно и не съжалявам и за един миг, че той е до мене.
Целувки на всички ви от мен и Аресито :wub: :wub: :wub:
Лека вечер
Публикувано: 11 January 2008 - 08:35 PM
Не се притеснявай, че не успя да дойдеш защото ..
Защото живи и здрави другия четвъртък с rimela пак ще сме таам!
С надежда да си получат родословието на Линдорела ще идем ний.
Та..имай предвид ;)
Всеки фен и любител на северните кучета е Wellcome :yahoo:
Публикувано: 11 January 2008 - 09:20 PM
http://ru.youtube.co...h?v=Nz_BrbYepFA ( 2 част)
http://ru.youtube.co...h?v=ThJil6VYCZE ( 3 част)
(следва продължение..)

Вход

Горе
Цитиране +