ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 12 January 2008 - 10:49 AM
Обикновено любимото й място за пишкане е едно дърво пред банковия клон на ъгъла, точно пред очите на мно-о-го сърдития охранител! :gnqv: Но днес банката не работи,та и нея си припикахме с кеф! ;D
Хубава събота на всички! :wub:
Мони, разгледах ти галерията, снимките са много хубави и Айс е сладур! Най ме развесели тази дето се е заврял да хърка под колелцата на въртящ се стол - моята прави същото, не мога да я изгоня от там и стоя на стола като на тръни да не смачкам някоя лапа! Що му дирят тия кучета там под стола?:P
Публикувано: 12 January 2008 - 08:20 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 08:35 PM
Средна възраст за достигане на полова зрялост:
Мъжки кучета: 7-10 месеца
Женски кучета: 6-12 месеца
Но е възможно да " се клати" на краката ви не за да се самозадоволява, а за да.. "въвежда" неговия си ред - тоест да се пробва да доминира над вас.
Щом е на 6 месеца е полово зрял - вече.
Но дали доминира или има сексуални мераци..
Не мога да разгадая ;D :P
Може би ако желаете да напишете повече подробности около "новия ритуал" да мога да кажа нещо повече..?
п/с Двегодишната ми, кастрирана овчарка и до ден днешен се клати на "малкото си братче"..
Като още на 6 месеца започна да се опитва да се клати върху ми.
Най - често го правеше вечер, като си легнех в леглото той скачаше отгоре върху завивките и доста грубо започваше да събира завивките, като си вадеше половия орган.
Много силно стискаше с предните си лапи, и се случваше да ми одере краката.
Понякога както си седеше изведнъж си вадеше "инструмента" и започваше да "прави движенията" във въздуха, прав.
С малкия не съм имала подобни "преживявания" вероятно защото си има батко, когото да тормози.. ;D
Публикувано: 12 January 2008 - 08:52 PM
Как я карате в тия тежки мъгли и поледици?
Относно клатушкането по ръце и крака на стопаните..
Ако се дължи на сексуален порив, то една кастрация решава проблема, но ако не е.. ;D
Един от най - мощните нагони при животните - размножаването действа при Лолитката ти ..
Не мож го спря! :P
Публикувано: 12 January 2008 - 09:00 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 09:04 PM
Никога не съм гледала женско куче..
Всичко около женските кучета ми е непознато и интересно!
Значи въртиопашка нашта сладуранка, а?
Разхлопва мъжкарите от всички породи, хии!
Ти само я пази да не стане белята ;)
Публикувано: 12 January 2008 - 09:13 PM
Ако трябва сериозно - за щастие, разгонването поне за сега протича много по-леко, отколкото очаквах, бях се приготвила за по-неприятни неща. Котката ми на времето тотално променяше поведението си, когато се разгонеше, все едно ставаше друго същество. Линда си е същата, днес даже ме умили до сълзи, като дойде при второто "Ела тук!", а не при 22-то!
Публикувано: 12 January 2008 - 09:20 PM
И най - вече на Лолитката, че е започнала да слушка повече "мамичка", и по - малко да се ослушва :wub:
За жалост при мъжките кучета, които през целия си живот са
" в бойна готовност", когато надушат разгонена кучка е точно обратното..
Иди гонИ вЕтъра!
Виждала съм с очите си перфектно обучено куче малиноа, куче - състезател, като надуши разгонена женска как се изпаряват всички команди пред зова на природата.. ;D
Впрочем една от причините да се губят кучетата е именно в мига като надушат разгонена женска..
Публикувано: 12 January 2008 - 09:30 PM
Публикувано: 12 January 2008 - 09:34 PM

Вход

Горе
Цитиране +