ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 January 2008 - 10:42 AM
Вървим си ние с нея, а зад нас на почетно разстояние марширува цяла гвардия мераклии начело с Роби - едно голямо черно куче, квартален храненик, дебелан и мързелан, но за случая и той се беше размърдал! :P Слава богу всички кучетата бяха квартални, кротки, викнах им няколко пъти и те не се приближаваха, само точеха лиги отстрани. Моята хубостница кърши снага, върти опашка .... Еле-ха някак се разходихме, вече се прибираме и изневиделица - хоп! - черно пуделче тича към нас, подхлъзва се на леда, става и пак хуква. Моята, естетствено, веднага проточи нос - иде Ромео къдрокос! ;D Ами сега? Гледам - стопанката на пуделчето, някаква бабка с бастун, едва крета в поледицата, докато се дотътри тия двамата ще свършат работата, че ще и повторят! ;D Грабнах Линда и я качих на една ограда, държа я там с две ръце да не падне, пуделчо подскача отдолу, гвардията и тя събра смелост и притопа, да се наредят и те на опашката ... кошмар! :rolleyes:
Е, накрая бабата пристигна, върза Ромео, аз разгоних пущараците и повлякох моята към къщи. Да де, ама тя не ще - запънала лапи, обърнала се назад - иска си Ромео! Едвам си я прибрах.
Та такива работи с тия кучешки пубери... :blink:
Публикувано: 13 January 2008 - 11:00 AM
P.S дори бих го дефинирала не6то като уригване само,4е със затворена уста....надявам се,да бях достатъчн изчерпателна B)
Публикувано: 13 January 2008 - 11:07 AM
Публикувано: 13 January 2008 - 11:11 AM
Публикувано: 13 January 2008 - 11:21 AM
Публикувано: 13 January 2008 - 11:27 AM
Публикувано: 13 January 2008 - 11:32 AM
Публикувано: 13 January 2008 - 11:57 AM
Лошото е, че нашите белодрешковци се цапат и им личи! Аз моята я къпя колкото се може по-рядко, но не изкарва повече от два месеца без да се намърля нетърпимо! Иначе лятото я къпя само с вода - това не вреди на нищо. Сега ще пробвам този сух шампоан, ще видя какво ще излезе...
Публикувано: 13 January 2008 - 12:22 PM
Публикувано: 13 January 2008 - 12:42 PM
Цитат
Публикувано: 13 January 2008 - 12:57 PM
Пак сте пописали подобаващо и искрено ви се радвам. Но като чета това което пишете, Арес ги прави същите глупостички, но не се ядосвам, а обратното - супер много се забавлявам снего. Вече се показа колко голяма тарикат е. Снощи си играем с един пръчки, които ме хвърлям. Писна му да тича, изчака да му хвърля и двете и легна върху тях. Много му се смях. Всеки ден ме узненадва с нещо ново. Снощи срещнахме три кучета на повод, а той нали го нападаха скоро въобще не прояви интерес да ходи да ги души, гледа мен, гледа тях и само като му казах да тръгваме и тръгна, без да се налага да викам като ненормална.
Римелка, а по въпроса за сухия шампоан - лично аз съм много доволна и го ползваме поне веднъж седмично. Напръсквам го, втривам го след това и накрая изресвам с греблото, с което го реша обикновено. Най- важното е, че има ефект.
Приятна неделя на всички!!
Целувки от мен и Арес
Публикувано: 13 January 2008 - 04:18 PM
Публикувано: 13 January 2008 - 05:40 PM
Аз много се кефя на Жени с Американската Акита, особено голямото й куче, защото ако не греша това е малкото. Големия направо е страхотен. А танцуващото бонбонче е невероятно :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +