ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 January 2008 - 06:15 PM
Танцуващото куче е порода Лхаса - Апсо (ласа апсо).
А видяхте ли пеещото хъски?
След малко ще е видима и последната част, в която ще видите бебе немски мителшпиц, което стана "Куче на Публиката". :P
Преди малко ходих да нахраня една котка навънка.
Ако знаете само каква е едра, елегантна, грациозна..
Успях да я примамя да слезе от скривалището си и взе храна от ръката ми!
Много й се радвам израсна пред очите ми..
Тая вечер и аз мисля да къпя шпицонето. :palqcho:
http://ru.youtube.co...h?v=9XY2cU_36CQ
А видяхте ли пеещото хъски?
След малко ще е видима и последната част, в която ще видите бебе немски мителшпиц, което стана "Куче на Публиката". :P
Преди малко ходих да нахраня една котка навънка.
Ако знаете само каква е едра, елегантна, грациозна..
Успях да я примамя да слезе от скривалището си и взе храна от ръката ми!
Много й се радвам израсна пред очите ми..
Тая вечер и аз мисля да къпя шпицонето. :palqcho:
http://ru.youtube.co...h?v=9XY2cU_36CQ
Публикувано: 13 January 2008 - 07:33 PM
здравейте.аз на моя му слагам сух шампоан във вид на пяна,оставя се да изсъхне,със жожоба и има страхотна миризма(и ефект ;D).а иначе господина два дни не се е катерил.на мен проблема ми е че дъщеря ми е на 4г.и не знам какво да и обясня,защото тези днешните деца всичко знаят.
Публикувано: 13 January 2008 - 08:53 PM
Те вкараха едно от първите кремави чау-чау в БГ,а също и доста рядката порода поне тук в БГ дог от бордо :blink:
Виждала съм кучетата лично,страшно красиви с пълни и истински родословия .... вкарани сигурно преди около 8г но все пак ;)
А пък и съм ходила лично в тяхната борса,то е цяла къща с двор не е изобщо като зоомагазин.Хората си правят поръчки и обикновенно 2 човека който работят за шефа на Сокай пътуват по чужбина всяка седмица :blink:
Виждала съм кучетата лично,страшно красиви с пълни и истински родословия .... вкарани сигурно преди около 8г но все пак ;)
А пък и съм ходила лично в тяхната борса,то е цяла къща с двор не е изобщо като зоомагазин.Хората си правят поръчки и обикновенно 2 човека който работят за шефа на Сокай пътуват по чужбина всяка седмица :blink:

Публикувано: 13 January 2008 - 09:57 PM
Мили момичета не че нещо ама все пак това е тема за породата немски среден шпиц, преспокойно бихте могли всички тези
по - горни постинги да си ги споделите на лични съобщения.
В тема за порода да рекламирате някаква си зооборса не му е мястото мисля..
Просто ви МОЛЯ!
Благодаря.
дури
по - горни постинги да си ги споделите на лични съобщения.
В тема за порода да рекламирате някаква си зооборса не му е мястото мисля..
Просто ви МОЛЯ!
Благодаря.
дури
Публикувано: 14 January 2008 - 11:11 AM
Здравейте мили момичета с прекрасни шпицове.Тооооооолкова отдавна не съм писала,че не можах да си намеря последното мнение. Всички много сте пораснали. На някой са му израснали нови зъбки и омагьосва мъжкарите -независимо от порода и възраст , други са се окосмили като истински шпицове ,а трети изглежда добре си похапват, имайки предвид килограмчетата. Наша Пуфа също смени зъбчета ,но май скоро ще се момее. Стана доста нервна и постоянно си почиства слабинките, та незнам кога ли ще се изкурдисаме с гащи. Dury ,прочетох за твоя познат с овчарката в цикъл ,та исках да те попитам наистина ли толкова много кърви или малко си поокрасила -дано да е второто :o Нямам представа как ще се оправя с шавливо куче в цикъл :'( Приемам всякакви мнения и съвети ,и информация колко време продържава кървенето B)Благодарско с целувка :wub: ,а по-късно и в натура -имам предвид снимки ;D

Вход

Горе
Цитиране +