ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 12 January 2008 - 09:36 PM
rimela, нищо чудно някоя утрин да заварите пред входната си врата на изтривалката някой осъмнал мераклия.. ;D
Мен ми е забавно, но понеже имам мъжки кучета, а сега като си спомня мой близък какви шутове се налагаше да раздава на стълпотворението от улични "Ромеовци"(да!уви, шутове..)за да пази немските си овчарки ( майка и щерка)при разходките навънка..
И каква кръв хвърчеше из апартамента им, макар да си имаха гащи пригодени за тях, закачени на опашките..
Из кухнята, коридора, легла, по стените алени капки кръв..Хоп на леглото и ..айде всичко пак за пране..
Може би затова се ослушвах и пак си взех мъжкар ( Алекс).
Но пък съм чувала, че женските били по - предани, по - лесни за обучение изобщо по..
Уви, нямам лично впечатление по въпроса.
Мен ми е забавно, но понеже имам мъжки кучета, а сега като си спомня мой близък какви шутове се налагаше да раздава на стълпотворението от улични "Ромеовци"(да!уви, шутове..)за да пази немските си овчарки ( майка и щерка)при разходките навънка..
И каква кръв хвърчеше из апартамента им, макар да си имаха гащи пригодени за тях, закачени на опашките..
Из кухнята, коридора, легла, по стените алени капки кръв..Хоп на леглото и ..айде всичко пак за пране..
Може би затова се ослушвах и пак си взех мъжкар ( Алекс).
Но пък съм чувала, че женските били по - предани, по - лесни за обучение изобщо по..
Уви, нямам лично впечатление по въпроса.
Публикувано: 12 January 2008 - 09:42 PM
Вероятно му се прави секс на вашия Ричи..
Повече разходки, с интензивна игра и ако няма да го развъждате като навърши годинка бихте могли да го кастрирате.
Ако е твърде настоятелен и прилепчив в "клатушкането" ..хм..дайте му някакво одеалце или здрава, но мека играчка, да са удобни за него да си ги търкаля тях..
Опитайте така ако искате: дълги, игриви, чести разходки - да се изцежда енергийно навънка, а ако му останат силици
"за мераци" вътре дайте му някакво чисто, ненужно одеалце може да спаси и при вас положението..?
А!И още нещо..
Защо не обсъдите това с личния ветеринарен лекар на кучето ви?
Той ще ви обясни всички тези въпроси относно половото съзряване и може да ви предложи друго решение.
;)
Повече разходки, с интензивна игра и ако няма да го развъждате като навърши годинка бихте могли да го кастрирате.
Ако е твърде настоятелен и прилепчив в "клатушкането" ..хм..дайте му някакво одеалце или здрава, но мека играчка, да са удобни за него да си ги търкаля тях..
Опитайте така ако искате: дълги, игриви, чести разходки - да се изцежда енергийно навънка, а ако му останат силици
"за мераци" вътре дайте му някакво чисто, ненужно одеалце може да спаси и при вас положението..?
А!И още нещо..
Защо не обсъдите това с личния ветеринарен лекар на кучето ви?
Той ще ви обясни всички тези въпроси относно половото съзряване и може да ви предложи друго решение.
;)
Публикувано: 12 January 2008 - 10:05 PM
Ама нали това казвам мъжките цял живот са готови за сексуални подвизи.
Чувала съм за "влюбени Ромеовци", които вият по цели нощи, отказват храна и седят влюбени, в ступор пред входната врата на апартамента
" с едничката мисъл за тяхната възлюбена".
Чувала съм за "влюбени Ромеовци", които вият по цели нощи, отказват храна и седят влюбени, в ступор пред входната врата на апартамента
" с едничката мисъл за тяхната възлюбена".
Публикувано: 12 January 2008 - 10:54 PM
Дури, не се нервирай, моля те - ние тук си приказваме, обменяме информация и се забавляваме. Добре дошли са всички, които се включат в духа на беседата! :->)
За останалото си абсолютно права. Аз бях също така невежа и котката ми разви пиометра, а некадърен док я умори. Та извън майтапите нещата са съвсем сериозни! Тези животинки правят това, което природата им е заложила, но те всъщност не живеят по нейните закони, а по нашите - на хората. Така че в крайна сметка ние трябва да решаваме и да носим своята отговорност за решенията си.
За останалото си абсолютно права. Аз бях също така невежа и котката ми разви пиометра, а некадърен док я умори. Та извън майтапите нещата са съвсем сериозни! Тези животинки правят това, което природата им е заложила, но те всъщност не живеят по нейните закони, а по нашите - на хората. Така че в крайна сметка ние трябва да решаваме и да носим своята отговорност за решенията си.
Публикувано: 13 January 2008 - 09:11 AM
Здравейте!Видях че обсъждате темата по катерането по краката.Ричи започна от 5 месечна възраст и сега продължава макар че вече не толкова често.Онзи ден имахме гости и те седнали на стола и той нашия отива при единия качва му се аз му се скарам а той отида при другия. ;D Преди каквато и играчка да му дам на моя пакостник всичките ги "оправяше" но вече май се "задоволява" с човешки крака и кучета независимо от кой пол са.Ето вчера излизаме и една комшийка си е извела кучето което е полепекинез нашия веднага започна да и лиже дупето но аз го дръпнах.После си опита да я "качи" ама тя е малко луда и не му се дади.А имах преди време друг случай , в който Ричи не беше единствения "Ромео".Един йоркшийрски териер някъде на неговата възраст като го подхвана и не го пуска.Аз го гоня а пък Ричи отива и почва той върху него. ;D Големи мераклий бяха и двамата.Да не говоря че английската ми сетерка милата най-много си пати от лудориите на Ричко.Ама тя понеже е висока и само ако легне или седне Ричи я "качва" а през останалото време седи под нея и я ближи.Има много случаи на такива мъжки работи-качвал е брат си ;D , един женски пинчер,едно мъжко безпородно кученце и какви ли още не животни и човешки части.
Публикувано: 13 January 2008 - 09:34 AM
Здравейте момичетаа,как са ви кучовците?През цялото време четох какво си пишете, Айс до сега не се е качвал на кучета(независимо мъжки или женски)Само като малък имаше такъв период и се качваше на едно плушено куче ,а и на краката ни,но сигурно това не го е правил от4,5 месеца ако не и повече. ;D Поздрави :wub: :wub: :wub:

Вход

Горе
Цитиране +