ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 January 2008 - 08:53 PM
Те вкараха едно от първите кремави чау-чау в БГ,а също и доста рядката порода поне тук в БГ дог от бордо :blink:
Виждала съм кучетата лично,страшно красиви с пълни и истински родословия .... вкарани сигурно преди около 8г но все пак ;)
А пък и съм ходила лично в тяхната борса,то е цяла къща с двор не е изобщо като зоомагазин.Хората си правят поръчки и обикновенно 2 човека който работят за шефа на Сокай пътуват по чужбина всяка седмица :blink:
Виждала съм кучетата лично,страшно красиви с пълни и истински родословия .... вкарани сигурно преди около 8г но все пак ;)
А пък и съм ходила лично в тяхната борса,то е цяла къща с двор не е изобщо като зоомагазин.Хората си правят поръчки и обикновенно 2 човека който работят за шефа на Сокай пътуват по чужбина всяка седмица :blink:

Публикувано: 13 January 2008 - 09:57 PM
Мили момичета не че нещо ама все пак това е тема за породата немски среден шпиц, преспокойно бихте могли всички тези
по - горни постинги да си ги споделите на лични съобщения.
В тема за порода да рекламирате някаква си зооборса не му е мястото мисля..
Просто ви МОЛЯ!
Благодаря.
дури
по - горни постинги да си ги споделите на лични съобщения.
В тема за порода да рекламирате някаква си зооборса не му е мястото мисля..
Просто ви МОЛЯ!
Благодаря.
дури
Публикувано: 14 January 2008 - 11:11 AM
Здравейте мили момичета с прекрасни шпицове.Тооооооолкова отдавна не съм писала,че не можах да си намеря последното мнение. Всички много сте пораснали. На някой са му израснали нови зъбки и омагьосва мъжкарите -независимо от порода и възраст , други са се окосмили като истински шпицове ,а трети изглежда добре си похапват, имайки предвид килограмчетата. Наша Пуфа също смени зъбчета ,но май скоро ще се момее. Стана доста нервна и постоянно си почиства слабинките, та незнам кога ли ще се изкурдисаме с гащи. Dury ,прочетох за твоя познат с овчарката в цикъл ,та исках да те попитам наистина ли толкова много кърви или малко си поокрасила -дано да е второто :o Нямам представа как ще се оправя с шавливо куче в цикъл :'( Приемам всякакви мнения и съвети ,и информация колко време продържава кървенето B)Благодарско с целувка :wub: ,а по-късно и в натура -имам предвид снимки ;D
Публикувано: 14 January 2008 - 03:53 PM
Една снимка на Арес от бебешките му дни :wub:
Публикувано: 14 January 2008 - 04:58 PM
Само някои възглавнички на лапичките са все още розови,иначе бялото е още по-бяло ;)
Публикувано: 14 January 2008 - 06:43 PM
"Dury ,прочетох за твоя познат с овчарката в цикъл ,та исках да те попитам наистина ли толкова много кърви или малко си поокрасила -дано да е второто "
neosvedomena нямам причина да украсявам подобни свои..5 годишни впечатления.
Тоест не съм била на 5 годинки, а 5 години бях близка със собственика на овчарките, та казвам това, което помня.
Капки кръв навред.Много нехигиенично..
И все пак говорех за нок, а вие neosvedomena имате женски шпиц, който колкот й да се "напъва" ще стане макс.10-11 кг, а не 40 и кусур като женско немско овчарско куче.. ;D
Пък и различните кучета, като различните хора( жени) имат "различен цикъл".
Ето на римелината Линда е оскъден.
Цунки за всички ви сладурченца.
дури
neosvedomena нямам причина да украсявам подобни свои..5 годишни впечатления.
Тоест не съм била на 5 годинки, а 5 години бях близка със собственика на овчарките, та казвам това, което помня.
Капки кръв навред.Много нехигиенично..
И все пак говорех за нок, а вие neosvedomena имате женски шпиц, който колкот й да се "напъва" ще стане макс.10-11 кг, а не 40 и кусур като женско немско овчарско куче.. ;D
Пък и различните кучета, като различните хора( жени) имат "различен цикъл".
Ето на римелината Линда е оскъден.
Цунки за всички ви сладурченца.
дури
Публикувано: 14 January 2008 - 07:55 PM
Dury. направо ми просветна :sviruka: Днес я водих при вета за маникюр и я премерихме и претеглихме - 32 см. при холката и 5,500 кг., а е на 6 мес. и половина .Много съм доволна от момиченцето си и й купих някакви нови бисквитки,които изглеждаха много сладки ,а се оказаха и вкусни -но да не забравяме ,че тя харесва и пантофи -та изводите всеки да направи сам за себе си ;D Въпреки това започвам да се оглеждам за здрави и качествени гащи поне докато мине кастрацията. :rolleyes: А КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА ЦИКЪЛА ;)
Публикувано: 14 January 2008 - 08:05 PM
Здравейте
Днес е напаво страхотно. Вали сняг и ние си полудувахме доволно.
Ние днес имаме мини рожден ден. Арес става на 11 месеца, а през февруари ще е истинския. нямаше кой знае какъв подарък ;D ;D ;D освен много снежни топки, които той гонеше
Целувки от мен и Арес :wub: :wub: :wub:
Днес е напаво страхотно. Вали сняг и ние си полудувахме доволно.
Ние днес имаме мини рожден ден. Арес става на 11 месеца, а през февруари ще е истинския. нямаше кой знае какъв подарък ;D ;D ;D освен много снежни топки, които той гонеше
Целувки от мен и Арес :wub: :wub: :wub: