ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 25 November 2008 - 03:05 AM
Въпреки, че раздялата е тежка, за тези маничета си струва :P Сигурна съм, че ще им намериш най-подходящите стопани ;)
марея Рони е много фотогеничен както винаги :kuchence:
Целувки от мен и Сузи :wub: :drugarche:
Публикувано: 25 November 2008 - 01:30 PM
Поздравявам ви с една снежна снимка,но да не ни се подигравате колко е сив Роро.Къпан е преди седмица,но вече заприлича на прасе и не само по цвят а и по килограми ;D ;D
Публикувано: 25 November 2008 - 04:32 PM
Те май всички са като мечета със зимната козина. Аз по принцип вече "не съм сама" относно кучето ми и породата изобщо, но като ги гледам едни такива горди, със самочувствие... Абе държат се като императори/ки. Страхотни са.
Да са ни живи и здрави!
Публикувано: 26 November 2008 - 07:16 PM
Цитат
Чудесни сте :yahoo: Мама Съни се е справила блестящо :wub: Как сте момичета и момче в това време? На Тисата и е екстра,обаче на мене ми е студено ...ша ривъъъ :'( .... Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:
Публикувано: 27 November 2008 - 09:11 AM
Ние като излизаме, аз съм облечена като мишленче, трудно ми е с тези дрехи, но пък заради студа на вън си заслужава. А и като имам предвид и по колко се разхождаме. Така, че обличайте се топло: якета, панталони, шалове, шапки, ръкавици, защото хубавците си имат достатъчно топла дрешка и могат по цял ден да си играят на студа.
Хубав ден от мен :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Днес май вече ще с реши, ще го бъде ли или няма да го бъде "ЗАкона за етажната собственост". Дано хората, които правят законите да са поумнели поне малко иначе, ако го приемат ще стане мазало.
Публикувано: 28 November 2008 - 09:57 AM
Поздрави на всички и много :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 28 November 2008 - 05:25 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 05:52 PM
Как сте в това не толкова приятно време?
Ние днес направихме малка разходка, но за съжаление в нашия квартал остават все по- малко местата, където можем да се разхождаме, като излючим м/ублоковите пространства. Разхождайки се виждам строителни отпадъци и какви ли не други боклуци. Поляните, които имаше преди вече са застроени. Щеше да е много хубаво ако и ние си имахме парк, а не мангалите от новостоящите се сгради да ни подсвиркват, но това е положението. При нас в Овча купел вече е супер ужасно положението, но най- вероятно не само при нас.
Както и да е....
Като никога взех апарата с мен и направих няколко снимки на Арес. Пускам ви две от тях.
Публикувано: 30 November 2008 - 11:18 AM
Абсолютно приемам забележката ти. Трябва по- честичко да пускам снимки. А относно колко е порастнал, на мен не ми прави впечатление, защото си е постоянно при мен. Но мога да кажа, че вече не е чак такова диване. По- улегнал ми се струва.
Много е гадно когато кварталът вече става само бетотен и тухлен. Зеленината изчезва. Вчера разхождайки се с Арес си мисля, майките къде си разхождат децата. В нашия квартал, поне това което съм видяла има една детска площадка. Най- вероятно ходят по кафетата. Абе отвратителна история. Но добре, че и м/ублокови пространства има, че като нищо и тях ще ги затроят.
Това е от мен за сега
Целувки на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 05:42 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 08:14 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 08:36 PM
да са ти живи и здрави и много,много да те радват ;)
ние вчера бяхме извън града и рони както винаги се натича на воля,добре че поне един път в седмицата може да се набеснее,то в града е вече невъзможно-голяма лудница стана :rolleyes:ето ви малко снимчици :P
Публикувано: 02 December 2008 - 05:35 PM

Вход

Горе
Цитиране +