Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8372 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2008 - 12:28 PM

Ама много съм зле!!! Честито на Мони малко със закъснение :izcherven: и много целувки  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8373 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 November 2008 - 01:02 PM

малееееееееее жулиета страхотни са малките,многа са сладки-пу,пу :wub: :wub:искаме още снимкииииииииииииииии :yahoo:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8374 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 21 November 2008 - 05:48 PM

И аз искам още снимки на бебетата :yahoo: И на всички пухчовци! :yahoo: Сега детската ни градина е завършена .... имаме си ясли,първа,втора и трета група ;D Тисата като най-дъртичка може да мине за учителка,въпреки че не е много здравословно от нея да се взима пример :-  Абе,добричко ми е момиченцето,стига да няма нищо забравено на кухненската маса ;D То,май всички кучовци обичат да ровят из саксиите ;) ...няма лошо,само да не започнат и да ги препикават ;D   Я, да ви питам ...от скоро на пазара има нови кучешки бисквитки на Юкануба и много ги хвалят ...някой от вас има ли преки наблюдения,за да сподели мнение? Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:                п:п: От Бекс,Парис,Лиса и Деси няма вести :(  от Фокси-също ....дано да е на топличко момчето и да го гледат добре :kuchence: А пък Дури и Римела съвсем ни отсвириха :'(
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8375 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 08:47 PM

Меги не знам дали си чела за моите приключения с цветята у нас.
Ще си позволя да разкажа отново.
Бях си купила едни цветенца в супер готини кашпи. След като взехме Арес луди ни направи докато не ги унищожи и сега си имаме само само сухи. Тях явно не ги харесва особено. Прибирайки се няколко поредни дни апартамента беше в пръст, трески от кашпите и растения навсякъде. ;D
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8376 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 November 2008 - 11:03 AM

здравейте момичета,как са кучовците в това зимно време,при някой вече има и сняг ;Dние чакаме с нетърпение да дойде и при нас,на рони му е много любимо да се разхожда на снежец-нали все пак са северна порода  :yahoo:направете малко снежни фотосесиики :Танц:
лек и спокоен ден от нас :wub:
User's Signature

#8377 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 11:29 AM

Честит първи сняг и от нас!

Ние вече се сефтосахме на вън и естествено Арес беше най- доволен. Ще падат игри ;D

Хубав ден от нас :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8378 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 01:18 PM

Честит първи сняг и от нас  :yahoo:
На Сузи хич не и се прибираше днес.. цяла сутрин беше навън и падна голяма игра в снега ;D
Не вярвах, че толкова ще и хареса това снежно време  :P Скоро ще пусна нови снимки на бял фон  :kuchence:
Целувки от нас и приятни почивни дни  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8379 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 November 2008 - 01:20 PM

само ние си нямаме сняг :'(
ще чакам с нетърпение снежните ви снимки ;)
User's Signature

#8380 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2008 - 01:34 PM

Честита ви първа зимна виелица и от нас! За пухчетата кеф :yahoo: ,ама за мене :- Тисата се натича навън и яде сняг,даже се душиха с главатара на една местна глутница ...мойта връцка не спря да му се кара и метка :huh: ,а аз само се молех да не стане напечено,обаче пича ни хареса и сега сме дружки ;) пу-пу-пу  ;D   Иве,много позната картинка ми описваш ;D При нас си беше резонно опустошението на домашната флора с години :rolleyes: Ани,докладваха ми ;)  тази сутрин към десет часа,че в Пловдив греело слънчице и вървяло към запролетяване,но не се бой .... снежко ще ви докопа и вас ;D За снимки ми е много тегаво по принцип,а пък в това време- съвсем :rolleyes: ,но ще се постарая.Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:
User's Signature

#8381 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 01:46 PM

Снега ни изненада доста. Макар, че вече беше време да завали. Но след 1ч. прекаран на вън да си отривам колата въобще не ми е забавно и вече не ми харесва ;D. По- добре си е да е топличко, пък за кучовците можем да измислим нещо. Не стига, че бях до глезени в сняг, ами на всичкото отгоре ми се откачи чистачката. Ха сега, като са ми ги сменяли на бензиностанциите и аз нямам идея как става. След близо 20 мин. мръзнене се появи човечец, който помолих да ми я оправи.
Та така за кучетата хубаво, ама за такива пишман- шоферки като мен, май положението е друго ;D
User's Signature

Качена снимка

#8382 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 04:06 PM

спокойно Фокс ве4е го прибрахме и сега спи на топло  :blink:

#8383 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 06:27 PM

Joro_Fox.94 много се радвам, че твоят пухчо вече е на топло  :yahoo:
Сигурна съм, че той заслужава най-доброто  ;)
Колкото до мойта топка.. май вече предпочита да живее на вън, че като я гледам с тоя сняг.. трудно и е да се раздели с него  ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8384 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2008 - 10:36 PM

Ех,какъв кеф за четириногите,брейййй :yahoo: Що не бях и аз кучка,та така да му се радвам на снежеца?  :rolleyes: А дали пък не съм?  ;D  Иве,то повечето мъже са пишман шофьори,така че немой да се даваш! ;) Аз затова се качвам само на мотор,защото няма чистачки и само на трактор,защото е с яки спирачки ;) ;D  Жорко,  дано наистина кучо да е добре и на топличко! Няма ли да пуснеш някоя нова зимна снимка на Фокси? ;)  Представям си малката Сузи как се въргаля и тича в снега .... малка,сладка бебешорка :wub: Хайде,спинкайте! Лека нощ от нас! :blink:
User's Signature

#8385 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 01:57 PM

:blink:

#8386 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 01:58 PM

:blink:

#8387 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 02:08 PM

Много са сладки бебоците и ти,Жули :blink: :wub: Наистина ще ти е трудно да се разделиш с тях ... преживяла съм го два пъти,но е добре да знаеш,че са при добри хора.Има ли вече мераклии за тях? На едната снимка виждам шишенце с мляко ... дохранвате ли се? Сигурно са много лакомички ;D Как е мама Съни? :blink:
User's Signature

#8388 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 06:54 PM

Здравейте,

Жули, големи са сладури и много ти завиждам. Въпреки, че си давам сметка за грижите, които са необходими, както и безсънието. Но си заслужава. Дано да им намериш добри и грижовни стопани.
Не знам вие какво мислите, но как според вас може да се познае грижовния от негрижовния стопанин. На запад развъдниците провеждат нещо като тест на бъдещите стопани и по него си вадят изводи за човека. Много ми е интересно.
Аз и друг път съм разказвала, че взех Арес на 6м. от стопани, които просто искаха да се оттърват от него. Въобще не искам да влизам в подробности на състоянието му. Според мен дори го бяха били. Но това е тема на друг разговор.
Меги, по повод за шофирането - искам да ти кажа, че е мит за жените шофьорки. Все повече се убеждавам, че и от мъжете има такива некадърници, че ми настръхва косата като пътувам.

Абе написах някакви неща, ама...

Лека ви вечер!!!
User's Signature

Качена снимка

#8389 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 November 2008 - 09:04 PM

иве, много ме разведряваш когато чета твойте постове :wub:
да ти кажа нямам представа изобщо как може да разбереш кой ще се грижи добре за кученцето или повече го взима ей така, за едната идея-защото било модерно,аз съм се убедила че хората могат да имат много и то различни лица в зависимост от ситуацията,но искернно се надявам бебоците на жули да си намерят едни добри и грижовни собственици и да си растат на воля и безгрижно :wub:
понеже при нас изобщо не валя сняг,но за сметка на това днес беше като пролет ,бяхме на вилата и рони се набяга много,пускам ви малко снимчици :wub:
User's Signature

#8390 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:14 PM

Момичета, благодаря ви за милите думи! Въпроса за раздялата с мъниците гледам да отбягвам, въпреки че скоро ще трябва направо да се сблъскам с него! За сега няма конкретно никой, който да се е заинтересовал от кученце. Единият мъник е предназначен за таткото Джино! Ако се сещате за някой, който иска шпиц кажете!!! Малките растат всеки ден и ги дохранваме със специално сухо мляко за кученца! Вече проявяват и характер и искат много внимание: глезят се, дори се карат помежду си, хапят се, ръмжат, лаят  ;D На 29.11. стават на 1 месец и ще ги обезпаразитяваме! Меги, щом имаш опит дай ми съвети, които ще са ни от полза! Целувки!

#8391 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 11:14 PM

Жули,когато Чара роди първия път,много се шашнах,защото бяха седем бебета и се притесних,че няма да мога да намеря на всички домове.Едното мъжко почина на втория ден ...май мама го беше задушила без да иска :'(  Когато поотраснаха, ги раздадох на хора,които познавам и получавам информация за тях,от която съм доволна :blink: А Тисата дъщеря ми ми я подари за Коледа,като и беше вързала една голяма червена панделка ;D и така тя си остана у нас,за което съм много щастлива :yahoo: Вторият път Чара роди трички от същия татко ...Попи Мони,Кари и Макс ...беше ми много трудно да ги дам и се мотках доста време,докато им намеря точните хора ...Даже Макс остана до 6м.Направих му всички ваксини и обезпаразитявания и вече живеех с мисълта,че и той си е мой,но му се усмихна късмета на момчето. Сега знам,че всички те за живи и здрави,и ги гледат с обич ...дори често виждам някои от тях :blink: Но Тисата няма да ражда ...в това съм категорична. Аз просто извадих късмет с моите бебета,но повече такива експерименти няма да си правя :- Много е отговорно! Дано и твоите бебоци да имат хубава съдба и любящи стопани! :kuchence: Ако те интересува нещо конкретно-питай,защото аз в момента не се сещам! :blink:  Ани,както винаги много хубави снимки :OK: Рони е голям чаровник,особено сред цветята /те са втората ми лудост ;D/  направо еееее ... :wub:  Иве,те за това е рекламата за мултифункционалната жена :palec:   Аз на мъж вера немам за ниииищо :sviruka: ;D    Успешна седмица,мили :drugarche: и лека нощ! :wub:
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема