Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8612 Потребителят е офлайн   lin4e_75 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 January 2009 - 10:13 AM

Това "скоро няма да стане" е деликатен начин да й откажа.Ако тя въобще се е сетила,че й отказвам. ;D

#8613 Потребителят е офлайн   lin4e_75 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:28 AM

Някой може ли да ми каже как да спре това течение от очите на Парис.Вие имали ли сте такъв проблем? :sos:

#8614 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2009 - 10:46 AM

Цитат

Това "скоро няма да стане" е деликатен начин да й откажа.Ако тя въобще се е сетила,че й отказвам. ;D

:palec:
User's Signature

Качена снимка

#8615 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 29 January 2009 - 03:45 PM

Мони,или Айс е много голям,или коша за пране се е смалил ;) Явно му е много уютно там на диването :wub:  Линче,мисля че трябва да се направи микробиологично изследване на  секрета от очетата на Парис ...може да има и някакъв механичен дразнител.Опитай промивки с отвара от лайка плюс капките,но твоят вет трябва да е най-добре запознат.За избелване на оцветените деруги под очетата има един препарат "Ангелски очи",но незнам дали го има по нашите зоомагазини :- Само съм чела за него.Подрастващата госпожица е много сладка с тази жилетчица :wub:  Kolev_Krasen,при кучетата няма "расова дискриминация",че да се приемат по породи :blink: Единствено ти можеш да си отговориш на въпроса,който задаваш,защото най-добре познаваш нрава на прекрасния Шайен :wub: След като досега е съжителствал с коте,не би трябвало да има никакви проблеми с друго кученце ;) Имам съвсем малки опасения,че ако си вземете втори домашен любимец от мъжки пол,когато поотрасне може да стане война за територия :viking: Аз лично прегръщам с три ръце ;D идеята за повече космати и пернати другарчета около нас :palec: Поздрави и много целувки за всички! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8616 Потребителят е офлайн   Stoqnova_bs Икона

Публикувано: 29 January 2009 - 03:54 PM

Здравейте! От Бургас съм. Имам Среден Шпиц(мъжки), казва се Айси и е на 3 годинки. Търсим му приятелка(шпиц),ако някой може да помогне ще се радвам!!! :blink: :blink: :blink:
  Ето и някои снимки на кученцето ми

#8617 Потребителят е офлайн   Stoqnova_bs Икона

Публикувано: 29 January 2009 - 04:03 PM

:blink:

#8618 Потребителят е офлайн   lin4e_75 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 05:01 PM

Благодаря ти Megian за съвета.Пак ще ходим при вета.

#8619 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 07:57 PM

Здравейте,
Както чета, всички са добре, което е най- важното.
Първо искам да пиша относно поста на kolev_krasen. Абсолютно покрепям мнението на Меги, че няма нищо по- хубаво от това да има колкото се може повече пухчовци. Като пример мога да ви дам моя Арес, който страхотно добре се разбира с двете хъскита на братовчедка ми /стига разбира се женската да не е разгонена/ ;D Но не трябва да се забравя и чувството за превъзходство. Аз виждам какво се получава в къщи, тъй като имам и котарак, който на години е доста по- голям от Арес, но втория буквално го прави халипиев. Така, че наистина решението трябва да го вземете вие, аз лично мога да ви насоча към развъдници, разбира се ако се нуждаете от тази информация.
Линче, по въпроса за очетата: при повечето шпицове се наблюдава сълзене и следователно потъмняване на козинката под очите, но наистина трябва да се консултираш с вет. Ако е това, което аз предполагам - има специални коригиращи козметики, с които петната се коригират, мисля, че не изчезват напълно. Не съм сигурна, защото при Арес не се наблюдава подобно сълзене.
Меги, как сте вие с Тисата /малката къщовница/? ;)
Много се радвам, че и Мони започна да пише по- често. Липсваше ни Мони!!!
По повод питането на Меги за шпицовете, които ходят на изложби, само искам да поправя Мони. Арес сме го водили на експертна оценка, а не на изложба. Но иначе страшно много се забавлявам на тези изложби и когато мога отивам наистина с удоволствие. Последният път се запознах с една жена отглеждаща Аляски маламут. А направо изпадам в еуфория когато видя Конан - ирландския вълкодав на ГАро - страхотно куче. Абе да не изброявам, за да не пропусна някого.
Хубава вечер от нас с Арес на всички :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8620 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 January 2009 - 10:22 AM

привет  на всички и добре дошли на новите попълнения ;)    линче,съгласявам се с ивето за оченцата,някой кученца го имат това сълзене в това число и рони,но с подходяща козметика се овладява пигментацията въпреки,че не изчезва напълно,консултирай се с вета ,купи лосион и мажи проблемните области.поздрави на всички и много целувки на пухчовците от нас с рони :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8621 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 January 2009 - 10:38 AM

Здравейте момичета!Как сте? Колкото до пигментацията под оченцата и Айс има въперки,че е малко..Ама това не е проблем има специално мехлемче за това.. Ето и снимка. ;) Дури го е качвала преди време..Това е фон дьо тен и се използва за изложби.Поздрави:мони и айс :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8622 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 January 2009 - 03:54 PM

Линче,ама много сте фръци с тези дрешки :wub: Май си имате за всеки ден от седмицата тоалет ;) Стоянова от Бургас,кученцето ви е много хубаво :kuchence:,но форумът не толерира нерегламентираното развъждане!Едва ли някой от тук ще ви помогне. :blink:  Иве,Тисата си кротува ...пу-пу-пу ,но напоследък отказва да яде кучешка храна и си иска домашно дробенко ;D и аз се чувствам притисната до стената,защото трябва да готвя всеки ден :viking:,а пък хич не ми харесва да стоя в кухнята :'( ,но ще го минем и този период ;D Добре сме ... Специални гушки и целувки за тебе и Аресито :wub: Марея мъцна ;D Сега,ако мъцне и Камката,ще е супер ;) И аз се кефя,че Мони взе да се включва по-често :blink:Прегръщам ви и ви целувам всичките-рошави и не чак толкова рошави :blink: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

#8623 Потребителят е офлайн   lin4e_75 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 06:23 PM

А за дрешките сама сам ги шила,понеже тук в Габрово нямаме голям избор,защото ги зареждат от София и има само каквото е останало,та за това започнах да си ги шия.

#8624 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 January 2009 - 06:52 PM

Браво Линче, страхотна е тази розовката  :->)
User's Signature

Качена снимка

#8625 Потребителят е офлайн   kolev_krasen Икона

Публикувано: 01 February 2009 - 12:39 AM

Благодаря на всички, които си направиха труда да споделят своето мнение относно проблема който ме вълнува. Ще се понапъна да прочета страниците на форума и друго до което се добера. Не ми е ясно?! Шпицът е северна порода, а виждам снимки на симпатяги в модни одежди. Това само заради модата ли е или на някои наистина им е студено? Желая много радост и весели емоции на всички съжителстващи с тази жизнена и енергична порода.

#8626 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 February 2009 - 09:12 AM

;D Ами по скоро заради модата.На Мителшпиц попринцип не му трябва дрешка за зимата. Ето ни и нас с дрешка. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8627 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2009 - 03:25 PM

Здравейте, шпицове, шпицки - малки и големи, шпицари и шпицарки!
Поздрави на всички от нас с Линда, вече пораснала и помъдряла ('айде бе! ;))  ;D

kolev_krasen, поздравления за интереса ти към чудесната порода "Немски шпиц - Среден" - това са страхотни кучета! Не се притеснявай за отглеждането на немски шпиц - ако кученцето е здраво, както ти пожелавам да бъде - няма особени проблеми, по-различни от тези за всяко друго кученце, а за специфичните има писано тук в темата. Е, май малко своенравни и инатести са тия шпицове, енергични и любопитни, но щом имаш хъски - това едва ли ще те шокира. ;) С любов, желание и търпение всичко полека-лека си идва на мястото, защото това е прекрасна порода и кученцата са чудесни домашни любимци!
За съжителство на мителшпиц с хъски - ще ми е много интересно да прочета как се развиват нещата при вас, ако решите да си вземете второ кученце. Тук във форума имаше теми и съвети как трябва да се въведе новия член на семейството в "глутницата", за да мине периода на адаптация най-бързо и лесно - потърси с търсачката, има добри съвети.
А за после - мисля, особено важен е полът на кученцето. Ако е момче, както хъскито ви - ще ви се налага сигурно от време на време да "раздавате правосъдие". ;D  Ако е момиче - ще има щастливо съжителство 10 месеца в годината, а за двата (на разгонването) - трябва да мислите от сега... :(
Е, поне така смятам от скромен личен опит - имам едно куче - момиче и нямаме грам проблеми с мъжкарите, тя може да се качи на главите (ако и разреша де  ;)) и на най-агресивните, дето ги водят в парка на два синджира и са готови да изядат всяко мъжко куче в радиус 100м, а пред нея въртят опашки и припикват от кеф, готови за игра! ;D
Та май при кучета кавалерството е издигнато в ранг "закон"! ;) Е, не че няма и "престъпници" де, ама в общия случай си е така. За всеки случай моята си я водя обикновено на повод, но инциденти сме имали само с други женски...
Та ще ми е любопитно да разбера как ще съжителстват хъски и мителшпиц - ще има забавни моменти навярно, но в крайна сметка, вярвам, ще се разбират чудесно! :blink:

Поздрави на всички! :wub:
На снимката е тъжната Линда в дъждовния ден, когато не я водих в парка... :'(
Качена снимка

А тук е във "вихъра" си - 100km в час! :P
Качена снимка

ПП Eдно от малкото кучета, което е успяло да надбяга Линда, беше мъжко хъски! Ама това беше малко преди да се разгони, та не знам дали бягаше на max или си мислеше -"А не тичам ли прекалено бързо?" ;)
;D

#8628 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2009 - 10:12 PM

Браво,Линче! :->)  Имаш талант :blink:  Колкото до запитването на kolev_krasenза дрешките,аз обличам Тисата,когато се разхождаме по-дълго при температури под нулата.Правя го от тази зима ... преди това,толкова години не съм я киприла ;) Вярно,че са северна порода с пухкав подкосъм,но все пак не живеят на Аляска,а и през зимата са подложени на постоянна смяна от топло на  студено с извежданията.Това е мое лично мнение,а и споделих вече,че си имам причина да го правя :blink: Линда наистина е тъжна на първата снимка :kuchence:  Римела,да се оборудвате и двете с пухкавата красавица с дъждобрани,за да не се лишавате от разходка в парка при следващия дъжд ;) Стига тебе да не те мързи,защото при мене се получава точно така понякога  :sviruka:   признах си   ;D  Ивееее,Камкаааа,дека сте,бре?  А Рони какво прави? Никакви вести :'(  Каква е хавата в Пловдив?  :blink:Пожелавам на всички хубава нова седмица и много емоции,които да сгряват душите и сърцата ви! :wub:    п:п за Линче и за всички,които се интересувате от проблема с течащите очички и кафявите петна под тях http://dog.bg/forum/index.php/topic,19997.msg576714.html#new  Прочетете страничката! :blink:
User's Signature

#8629 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 02:08 PM

Здравейте!!!
Ей ни с Роро  ;D
Как я карате ???
Ние сме добре и двамата пием витаминки-единия срещу грип,другия за козината :blink:
Рорнята си намери нова приятелка малко хъски,която два дена му разказа играта ;D
Като се прибирахме  след 2-3 часа търчане,не можех да си позная кутрето.Върви си редом няма да се дръпне,щом се приберем ляга като пор и вечерната разходка я пропуска от мързел :samodovolen:
Обаче пък събота и неделя отново си  навакса с белите у нас и повърна един цял бебешки чорап :o А аз се чудех,защо 2-3 дена нищо не хапва и то се показа :kisel: Много ме ядоса ама какво да го правя с две бебета у нас не е никак лесно :tikva:

Поздрави на всички!Целувки и гушки  на пухчетата  :wub:

User's Signature

Качена снимка

#8630 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2009 - 03:17 PM

Камка,Рорката май се е вживял в ролята на прахосмукачка ...цяло чорапче да глътне,та било то и бебешко :rolleyes: Добре,че е върнал поръчката и не те е вкарал в по-голямо приключение :kuchence: За двете бебенца само не разбрах ... ти ли си мама? :blink:  Честит Рожден Ден на Айс на малка патеричка!Да е жив и здрав още много години,и да се обичат с кака си Мони! :wub: Поздрави и целувки за всички! :wub:
User's Signature

#8631 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 February 2009 - 10:52 AM

Малко закъснели поздравления и от нас с Линда за рожденника Айс, да е винаги здрав и весел, все така красив и послушен!  :wub:

Поздрави на всички от "градинарката" Линда - тук е след усърдно ровене и копане на дупки, любимо занимание!  :P Трябва май да се замисля за един работен гащеризон, да не се цапа така. ;) Че пролет иде... :(

Има ли и други шпиц-"градинари", да обменим опит? Моята е като багерче... ;D

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема